Scudo Sports

30 Ağustos Cuma - RİVA -

şu turu cumartesi yapaydınız eyiydi.... :)

Scudo
Üsküdarı değilde çavuşbaşı çekmeköyü seçmekte nasıl bir hata yapmışım anlatamam. Bir kez daha Riva'ya gittim desem yeridir. Tam çok iyi tamamladım falan derken kabus oldu.
Son durum yürüyemiyorum :):)

Ben Ulaştım. Çok keyifli bir turdu arkadaşlar, tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Nice güzel turlara :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Kimler sağsalim vardıysa yazsın bilelim. Bugün minik bir kaza dışında mükemmeldi. Yokuşa doyduk. 125+ bitirdim. Güneş kapalı idi yakmadı. Rüzgar sadece Riva'ya giderken son 10km esti, dönüş güzeldi. Efsane ötesi fotolar çıktı ki pazar akşamı yazısını hazırlayıp resimleri koyacağım.
İştirakçi arkadaşlara çok teşekkür ederim. Nice turlara.
Bacaklarda son durum: ne bacağı, 2sini de caddebostan'da bıraktım ;)

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
bugün sanırım sizinle karşılaştık. biz arkadaşla köfte yemeye akbaba köyüne gidiyorduk. marketten alışveriş yapmak için benzincide duracakkan sizle karşılaştık. hatta o ara size bakayım derken düşüyordum bisikletten :D

hatta bu da dönüşümüzün grafiği: (link)

@Ufuk Bal

Evet gördüm bende sizi zile firene aynı anda bastınız falan arkadaşınızda arkadan hızlı gelince bir karışıklıklar oldu orada :)

@Adem Demir

yok arkadaki bendim zaten :D hem bakayım dedim o sırada hızım da az değildi ileride arabayı fark edip aniden frenlere asılınca düşeyazdım :D

yine de sizi görmek güzeldi, epey güzel bi yoldu zaten iyi de bi konvoyunuz vardı.

@Adem Demir

Dostum en iyi yol bildiğin yoldur diye boşuna dememiş atalarımız :)

Beyler gerçekten harika bir turdu ayagına sağlık gelen herkesin gelmek isteyip gelemeyenlerinde gönüllerine sağlık :) Bu tarz turlara devam edicez Maltepeden Selamlar başlıgını takip etmeye devam edin :D

Ps: Bacaklar mort, omuzlar pert amma velakin DODGE FARGO AS 250 ayakta ( karışma baba yorgun ) :D :D

ilk uzun turunuzdu,tebrik ederim, iyi iş çıkardınız. İlker fotoları postala bi ara. Bu arada imza da çok şık olmuş :)

@Murat Ekmekçi

Postaladım dostum ;)

Aynı mail üzerinden sende sendekileri postala bi ara :D

@Muskulpesent
Yolu biliyordum da bu kadar rampa olduğunu unutmuşum :) rüZgarlı bahçeye nasıl çıkarım onu bilmiyordum, fırını. Önündeki adama sordum tabeladan gideyim diye hiç deneme çıkamazsın falan demişti bana yol tarif etti falan ama ben en İYİ YOL BİLDİĞİM YOL diyerek düz tabeladan devam ettim be olduysa o rampaları çıktıktan sonra oldu abartmıyorum aydosta suratımızı ekşitenin asfalt hâli :)

@Adem Demir

Bazen bisikleti seni taşır, bazen sen bisikleti :) bu lafı imzam mı yapsam acaba!
bugün bol bol et veya tavuk ye, bacak kasların iyice parçalandı, nekadar protein alırsan bugün, okadar daha kuvvetli olacak bacakların sonrası için.
Bu arada İlkerim müskülpesentim, 22 foto yolladın, aynı foto setini 3 kez yollamışsın. dere kenarında top oynadıklarımız yok mesela, haberin olsun ;)

@Murat Ekmekçi

Muratım ekmekçim zipledim fotoları totalde yetmiş tane cloud alanıma yükleyip linkini saldım sana dogru :D indirebildin mi ?

@Murat Ekmekçi

Evet tam yerinde doğru bir laf :) söylediklerinizde dikkate alacağım ;)

@Adem Demir

bende kuzguncu gelmeden ayrıldım max nin oraya gelene kadar aydos misali 9 km çıktım 10 kez durup dinlenmişimdir son halim pert hala kollarım k...çım :)
agrıyor bacaklarım da sorun yok :)

ya bu tür gezileri hafta sonu mesela pazar günü yapsanızda bende katılsam :D yaw forumda hafta sonu yapılacak gezi yok hee eger varsa beni uyarın körmüyüm neyim :D

@CenkJK

Genelde hafta sonu düzenliyoruz zaten ama bu tur özellikle cuma yapıldı, 30 Ağustos tatil olması nedeniyle.
Önümüzdeki haftayı bekleyin :)

İşte sorun da bu zaten. Biz önce kendi kemik grubumuz içinde haftasonu birgün oluşturmaya çalışıyoruz. Çünkü cumartesi ya da pazar vardiyalı çalışan arkadaşlar oluyor. Sonra güne karar verilince ben Gezi ve Tur duyurularında gezi topiğini açıyorum. Oradan insanları katılmaya teşvik ediyoruz.Bu Ramazan ayının bitiminden beri geçerli format.
Bu cuma olması, resmi tatil hasebi ile kimsenin çalışmıyor olmasıydı. Bunun dışında çarşambaları Kartal-Caddebostan yapıp çay içip uzun uzun geyik yapıyoruz. Haftasonu da seçilen bir günde uzun turumuzu yapıyoruz. Herkes de biz niye görmedik diyor halbuki bu tarz turların yayınlandığı tek yer Gezi ve Tur duyuruları başlığı.
Şimdi gelelim bu hafta sonundaki tura. Polonezköy yapılacak, kendinden azıcık şüphe duyan kimseyi bu tura davet etmiyorum çünkü "Run to the Hills" durumu var. Dönüş bile rampalı olacak. Polonezde mola verip gezecek olsak bile değişik bir tur olacak. çünkü turun mottosu "I Love Rampa"

Geri