Scudo Sports

30 Ağustos

@Antares

hehehe ben sana demiştim zafer abijiğim neyse yine beraber turlarız üsülme yahu:))isterse hdeveci arkadaşımızda katılabilir bizee az ve öz olacağız desene:)))

Scudo
Arkadaşlar sabah çıkma kararı alır diye sölüyom telim 0544 739 71 55 bekleris 8,30 da beşiktaşta

@janus_sea
saat yazarsanız sevinirim arkadaslar ?

@hdeveci

ah bu zafer abim açmıoki msn ini kararsız kararsız:)))yarın beni arayajak pedal keyfi gelince.. çıkmadan önce haber verme şansım olursa saati yazarım size

saygılar

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
belki anadolu y6akası kesmez bakarsınız zaman kısıtlaması yoksa avrupa yakasına da gecerız ? :)

@hdeveci

neden olmasın lastik falan çatlar patlarsa ee tamirini yaparsın artık e ben kız başıma anlamam o işlerden pek..zafer abimi arayacağım sanada buradan haber vereceğim abi görüşmek üzere:)

hdeveci turumuz akşam oljek meşhur geleneksel perşembe turumuz bu akşam aynı yer ve saatte bizler orada olacağız bekleriz
saygılarr

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Bugün gerçekten güzel vakit geçirdim,

Ben Fatih'ten Mesut ise Güngörenden Eminönünde buluştuk. Beşiktaş yaptık Vapurlarda bisikletli bekledik ancak gelen olmadı. Bol bol resim çektik (Mesut paylaşacaktır) Beşiktaştan sahilden yarışın yapılacağı caddeye hareket ettik. Yolda çok ilginç bir şekilde Mesut'un Ankara'dan gelen arkadaşını gördük yarışa gidiyorlarmış. (Yokuşta onlara yetişmekte zorlansamda :)) yarışı büyük bir zevkle izledik yaşanan kazalar çok acıydı ...(böyle organizasyonlarda daha iyi önlemler alınması gerekitiğini düşünüyorum) dönüşte ise sahilden fatihe geldim. sabah 07:00 de evden çıkıp 16:00 da evde oldum...

Bugün gerçekten güzel vakit geçirdim, Teşekkürler Mesut,

Daha güzel organizasyonlarda tekrar buluşmak üzere,

@frtsngz

Ne demek dostum istanbulda olduğum sürece çıkar gezeriz :)

Dediğin gibi çok kötü iki olay oldu...
1. Yarıştaki kazalar ( ufak 3 - 4 yaşlarında bi çocuk bayanlar yarışırken aniden atladı ortaya bisikletlerden birinin direksiyonu çocuğun kafasına çrptı ağlayarak karşıya geçti ancak arkasını döndüğünde kafasından kanlar aktığını gördük :( kötü bi görüntüydü...
2. Hem Eminönü hemde Beşiktaş iskelesinde beklememize rağmen kimse gelmedi :(

Ama genel anlamda düşünüsek yarış çok güzel geçti...
Bendeki görüntüleri yarın paylaşacağım... :)

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
evet arkadaslar ben bugun sabah erken cıktım(kurtlandım) attım kendımı sahıle dogru tuzla sonra kadıkoy yaptım saat 07:00 de basladım ve kadıkoyden besıktasa gectım besıktastan tarabya sarıyer ve donuste emırgan maslak levent yaptım,sımdı avrupa yakasındayım sabah sanırım yıne saat 07:00 veya 07:30 gıbı besıktas sarıyer yaparım net olarak yazayım gelmek ısteyen saat 07:30 da barbaros heykelının ordan sarıyere pedal basacagım haberınız ola :) eger baska cıkacak olanlar varsa fark etmez karsıyada gecerım :)

Yarın sabah babamla işe gideceğim yoksa gelmeyi isterdim :(
Keşke dün sizde bizimle beraber gelseydiniz hem yarış alanınada gittik...

@trinitrotoluen
isterdim inan ama erken cıkmam gerektı,yoksa ogullarımla aramda buyuk bır catısma cıkabılırdı :)) :)

• Beğen
Tepkiler: trinitrotoluen
@janus_sea
ablacık sizler ordaydınız ama bende ogullarımın yanındaydım :) eminimki harika bir tur olmustur,ben sabah erken kurtlandım cıktım tura :) saglıcakla kalın mutlu saglıklı bol pedallar dilerim.insallah baska bir turda gorusmek uzre.

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
Geri