Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bakalım ya iki haftaya kadar alcam ama büyük ihtimal ghost yok hiç biyerde zaten merida daha çok cezbediyor beni

Scudo
@Nando

neye bakmam lazım demişsin ya.. birini alıp arkana bakmaman lazım bide yorumlara bakmaman lazım herkes başka bişey söyler ve ne kadar araştırırsan o kadar batarsın al bi tane bin bak keyfine sonuçta sonu yok bu işin hep daha iyisi var. alınca da iyi mi kötümü yaptım diye araştırırsın dahada batarsın.

• Beğen
Tepkiler: Nando
@Antares doğru tespit ren!!!srf renk yüzünden bisiklete ısınamayıp satan arkadaşlarım var.
İçine sinmesi çok önemli

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Nando
Bence de görsellik estetik çok önemli meridanin beyazı çok şık galiba merida alcam gibi bakalım hayırlısı

Ben donanımı daha yüksek olanı seçerdim. Bu durumda merida görsel olarak ghost donanım olarak daha tercih edilebilir..

Ama donanım olarak tek artısı havalı maşa ghostun görsellik olarak çok hoşuma gitmedi prof bisiklet gibi durmuyor meridanin albenisi çok fazla hele de beyaz rengin

@Nando kardeşim bahçelievlere yakınmısın ? eğer yakınsan tutup kolundan götürcem aldırcam meridayı sana :D bu arada meridayı sevmişsin diye demiorm ama merida alırsan servis falan bulma olayn bi tik daha kolay olabilir ghosta nazaran..

• Beğen
Tepkiler: Nando
@Nando ben orada deilim ama orada yaşıorum pazar tura çıkıcaz al bisikletini yetiş :)

Bu aralar gelemem valla işlerim var ev falan tutcam iki haftaya kadar alcam ama bisikleti aranıza katılmak için sabirsizlaniyorum

Uçak kazası derken

Şu bisikleti nasıl gözardı ediyorsun, Merida'daki Tektro yerine bunun Magura frenlerini düşün diyorum ama :) Merida içine sindiyse fazla kurcalama zaten.

(link)

Valla hocam ben o kadar anlamam bisikletten ama focus düşünmüyorum merida her anlamda beni cezbediyor bir de havali maşa olsa çok daha iyi olurdu

@Nando Kafanı karıştırmak istemem ama vereceğin para çok bundan dolayı söylüyorum= @Anonim ın söylediği bisiklete de bak derim. O bisiklet param olduğu zaman almak istediğim bisiklet ;)

@Ghost Hem görsel hem de donanım olarak harika bir bisiklet Focus Crater Lake CS 2.0. Türkiye'de pek tanınmamış olsa da Focus'un tur bisikletleri yabancı forumlarda çok övülüyordu. Bir tane sahip olunca neden övüldüğünü anlamış oldum ;)

@Anonim söylediklerine Katılıyorum hem bi bisiklet kaliteli olup as olunca daha bi güzel olur kişi için ( bence ) ve benim istediğim cs 1.0 ama işte... Sizde de mi crater 2.0 var

Pardon ya dalmışım konun Değişti. @Nando kusura bakma çok özür dilerim laf Lafı açtı

Peki nasıl temin edebiliriz fOcusu

Son cevabı yazayım da konuyu saptırmayalım. 2013 Focus Crater Lake 3.0 kullanıyorum. Verdiğim linkten takip edip alabilirsiniz. Benimki de Bike and Outdoor faturalıdır. (link)

Yok yok est şimdi sonuçta bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ben de daha farklı şeyler öğreniyorum focus daha iyiyse focus alırız yani assagi yukarı aynı fiyat hepsi

Bu focus cs 2.0 de gidondan kilitleme var mı

Merhaba Kafanı karıştırmak istemem ama orbea comfort yada carpe seriside bakabilirsin piyasada yeni olmasına rağmen Dünya'da eski bir marka bende bir senedir yol bisikletini kullanıyorum bu güne kadar tık demedi fiyatlarda senin fiyatlarına yakın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri