Scudo Sports

30 Mayıs Yalova-Esenköy

Scudo
@derşan sezer

Biz maalesef eğitimde olacağız cumartesi. Bekleriz haberleri.

@G. Akpınar

Google mapten bakınca yaklaşık 47 gördüm ben. Ama gidenler 60 diyorsa doğrudur. Gidiş dönüş 120 km eskihisardan sonra. 70 te biz eskihisara kadar yapacağız. Allah bereket versin. Gidişi kesin böyle anlaştık biz Toygar la . Ama eğer çok dersen sizinle yalova da da buluşabiliriz. Ya da böyle gider dönüşe başka türlü bir çözüm buluruz.

@samet_özdemir

Bence de. Zaten maksat yolda olmak benim için. Maviş iyi fikirmiş.

@çirkin

190 km denemedim hiç. Bismillah diyelim ama yola çok erken çıkmamız gerekli söyleyeyim.

Peki. O zaman şöle yapalım madem yol çok. Pazar sabah 07:30 bostancıda buluşup Bostancı dan geçelim. Böylece 45 + 45 = Toplamda 90 km yol yaparız. Son şekil bu olsun.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
şenköyden sonra 4 - 5 km bozuk yolu bitirdikten sonra 4 km ye yakın çok aşırı dik bi rampa ineceksiniz o yola çok dikkat edin biz yağmurda indik yeni başlayan yağmurda hemde freni hiç bırakmadım rampanın tadına varamamıştım bide çıkışını düşünerek indiğim için :) şelaleye giderkende sucuk falan gibi yiyecek alacaksanız çınarcıktan almanızda fayda var esenköydeki kasapda hiçbişey yoktu bizim gittiğimizde içecek ve ekmeği esenköyden alabilirsiniz dia sa var hem uygun hemde herşey var :) içecek yiyecek meyve ;) mangal kömürüne gelince orada çok fazla kuru ağaç parçaları vardı yerlerde biras topladık taşların arasında ateşimizi yakıp çöp şiş alıp onlara sucuklarımızı geçirip sucuk yapmıştık ;)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@samet_özdemir

Teşekkürler Samet.
Ben bilmem ben suya sabuna dokunmam sadece yemek yerim.
Bir de yarın Riva yapacağım üstelik bilmediğim bir yoldan ilk kez kullanacağım spd'ler ile, Allah yardımcım olsun.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
ehehe en güzel yeride yemeği yemek ve buz gibi şelaleye atlamak zaten :) kolay gelsin şimdiden bende öğleden sonra belki bi anadolu kavağı yaparım :)

@G. Akpınar

Valla ne kadar çalışırsan o kadar yemek veririm sana:D Yok öle ben yatarım köleler çalışır.:D :D

selam pedalsever dostlar, sakıncası yoksa sultanbeyli den 2 kişi daha katılmak istiyoruz, ben ve kuzen haşim (majesty),, sabah 06.00 yola çıkış 32 km s.beyli-eskihisar arası 08.00'de de feribot mağrifeti ile eskihisar dan topçular olarak rotamızı belirledik,sizinle ne şekilde nerde buluşabiliriz, en son buluşma noktası olarak nereyi belirlediniz ??

@beyzade1978

Dün critical mass'e katıldığımız için kimse sana cevap vermemiş kusura bakma.

Bu arada ben de Ctesi Riva yaptım + çok yorgun olduğum için ve critical dönüşü eve geç geldiğim için Yalova'ya gidemedim :(

Bugün öğleden sonra 2 'de uyandım :)

güzelim turu kaçırmıssınız ben hala üzülüyorum kaçırdığıma sabah pendikten kandilliye gidip geldim 88 km geldikten sonra uyumuşum biras haftaya deniz turu yapmak lazım :)

Şimdi grubumuzla yaptığım tlf görüşmesinde aslında hiç bir şey kaçırmadığımı öğrenmiş bulunmaktayım, çünkü gezimiz grup üyelerinin sağlık problemlerinden ötürü (önemli bir şey yok) daha sonra açıklanacak bir tarihe ertelenmiştir. Gaziler'e geçmiş olsun.

@G. Akpınar

aaa geçmiş olsun ne olmuş ya, aslında ertelendiğine sevinmedim değil :D

Geri