Scudo Sports

30 Mayıs Yalova-Esenköy

hadi ya o zaman arkadaşların adınada üzüldüm :( geçmiş olsun bence dün akşam muhabbet fazla sardı sabaha onlarda kalkamadı :) haftaya giderseniz eğer bende çınarcıkta olucam büyük ihtimal sizi karşılar çay ikram edebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Scudo
Critical Mass ertesi tur işi yaş :D
Önceden deneyimledim ordan biliyorum. Hem de baya sağlam bir turdu.Tur sağlam kaldı ama ben haşat oldum tabi:) Millet zirveye çıktı ben Green Parkı zor gördüm Kartepe'de :eek:

@sado

senin o günki halini hiç unutmadım sado otelin orda serildin çimlerin üstüne valla senin namına korktum açıkçası

:eek: :eek: :eek:

Cem Toygar'ı telefonla aradığı vakit Toygar bisiklet üzerinde telefona cevap verdiği için düşüyor. O an farketmiyor ama sabah dizi çok ağrıyor. Gelemiyor.

Cem'in başı ağrıyor.

Ben de Critical Da-Beer mağduruyum. 1.00'de yattım. 6.00'da kalktım. Az uyuduğum için yorgun olacağıma emindim, kendime güvenemedim. Arkadaşlara sms attım.

CM de bira,şarap karışımından sonra sabah 6 bda zımba gibi kalktım ama Toygar ın dün düştüğü zaman çarptığı dizinin şiştiğini öğrendim. Görkem ve Cem çok geç yattıkları için kalkamamışlar. Mecburen evde kaldım. En çok saat 07:45 te beni arayıp biz iki kişi Kartal dayız diyen arkadaşlara üzüldüm. Keşke beni cumartesi gecesi arasaydınız. Mutlaka çıkardım. Demek ki neymiş gece dostlarla muhabbet varsa ertesi sabah firelere hazır olmak gerekiyor.

Sevgili dostlar hepinize teşekkürler,ciddi bir şey yok ama sıcağı sıcağına bişey hissedilmiyor.Sabah hazırlanmak için kalktığımda üzerine basamadım.Aslında gidebilseydik güzel bir tur olacaktı.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Demek ki neymiş? Critical sonrası tur yapmayacakmışız ya da critical'a katılmayacakmışız.Ben ikinci şıkkı seçiyorum.

O arkadaşlardan ben de hepimiz adına özür dilerim.

• Beğen
@çirkin

çirkin 6 haziran da adadayız hasret gideririz bu arada toygar dostta iyileşir o güne kadar bir güzel eğleniriz evet doğru dersin akşamdan olay varsa sabahtan fire var

:in: :in:

@G. Akpınar

görkem
aslında cm ye gidilir ama tur bittikten sonra eve kaçılır
ertesi gün tura gidilir esen köy şelalesini kaçırma derim dönüşte esen köy rampası kartepeden daha dik ama değer o şelale için

@Kudret Kurtcebe

O günden sonra Kartepe'ye gitmek pek nasip olmadı zaten abi :D
Hiç bir turda o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Sabah 4'te bostancı iskeleden start vermiştik tura sanırım. Özledim Kartepe'yi ama bu sıcakta hiç işim olmaz.
Çamlıca'ya çıkıyorum arada sırada. En keyifli saat 6'da çıkılıyor. Ne trafik var ne de sıcak. Bugün 09:30'da çıktım yola hem trafikle hem sıcakla mücadele hırpaladı baya.

• Beğen
@sado

doğru dersin sado 29 mayısta gölgede 32 derece idi sen düşün 40 derece vardı diz benim yandı tabi ama zorlamadım

@Kudret Kurtcebe

Adadayız Kudret abi,

Tüm dostlar hep bir arada. Muhabbetin belini kıralım hep baraber

• Beğen
Tepkiler: sado
@G. Akpınar

sağlık olsun, sabah çirkin ark. arayıp iptal olduğunu öğrenince biz yinede feribotla yalova ya geçtik, oradan başka bir grupla İznik gölüne pedalladık, açıkcası bu kadar yazışmadan sonra turun iptal olabileceği ihtimali hiç aklımıza gelmemişti, sağlıklı ve bol pedallar..

• Beğen
@beyzade1978

demek dün köfteci imrendekiler sizdiniz :) işyerinden motorcu arkadaş dün imrende bisikletciler vardı dedide :)

@beyzade1978

Dedim ya keşke ctesinden ya da pazar sabah 6 da arasaydınız. Ölsem gene çıkardım. Tekrardan kusura balıkmaya.

@beyzade1978

Selam arkadaşım, ne yaptınız?
Bizim fazla vaktimiz olmadığından İznikten yemek yeyip ayrıldık, kalamadık. Umarım bir terslik olmamıştır. Görüşmek üzre...

@çirkin

Senin dirin bile zor pedal çeviriyor, ölün nasıl çıkacaktı ?

@G. Akpınar

Yuhhh. Güzelim rampa yarşı yapmıyoruz ki. Ayrıca ben her hava ve yol koşulunda giderim merak etme. Forumda adımızı çıkarma:(

Geri