Scudo Sports

30 Ekim 2020 Ege Denizi Depremi

Scudo
1323 artçı bunların 43ü 4 üzerinde! Yemin ediyorum sersem gibi olduk,gezdiğimiz yerde sallanıyoruz,psikolojik sanıyordum meğerse sürekli artçı olunca her dakika hareket var.92 vatandaşımız hayatını kaybetti binlerceside yaralı,binaları yapan müteahhitler dahil 9 kişiye tutuklama kararı çıkmış,bunca can yitirildikten sonra tutuklasan ne olur tutuklamasan.Sen başta önlem alacaksın madem bu binalara zamanında çürük raporu verdin yıkım kararıda çıkardın,neden bu zamana kadar müdahele etmiyorsun! Yine çarpık ve denetimsiz yapılaşma,malzemeden çalan ilkokul mezunu bile olmayan yüzbinlerce müteahhit ve bunu yeteri kadar kontrol etmeyen bozuk bir düzen! Olan yine masum insanlara oldu,yarım kalan hayatlar ve hayaller,ailesi bölünen kişiler,kurtulabilenlerin yaşadığı travma...

Eski bir depremzede olarak tüm mağdurlara ve milletimize baş sağlığı diliyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Normal şartlar altında deprem bölgesine intikal ederdik ancak malum süreçteki filyasyon görevi nedeniyle bulunduğumuz ilçeyi terk edemedik.

Neredeyse 40 yaşındayım ve bir kaç tane büyük deprem gördüm. Her depremden sonra, Ayda gibi el kadar bebelerin enkaz altından çıkarılmasına sevinmekten, acaba ne kadar bina yıkıldı diye düşümekten bıktım usandım.
Bu ülke ,insanı çok yoruyor ☹

Efendim, arkadaşım, 33 yıllık. Kendisi 45 yıllık bornovalı. 45 yıldır bornovada. Bornovadaki olanları anlattı. Burada yazmak istemiyorum. Sosyal medya bile manipüle ediliyor diyebiliyorum sadece. Twitter daki her sakallıyı dedeniz sanmayın sayın gençler. Ana akım medyadan sonra, sosyal medyada teslim olmuş. Allah herkesi daha beterinden saklasın. Kimseyi namerde muhtaç etmesin. Allah insana, düşmanın bile mertini nasip etsin.

Efendim, arkadaşım, 33 yıllık. Kendisi 45 yıllık bornovalı. 45 yıldır bornovada. Bornovadaki olanları anlattı. Burada yazmak istemiyorum. Sosyal medya bile manipüle ediliyor diyebiliyorum sadece. Twitter daki her sakallıyı dedeniz sanmayın sayın gençler. Ana akım medyadan sonra, sosyal medyada teslim olmuş. Allah herkesi daha beterinden saklasın. Kimseyi namerde muhtaç etmesin. Allah insana, düşmanın bile mertini nasip etsin.
Oldukça ilginç buldum 45 yıllık bornovalı arkadaşınızın bornovada olanlar hakkındaki bilgilerinizi. 60 yıldır bornovada yaşayan amcam bulunuyor o yüzden 5 yaşından beri bornovaya girer çıkarım hatırladığım tabi. (2007-2015 arasında hükümet konağına çok yakın ata durağında yaşamışlığım da var.) Twitter daki sakallılar kim? Söyleyin ki bilelim doğruları.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Mehmet Metin Levent

Fight Club da uçakta giden kahraman(lar)ımızin oksijen maskelerinin işlevi ile ilgili bir yorumu vardı. Onun gibi mi?

@Çağdaş78 Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar mesela gençliklerini verip yaralanıp hala gazilik ünvanı alamamış devrelerim var 25 senelik gazi devrem var hala vücudundan irin akıyor dayanamıyor ağrılara artık yaşı da ilerledi verdi kendini alkole ne yapsın .....çok şey var çok şey de işte fil hikayesi gibi ....... Ayda bebek hemen unutulur bu ülke için can verenlerin unutulduğu gibi .

Herkes bir Ayda, bir Elif tutturdu gidiyor. Yayıncılara da iyi malzeme çıktı. Tabi ki önemliler, önemsiz kazalı mı var?
Ancak sayın @ERTUNGA 'nın dediği gibi milletin hafızası balıktan beter oldu. Hadi benim aklımı düşen odun aldı, git-gelli biraz aklım, düşünmeden ya da söylenmeden hatırlanmıyor.
Gündem Türkiye'de çok sık değişiyor ya da değiştiriliyor. Anca bunu diyorum.😕

Geçmiş olsun 2 sallantı daha olmuş.

Akdeniz açıklarında deprem 6.3.İzmir den hissedilmiş .Geçmiş olsun.

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
Ben birşey hissetmedim ... Zira Ege 'de olmuş..

Izmirde tanıdıklara sordum bir şey hissetmedim dediler.

Bardaktaki kahvenin dalgalanmasından fark ettim, bayağı uzun sürdü. O bölge uzun zamandır sürekli hareketli, yanardağ patlaması beklentisi var.

Geri