Scudo Sports

30 Ağustos Cuma - RİVA -

bende katılabilirim
göztepede oturuyorum
tahmini dönüş saatlerimiz ne olacak kondisyonum 50 km'yi rahat alıyor rampalarda tırtım iner yürürüm bisikletle
yanımıza ne alıyoruz tam liste yapsak :) ne kadar para almak lazım yanımıza ?

Scudo
kadıköy'e akşamın ilk karanlığında varmış oluruz. İlk defa uzun tura çıkacak biri için doğru tur bu tur değil. Mayısta belki ama bu sıcak ve rüzgar adamı bozar. Molalar da belli noktalarda verilir.
Yanınıza ne alacağınız biraz da sizinle alakalı. Yüzmek isteyen olursa malzemeler belli; havlu başta olmak üzere, şort, yedekler felan. Benim bildiğim Plaj ücretli, ücretini bilmiyorum. Yolda yiyeceğiz içeceğiz, Riva da öğle yemeğimizi yeriz. Gelecek arkadaşlar Maltepe, Kadıköy ya da Üsküdardan katılacaklarsa bildirsinler sonra ben geldim kimse yoktu demesin. Kalkış zamanlarımız da belli lütfen 15 dakika- 30 dakika bekleyin yapmayalım gelen arkadaşları bekletmek ayıp olur. Buluşma zamanlarını ucu ucuna kaçıran olabilir hemen sahilden pedallasın peşimize düşsün. sonuçta trafikte yapılacak tempo belli, yetişilir.
Ben uzun turlarda sırt çantasının özellikle de bu sıcakda adamı boğacağını rüzgarın da etkisi ile yolun çekilmez hale geleceğini düşünerek yanıma herhangi bir malzeme almayı düşünmüyorum. Performansım düşeceğine yüzmesem de olur. Orada duş felan da olmayabilir hayal kırıklığına uğramayın ama cami var şadırvanında olduğu kadar ;)
BİM de mevcut.
Tur duyurusunda yazdığım beslenme kriterlerine dikkat eden ortalama bir sürücü tabiki yorulacak olsa da bu turu çıkarır. Beslenmeyi unutan çöker su ve mineral alımını az yapanın bacaklarına kramp girer onun dışında tekrar sıcak ve rüzgar diyorum.
Bunları bilirsek birbirimizi anlamış oluruz.

@Uğurcan İnözü
Görümcek Kadın'dan damad'a 15 adet simit, bravoooo :) :alkis:
Uğurcan, tahinli çörek ve de ayçöreğini de unutmayalım, ,istirham ediyorum sayın milletvekilleri.

Ben yine de kendimi sınamak istiyorum :) kondisyonum yetmez ise tıkandığım yerden dönerim
ortalama her 3-4 günde bir 30 km olmak üzere pedallıyorum ama rampa neredeyse yok gibi
50 km yi rahat alıyorum ama 100 km üzeri hiç denemedim
sonuçta rampa görmeden mesafe kat etmeden bu işler olmuyor :)
her halükarda cuma sabahı beraber pedallarız
Serhan 0537 3389969 cuma sabah 8 de görüşmek üzere

Merhaba bende sizlere üsküdardan katılmak istiyorum. Geçen hafta cumartesi Anadolu Fenerindeydik şimdide Riva'nın tadına bakalım :)
Saat kaç gibi üsküdarda olmayı planlıyorsunuz ?

08:05 gibi Kadıköy'deki Eminönü İskelesinden çıkış. 08:20-08:30 gibi Üsküdar'da İskeleden çıkış

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@Murat Ekmekçi

Tamamdır o zaman bende Üsküdar'dan katılacağım size ;)
Kerim beyle beraber bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Bu organizasyon baya renkli gecicege benziyor. Bizde muratla mabedimiz bakireler tapinagimizdan voltrani olusturmak uzere yola cikicaz cuma gunu :D

Cep tel: 0533 511 17 00,
07:45den önce ararsanız muhtemelen duymam, malum Kadıköy'e pedallıyor olacağız.

Maltepe'den çıkanlar; Murat, İlker, Soner, Uğurcan.
Kadıköy'den katılacaklar; Cihan Soyugazi, Aliserhanmert
Üsküdar'dan katılacaklar; Adem Demir, Kerim Beşer

08:05 gibi Kadıköy'deki Eminönü İskelesinden çıkış. 08:20-08:30 gibi Üsküdar'da İskeleden çıkış

gideceğimiz yer burası, fotorafı 5 Mayıs'da çekmiştim. Baya kalabalık bir grupla gitmiştik.
http://imageshack.com/a/img199/240/1i63.jpg

Abi ben de katılayım diyorum ama o kadar 30+ adamın arasında giden gençlerden olup tıkanırsak büyük rezillik çıkar, kendimden utanırım :D istisnasız her akşam 20-30 km yapıyorum da hiç böyle sınamamıştım kendimi :D Ne yapsak ki?

@vahapaydin
Kim demiş 30+ diye :) gel kardeşim hiç çekinme her akşam 20-30 yapiorsan yaparsın herhalde zaten çok kasacağımızı sanmıyorum gerekli yerlerde mola vereceğiz. beslenmenede dikkat edersen, Murat abinin dediği gibi yolda çerez vs. sıkıntı yaşamazsın sanırım.

BİRİ RİVAMI DEDİ RİVA BENİ BİLİR BEN RİVAYI :)
http://img832.imageshack.us/img832/4103/zgti.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/2821/d5xv.jpg
ULUBATLI ORHAN :)
http://img713.imageshack.us/img713/9030/vsx2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Soner sevinç
@vahapaydin
vahap sana gelene kadar bu kadar yaşlı "adam" arasında elbet tıkanan çıkar :evil:
en kötü onlara yoldaşlık yaparsın grubun arkasında :D

ayrıca geride kimseyi bırakmıyoruz vahap anca beraber kanca beraber hesabı ;)

maltepeden yola kaçta çıkılacağını bulamadım arkadaş. kadıköy yazıyor üsküdar yazıyor maltepe yok. acaba öğrenebilirmiyim.?

@Soner sevinç

Evet dostlar. "Her hafta daha uzun daha rampalı bir tur yapalım" yapalım mottosundan(hanginiz çıkardı lan bu mottoyu) yola çıkarak bu hafta Riva'ya gidiyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramına yakışır bir mesafe ve aynı şıklıkta bir tur yapıyoruz.
Anadolu yakadan çıkış noktası Maltepe 07:00.
İlk durak Kadıköy, oradan katılım yapanlarla 08:00'de çıkış, Üsküdar'a pedal ve sahil güzergahı son durak Beykoz. Buradan içeri Riva'ya. Rampa sonu köylerden birinin kahvehanesinde mola, atıştırmalar çaylaaar. Riva'ya sürüş.
Sahil işletmesi paralı galiba. Yani allahın denizinde yüzmek için para veriyorsun. Hani diyecem ki şezlong felan veriyorlar o da yok. Biraz fiyatına göre biraz halimize göre durumlara, aktivasyonlara orada karar veririz.
Yemekleri yiyip Riva kalesinden top atışı yaptıktan sonra denize gidilebilir. Ona göre malzeme getirin. sonra niye kurumadı demeyin
Mesafe: Kadıköy'den 47km, Maltepe'den 60+, gitgel 120+, rampalarla eşdeğeri Bi Alex değil ama. yolun çoğu düz, keşke rampa olaydı da trafik olmayaydı.
Kask: kendi riskinde, sonra asfalta yapışanın üzerine kireç döküp gidiyoruz, ona göre
İç lastik- alyan - pompa : bu sıcakta bisikletin başına herşey gelebilir.
Tur öncesi Beslenme: 1 gece önceden makarnayı yiyin depoları doldurun. Sabah eski güzel usül kahvaltı, tam tahıl ekmek, bal,muz bilmemne ezmesi, su
Tur sırasında beslenme: Kuru üzüm, fındık ceviz fıstık, kayısı kurusu, kız kurusu ne varsa, soda, powerade, su, galon galon su, mazot.
acıkmadan ye susamadan iç. Arada kemirmek için ekmek arası felan.
Tur temposu: Hepimizde düz lastik 26" mtb var, ne temposu, kazasız belasız gidiş geliş. Yokuşlarda gitmek isteyene gülegüle, tepede beklemece, arkaya düşene tempo verme önde gidene taş atma modunda. Muhtemel rüzgar Sonerin laneti midir nedir sürekli önden esiyor, öne çekici bir arkadaş koyma(seksi olan çekici değil, gerçi 2 durumda da ben mi geçiyorum öne, amaaan).
(link)
İstanbul 30derece, tam kuzeyden 23 km rüzgar yani, rüzgara karşı gidiş olacak. turun ederi arttı, yeeaaay!

Geri