Scudo Sports

300 kilometrelik Tuz Gölü gezisi

çok ilgi çekici ve çok güzel bi tur olmuşa benziyo ellerinize sağlık ama gezide rol alan karakterlere eşeği koymayı unutmuşsunuz:D

Scudo
mesut bey merhaba,
bu harika geziye ait fotoğraflar maalesef ,servis sağlayıcı firmaya göre, hesap aktif olmadığı için gözükmüyor.

ya beyler hadi bu kadar gezmişsiniz zorlu ama zevkli olmuş her şeyi geçtim o kadar güzel kareler yakalanmış ki o köylerde ne güzel çaylar içmişsinizdir de ...
Her şeyi bir tarafa bırakın buraya bu resimleri koymak bile bir emek... Ben emeğinizi gerçekten taktir ediyor ve bizlere bu görüntüleri gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum....

• Beğen
Tepkiler: Masterkutt
Çok değişik ve güzel bir anlatım tarzınız var.. Resimler çok hoş.. teşekkürler.. :)

Çok değişik ve güzel bir anlatım tarzınız var.. Resimler çok hoş.. teşekkürler.. :)

çok güzel resimler ve anlatım için teşekkürler :) bende bigün böyle bişey yapmak isterim:):)

Bu nedir yaa .... harika çok hoş ve güzel sizleri tebrik eder ve serüvenlerin devamini dilerim.

Saygılarımla
'Agzım acık baktım :)

Bu olana bitene daha yeni şahit olmaktan utanç duyuyorum. Yazıklar olsun bana, paylaşımınız, güzel anlatımınız ve eşsiz fotoğraflar için çok teşekkürler. Daha okunack iki hikaye daha var ben oraya zıplıyorum :)

Sağlıcakla...

off çok güzel aksiyon filmi gibi bir tur gerçekleştirmissiniz, pedallara sağlık :)..

çok güzel bir tur olmuş şaşırarak okudum şaşırırken eğlendim okurken güldüm diyebilirim.
özellikle "Pompayı da haliyle kendi bastığından iron-mesutun biseps kasları muazzam derecede badi yapmıştı."

çok ama çok güzel bir gezi en azından onun kadar güzel bir sunum. bravo.
inşallah birgün bunun benzerini yapabilecek bir ekibe rastlarım.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Tur'un üzerinden 8 yıl geçmesin rağmen tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
8 yıl geçti hala dün gibi sağlam ekip zorlu yollar güzel bir gündü.

Mesut Hoca'nın harika anlatımı forumun efsanelerindendir, asla eskimeyecek bir konu.

Roman gibi okudum yazıyı harika bir yazı olmuş eline koluna kaslarına sağlık fotoğraflar harika olmuş, gerim gerim gerildim burda manyak sürükleyici bir hikaye. Yanlız anlamadığım konu şu neden yanlarına yedek iç lastik almamışlar, Turların demirbaşıdır yedek iç lastik ve yama takımı.

Ne tur olmuş ama be. Cidden helal olsun yani. Gece gece roman okur gibi soluksuz okudum valla. Yalnız Mesut bey in olayı anlatış tarzı ve üslubu bana babam ve oğlum filmindeki Deniz isimli çocuğun hayallerini seslendirişini hatırlattı. Her şeyiyle harika bir tur ve tur konusu...

8 yıl önce ki turun yazısını malesef daha yeni gördüm. Gece gece güle güle okudum ne turmuş. Anlatış tarzınıza hayran kaldım.

Geri