Scudo Sports

30 Temmuz Tuzla gezimiz

Merhaba Arkdaşlar ..Güzel bir gezi olmuş.. Bu hafata sonu türkiye çoşmuş....Her bölge bir faaliyet patlatmış..
:)) süper ....

Scudo
Değerli Dostlar;

Süper bir gezi oldu hakikaten. Büyük zevk aldım. Aramıza yeni katılan arkadaşların uyumu da çaktırmadan gözlerimin bir ara dolmasına neden oldu. :D Farkedilmeden 2 damla gözyaşı akıvermiş gözlerimden. Deniz Hanım, Aydın ve Ferudun Beyler (Umarım ismi yanlış yazmadım) ellerinden gelen performansı göstererek ilk büyük turu başarıyla tamamladılar. Başarı sertifikaları hazır. :) Akşam ne haldeydiler onu bilemiyorum tabi.:p Daha böyle nice gezilerde buluşmak üzere diyorum. Akşam gideceğim konser nedeniyle ben erken ayrılmak zorunda kaldım. Çimlere yayılma ve akşamüstü çayı zevkini kaçırdım. 15:30 sularınde evde oldum. Dönüş yolunda iyi rüzgar vardı. Yaklaşık 1 saatimi aldı. Dönüşü Dragos üzerinden yaptım. Niye mi? Yanıt çok basit manyaklık olsun diye. :D Her bisikletçide bundan biraz olduğuna inanıyorum. :D Akşam bir de konserde azdık. Depeche Mode süper bir müzik ziyafeti sundu bize. Eve geldiğimde kendimi yatağa nasıl attım bilemiyorum. Neyse hafta sonu nereye gidiyoruz? :D

Not:Süper sürat fotoğraf servisimiz Tuğrul'a buradan bir teşekkürler botu gönderiyorum. Giy bakalım ayağına olacak mı?:D (İğrenç Espiriler Serisi-1)

Sevgilerimle

MFG(+)

@ferdibo

abi ne desen haklısın..ama durum bildiğin gibi değil...cumartesi akşam üstü Elmadağ'da onlarca insanın gözü önünde kapkaça kurban gittim ve felaket bir gece yaşadım...cüzdanı kurtardım ama telefon gitti...birazcıkta hırpalandım..seni arayacağım...

:eek: Büyük geçmiş olsun :eek:
inş. bişeyin yoktur
hepimizin başına gelebilecek şeylerden birisi
dikkatli olalım :(
kalabalık ortamlarda oldukça dikkat etmek lazım
malum burası İSTANBUL...........:eek: :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: kaçvitesabi
Merhaba ben Zafer foruma yeni katıldım.. Performans amaçlı veya Gezi amaçlı (tercih ederim) turlarınıza katılmayı çok isterim :) Benim bu sitenin farkına varmama yardımcı olan Deniz 'ede teşekkürler.

rica ederim zafer abijiğim..bu formda çok güzel arkadaşlıkları,keyifli gezileri bulabileceğini garantiliyorum..benim ilk gezim dündü çok büyük keyif aldım..ortam okadar güzeldi ki özellikle moladaki sohpetler , yaptığın km nin,çıktığın yokuşların bile farkına vardırmıyor...:)

@Tuğrul

Tuğrul sefime geziye katılan diğer tüm arkadaşlara selamlar..

Şefimin olduğu sofrada neşe, kalori ve bisiklet sohbeti süper olur...
(bilenler bilir :D;;) )

Bu neşeli ve kalorili(hem almaca hem yakmaca:D ) gezi için hepinizi tebrik ederim..
Neşeniz bol, gezileriniz daim olsun..

Haklısınız Mesut Bey,
Tuğrul Ağabey tam kararında,süper bir insan.Tanınması gereken biri kesinlikle.

Bizden de selamlar sizlere;gezileriniz,fotoğraflarınızla oraları tanıtıyorsunuz.Teşekkürler.

ah be isten gucten kacirdik bunu, kismet onumuzdeki haftalara, organizatorlerin, fotografcilarin ve katilimcilarin elleri ayaklari dert gormesin asla...

Suha.

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
bazıları gıdıyor bazıları bakıyor. gidenlerden olmak isterdim....ama tuzlada bana cok uzak kaldıyaaa. neyseki ucak gosterisine giderek bu ic cekmemi bir nebze olsun azalttık yavuzla. hepinizin ayagına saglik.
kalın saglıcakla

• Beğen
Tepkiler: janus_sea ve yavuz
Geri