celilyafes
Aktif Üye
- Tepki
- 233
- İsim
- CELİL ALPEREN
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bunlar gibiler her yerde mevcut hiç kafanızı takmayın İzmir bizim için esaretten çıkış sembolümüzdür İzmir demek ilk kurşundur İzmir demek Hasan Tahsin dir koca efzon alayını tek başına dağıtan adamdır hiç bir İzmirli gardaşım üzerine alınmasın geçmişte de olduğu gibi dini başörtüsünü Türklüğü kullanarak nefret yaratmaya çalışıyorlar oyunlara gelmeyin bu köpeklere pirim vermeyin.Sayğılarımla245687 dosyayı görüntüle
Deprem mi daha yıkıcı bu gibi gerizekalıların zihniyeti mi?
Ben bu başlığa hiç girmemiştim. Izmirli rahatına düşkündür. Kalkıp böyle şeylere girmez diye. Yada tartışma arıyor falan sanmistim. Sizin yazdiginiz başlık ise bakayım .🤣😄😅😅
İzmir'de yaşanan her afette bu şarlatanların iş başında olduğunu görüyoruz, yine gördük. İnancın, ahlâk ve erdem sahibi bir insan olmaya yetmediğinin ispatı bu mahluklar. Bu idiotların tahrikine gelip bunlara prim vermemek lazım zira kaostan besleniyorlar.245687 dosyayı görüntüle
Deprem mi daha yıkıcı bu gibi gerizekalıların zihniyeti mi?
İzmir'de yaşanan her afette bu şarlatanların iş başında olduğunu görüyoruz, yine gördük. İnancın, ahlâk ve erdem sahibi bir insan olmaya yetmediğinin ispatı bu mahluklar. Bu idiotların tahrikine gelip bunlara prim vermemek lazım zira kaostan besleniyorlar.