Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

30 Temmuz Tuzla gezimiz

A

Anonim

Silinmiş hesap
Xfer arkadaşımızın burada belirttiği gezimizden görüntüler. Buluşma yerimiz Bostancı İdo
İki yeni arkadaşımız vardı. (Deniz ve Aydın) İlk defa tura katılmalarına rağmen bizlerden hiç de geride kalmadılar.
Kendilerini tebrik ediyorum
Ferdibo :)
İlk molamız Kaynarca Çapa Cafe 20km
Ve Tuzla'dayız.
Tuzla'ya gidipte çayıra,çimene yayılmadan olur mu?
Hasan Abi nereye bakıyor?
Dönüşte ilk ve son mola Avşar Cafe 53.Km
Geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Saygılar.....

Scudo
Valla süper olmuş, neşeniz fotoğraflardan taşıyor :).
Ayağınıza sağlık...
Tuğrul Abi'ye de fotoğraflar için özel teşekkür :).

tugrul abi bu ne hiz.. bismmiilah ben eve daha yeni girdim... bi baktim resimler yuklenmis bile... ama motor hararet yapti, hala sogutamadim :) karsiyada bekleriz...

bu arada "kacvitesabi" abi, erkek adamin agzindan laf bi kere cikar. Sabah 8 dedin. gec kalkmamak, adimi saticiya cikarmamak icin sabahin 7 30'unda kalktim... ama sen sattin:(.... telefon numarasini bile yazdik, insan bi sms gonderir... neyse sayyende guzel bi tura katilmis ve guzel insanlarla tanismis oldum :)...

Süperdi gezi. 65 km cıvarı. Bol içme yemeli. Bol pedal basmalı. :)

Harika bir gezi oldu ve çok güzel bir gün geçirdik!(vesile olan arkadaşa teşekkürler )........!;)
Yeni katılan arkadaşların da uyumu iyi di
çok güzel adapte oldular.
Onlarada sırası gelmişken katıldıkları için teşekkür etmek isterim

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
Yeni eve geldim ve fotolar yüklenmiş,süpersin Tuğrul Ağabey :D

Yeni arkadaşlarımız ilk turları olmalarına rağmen bize uyum sağladılar,onları tanıdığımıza kendi adıma memnun oldum.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :) ,
gelemeyenlere de yazık yine kaçırdınız diyorum :p

Sevgiler...

bu ne hız yav helal olsun size

Yine güzel bi gezi oldu. Yeni arkadaşlarımız Aydın ve Deniz grupla hemen uyum sağladı. (Nerede ise benim kadar iştahlı idiler.)

Sevgili Tuğrul, resimleri yüklemekteki hızının sebebini biliyorum:Yenge ve çocuklar evde olmadığı için bütün mesain foruma tahsis olmuş durumda. ;)

Bu arada,
"Hasan Abi nereye bakıyor?" etiketli resimde, açıkça göründüğü gibi "toprak"a bakıyorum.

Geziyi düzenleyen arkadaşı da kutluyorum. Hem gezi için, hem ...

@hhtatar

Hasan Ağabey,kızınla geldiğin için ben teşekkür ederim,umarım bizim kadar mutlu olmuşsunuzdur. :rolleyes:
hem... Sağol Ağabey, hep beraber olacağız yine inş.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Çiftçi
İstanbul Gene güzel bir geziyle coşmuş
Hakikaten geziniz çok güzel olmuş. Bunu fotoğraflarınızdan anlıyabiliyorum. Herkes gülerek ve neşe içinde objektife bakıyor. Böyle güzel aktivitelerinizi bizlerle paylaştığınıza teşekkür ederim.

Hepinize her zaman böyle güzel geziler dilerim.
İyi günler , hoşçakalın.

Arkadaşlar çok güzel birgün geçirdiğiniz gözlerinizden belli. Katılan arkadaşların ayaklarına sağlık. Fotoğraflar için Tuğrul abi ellerine sağlık.

Sevgiler...

ooff ya geziler evimin önünde oluyo ve ben gidemiyorum hala alamadım bisikleti delircem valla:(

bi aliim şunu hep sizinleyim artık:) bende çıkcam öle resimlere :D

bu günkü geziniz baya zevkliymiş en kısa sürede geliorum bende

Sanırım Aydın beyi ve Deniz hanımı tura gitmeleri için ikna ettiğimden dolayı mutluyum. Bakın Aydın bey ne kadar mutlu pozlar vermiş. Demekki çekinecek hiç bir şey yokmuş. Deniz hanım ise (namı değer pandalina) :D en sonunda zzr dışında sağlıklı yaşamanın bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Bol yemeli, bol içmeli, ve bol bol eğlenceli bir tur olmuş. Umarım daha güzel daha eğlenceli turlarda görüşmek üzere

asıl güzel olan bu kadar şirine insanın bir araya gelip bizler gibi şirincikleri aralarına almaları..herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..elimden geldiğince uyum sağlamaya çalıştım hız olarak bilemem ama bu kadar sıcakkanlı insanların ortamına alışamamak mümkünmü herkese tavsiye ederim:)))
saygılar..

@The Biker Orko

sevgili orkun arkadaşım evet vesile olduğun içim çok teşekkür ederim..ama bu demek değilki denize atılmaktan sıyırdın...hım 2.adımı burada yayınlamanın ne alemi var orkun(namı değer keçiiiiiiiiiiiiii):D ...hem soralım resimde pandalinaya benzer bişi varmı?
cvp:aa hiçte orkun da nerden çıkarır bu benzetmeleri herkes gayet normal kg daa:))))))))orkuna yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler ayfer ablişim senide unutmadım ortama ilk adım atmamda sizlerin desteği büyük mersüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:)))))

güzel bir gezi olmuş kacırdıgım için üzüldüm inşallah bir dahakı sefere havanın sıcaklıgına koftenın tadına bakarız...

@hhtatar

Hasan beyciğim

Çok güzel bir gezi düzenlemişsiniz. Yüzlerinizden okunuyor.:)
Hele ki insanın kızı da yanında olunca , daha güzel oluyor. Sorumluluk biraz artıyor, babalık iç güdüsü olarak. İnsanın gözü hep çocuğunda oluyor. . Aman sağdan git yola çıkma , dikkatli sür , geride kalma, diye.:mad: ;) Aklı hep böyle düşüncelerde oluyor. Kendimden Biliyorum. Ben de kızlarım olduğunda aynısın yaşıyorum.;)

Affınıza sığınarak ' Hasan Abi nereye bakıyor' resminde nereye baktığınızı ben anladım. Ama sakın bana darılmayın.:eek:
Bi önceki resimde ne yapıyorsunuz? Kızınızın yanında hafiften kestirme durumları. tabi birazcık sızma ve sizin ayakkabıları ayağınızdan çıkarıp , ekip saklıyor. ' Hasan abi nereye bakıyor ' resminde ise uyandığınızda ayağa kalkıp tabiki ayakkabılarınızın olduğu yere bakıyorsunuz, ama ayakkabılar yok!!! Tuğrul Beyciğim de kaçırırmı ? Siz , ne kadar toprağa bakıyorum deseniz de , gerçekte, ayakkabıların olması gereken yere bakıyorsunuz derim..:D :D

Hasan beyciğim , Tuğrul Beyciğim ne kadar güzel bir olay ,şu bisiklet, geziler, arkadaşlık, dostluk , kardeşlik. İnsan bisiklet ve bu forum sayesinde, ne kadar büyük bir aileye sahip oluyor. :p
Gezinizi düzenleyen arkadaşa da tebrikler.

Hepinize selamlarımı gönderirken, neşeli, mutlu ve bol pedallı günlerin sizlerin olmasını dilerim.:)

Hoşçakalın.

Geri