@Torion
Düzeltildi. Tekrar dener misiniz? Şu anda nasıl yüklerseniz, o şekilde aktarım yapması gerekiyor. Test ettim ve sonuç güzeldi. Ama yine de sizlerin de test etmesi gerekir elbette...
@yavz0r
Düzeltildi. En üst kısımda "Başlıkta ara" butonuna bakmanız yeterli, orada hepsini göreceksiniz.
@Mustafa Zeybek
Düzeltildi ama sayfalama şu an için beklemede diyebilirim. Aslında bunun olması da gereksiz. Ama mobil cihazlarda gereksiz. Şöyle düşünün; elinizde telefon. Forumdasınız. Bir konuya girdiniz ve doğal olarak mesajları baştan aşağı doğru okursunuz ve en son mesaja gelince, sonraki sayfaya geçersiniz. En azından mobilde böyle yaparsınız ve uğraşmazsınız.
"Benimkiler" tekrar eklendi. Eski yerinden ulaşabilirsiniz.
@Cenk Akbulut
Not edildi, kısmetse düzeltilecek/yenilenecek.
@Barış Çavuş
Not edildi, kısmetse düzeltilecek/yenilenecek/güncellenecek. Biraz zaman.
@alicangul29
Maalesef Tapatalk artık yok ve olmayacak. Bundan sonra düşünmüyoruz. İleride buna dair başka planlarımız var ama şu an için mobil sürüm emin olun ihtiyaçlarınızı yeterince karşılayacaktır ki, artık tarayıcı bildirim özelliği sayesinde bildirimleri de aratmamaktadır.
@DayKnight
Düzeltildi.
@DayKnight
Evet şahsi olarak o kısmı ben de çok kullanıyordum. Başlığı alta doğru okurken ilk oraya bakıyordum en beğenilen mesaj hangisi diye ve güzel oluyordu ama elbette oraya aynı şey lazım. Biraz zaman.
@Torion
Düzeltildi. Artık fotoğraf yükleyince aynen yüklediğiniz gibi yüklenmesi gerekiyor. Rica etsem dener misiniz?
@Mustafa Zeybek
Az önce de belirttiğim gibi, biraz zaman ve sabır. Sistemin altyapısını komple değiştiğimiz için eski özellikleri yavaş yavaş entegre etmeye çalışıyoruz.
@mariokaldato
? ❤
Not: başlığa geç cevap veriyorum ama anca işte burada yazılanları düzeltip ve not ekleyip listeye alıp öyle cevaplamak istedim.