Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

30 Ağustos

Antares

Forum Demirbaşı
Tepki
190
Bisiklet
KTM
Merhabalar,

30 Ağustos günü Zafer turu atalım diye düşünüyorum.. ne dersiniz ? eğer çok katılım olursa değişik bir çoşku olacağını tahmin ediyorum.. sizin bu konuda düşünceleriniz ne olur ? yapabilirsek yapalım diyorum ben..

Bu vesileylede hepinizin Zafer bayramını kutlarım..

Not. Saat ve Start noktası konusunu düşünmedim.. gündüzleri çok sıcak oluyor ama farkındaysanız çoğu 30 Ağustos'ta yağmurlu ve serin oluyor.

Sevgiler :rolleyes:

Scudo
ben seve seve istirak ederim ve bende tüm TURK milletinin cumhuriyet bayramını simdiden kutlarım,ve bu cumhurıyete sahip cıkmak icin cumhuriyet gezisi adı altında bencede anadolu yakası olarak bir organizasyon mukemmel olur,sart degil anadolu yakası olması avrupa yakasındada olabılır cumhuriyet icin her yerdeyiz farketmez :)

• Beğen
Tepkiler: sönmez
Katılmayı bende seve seve isterim umarım hava şartları elverir...

Bütün TÜRKİYE'nin zafer bayramı kutlu olsun...

değerli arkadaşlar o gün sanırım bahcelievlerde MTB yarışı var zafer koşusu adı altında konu hakkında tam bilgisi olanvarsa paylaşsın

çook güzel düşünmüşsün zafer abi..bensiz olmaz bende bende geleceğim..hele birde 30 Ağustos Zafer Bayramı adı altında olacaksa asla kaçmaz derim bu tur
nacizane bir fikrim de var;bisikletlerimize küçüklü büyüklü türk bayrakları da takabiliriz görsünler TÜRK CUMHURİYETİNE sahip çıkan sporcu gençleri:)))
SAYGILAR

bende katılmak isterim ama ne yazık ki 30 ağustosta hastahanede olacağım..:(

@çağatay_çankaya

Geçmiş olsun dostum neyin var ? ne oldu ? :( :(

Bende katılabilirim. Yeri ve zamanı konusunu başlasak artık konuşmaya çünkü onlar olmadan tur olmaz bildiğimiz üzere :)

evet artık yeri ve zamanı belirlemek lazım zafer beyyyyy uyumayın:)))karşıdan gelecek olan arkadaşlar var sanırım onlarıda düşünerek çok erken bir saat olmamalı bence ..zafer bey katılımın yoğunluğuna göre yer ve saat belirleyecek anladığım kadarı ile :))

Tekrar merhaba,

Konuya ilginiz için teşekkür ederim ama üzülerek belirteyim istediğim çoğunluğa erilemiyoruz galiba.. bu önemli günde milliyetçilik duygusunun tüylerinizi diken diken etmesi için daha fazla kalabalık olmayı isterdim.. ben spor amaçlı çıkmayı düşünüyorum.. beni mavi Renault F1 şapkamdan tanıyabilirsiniz :)

Kadıköy Belediyesi milli bayramlarda Bağdat Cd.sinde yürüyüş düzenliyor! bilginiz varmı acaba yine varmı yürüyüş ?

Sevgiler, Işığınız bol olsun

Evet arkadaşlar Behçet abinin verdiği linkte bilgiler var ayrıca yarışa katılmayanlar da halk gezisinden yararlanabilir, ayrıca bu geziye bisikletinizle katılarak hediye çekilişinden faydalanabilirler

yahu anlamadım gitti yarın tur varmı yokmu aaa olmazki böyle kardişimm birisi yer ve saat versin 3 5 kişi ne toplanırsak gideriz işte yahu:)))zafer abiiiii karar versen diyorum artıkkkk

@janus_sea

Arkadasım tur olarak bişi varmı emın değilim ama sunu bılıyorum yarın yarış alanında bi sürü bisikletli olacak haliyle bende gidicem bahçelievlere gelebilirsin...

He dersen ben bahçelievlere nası gelcem bilmiyorum o zaman bişiler düşünürüz olmazsa ben eminönüne gelirim ordan beraber gideris haliyle sen vapurla geçersin karşıya ama başka bi fikrin varsa bilmem :)

yapmayın yahu herkes karşıyamı gidiyor çok isterdim ama karşılara gelemem uzun ve zor bir yol hele tek hiç çekilmez:(((sizlere iyi eğlenceler

Arkadaşlar tur mur yok.. bir organizasyom yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık.. :( artık perşembe akşamı görüşürüz.. üzgünüm, ama dediğim gibi ben yarın yine sahilde olacağım.

yarın belkı sahılde karsılırız :)bol pedallar dostlar

arkadaslar biz yarın frtsngz arkadasım ile birlikte sabah önceeminönünde buluşcaz 8'de bi beşiktaş'a gidicez 8,30da beşiktaştan çıkıp sorada bahçelievlere gideceğiz isteyen arkadaşlar bize katılabilir hem kimse yanlız kalmış olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
Geri