Scudo Sports

3 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
Şu anda yarışı canlı izleyen varmı ? . Ah şimdi istanbulda olmak vardı :(

yaş sınırlaması varmı?

istanbulda olsaydım kesin katılırdım...

Sabah altunizade bekleme alanında ve köprü üstünde,ben karşı yoldan köprüye tırmanırken,bağıran,aklışlayan,tezahürat eden bisikletçi dostlara, (kırmızı bmc formalı&tribanlı arkadaşınız) :D
yenikapıdan-sultanahmete doğru tırmanırken "are u the first?" diyen polis memuruna,
sultanahmet meydanında beraber fotoğraf çekinmek isteyen turist bacılarımıza,
finishi ararken girdiğim yanlış yol sebebiyle bozuk ingilizceleriyle dertlerini anlatmaya çalışan yine polis ve tur görevlisi arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Bir günlüğüne de olsa kendimi tura katılan yarışçılardan sandım,hele altunizade tezahürati inanılmazdı,sağolun dostlar :))

Benden birkaç video ve Tur sonrası resimler;
Meydanda Dolaşırken Torkusporlu kardeşimizin annesinin "geçmiş olsun oğlum" diyerek sarılması ve ailesiyle tebrikleşmesi güzel bir anı oldu benim için.
IMG_6343 (Large).JPG

Herkes yarışçıların peşindeydi,bende şu güzelim aletleri fotoğraflayayım dedim.
IMG_6334 (Large).JPG IMG_6336 (Large).JPG IMG_6338 (Large).JPG IMG_6339 (Large).JPG

Torku aracı çevresinde sanırım fotoğraf kuyruğu vardı,yağmur geldiğinden bekleyip çekinemedim;
IMG_6340 (Large).JPG IMG_6341 (Large).JPG IMG_6342 (Large).JPG IMG_6344 (Large).JPG

Dönüşte Üsküdar'da yağmura yakalandım,dinmesini beklerken bi paça içeyim dedim :)
IMG_6347 (Large).JPG

youtube sitesinde açıp hd izleyin

yarışa dağ bisikletli katılanlar varmıydı?

Eminonu gecisindeki kirmizi dahonlu arkadas yolun ortasinda dursaymis daha iyi olurmus. Birde biz halden anlayanlariz yani. Bisiklet yolun ortasinda. Adam carpip dusse ne olacak dusunen yok.

@Sinan Ş

Senmiydin O ;) çok şasirdim aramiza girince şaka bu dedim :) Komikti ingilizce tezahurat edenler vardi alkislayan girla :) ne hissettin ?arkana bakiyodun hep :)

@Sinan Ş

Hahaa o sen miydin Sinan? :koptum:
Cepten yarışı izliyorduk(Altunizade'de) ve daha kaçış grubu bile Beşiktaş'a gelmemişken, sen geçtin. Milletin tezarruhatı güldürmüştü. :p

yırtındık durduk günlerdir, "numara almaya gerek yok, kayıtsız da katılabilirsiniz" diye.

yine de alanlar olmuş gereksiz yere. ben her sene numarasız kayıtsız katılıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
bundan sonraki yıllar için bilgilerinize sunulur.

@Muratdd
@evrenozbilen

hehehe devamlı arkama bakıyordum çünkü yarışçılar gelebilir,sabote etmiyim diye kenara kaçıcaktım memleketi rezil etmeyelim sonra :)
tezahürat mutlu etti valla,lider piskletçi gibi hissettim kendimi,tezahürat fena gaz veriyor ama tavsiye ederim :D
tek üzüntüm kameraya aldıramadım kendimi,çeken varsa lütfen iletsin bana :)

@Sinan Ş Bu kadar erken gelemezler bu işte bir hata var diyordum ben de. senmişsin. (BMC turda yoktu zaten o da ayrı şaşırttı sabah sabah) Ama köprü sonrasındaki yokuşu o tempoyla çıkman çok iyiydi. neredeyse prolarla aynı geçtin yani..... tebrikler.....

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Ahsen Okyay

Kaç kez uyardım o arkadaşı hatırlamıyorum. Kaçış grubu geçmiş, peloton gelecek, çarpacaklar diyorum hala karşıdaki arkadaşı ile konuşmaya çalışıyor...

@Sinan Ş

Sinan ben çektim. Hatta Eminönü'nde görüştüğümüzde bahsetseydin orada bile senin telefona aktarabilirdik :)
Telefonu boşaltıp bilgisayara aktardım tüm çekimleri. Akşama bir yerlere upload edip linki gönderirim ;)

@Uğur S.

aaa ben altunizade'ye gelebileceğinizi tahmin edemedim Uğur , evden eminönüne geldiniz sandım.

video için şimdiden teşekkür ettim,önce çanta sonra video,süpersin :)

@sebevi
teşekkürler :)
önde hızlı yolcular vardır,yakalar bi peloton'da biz yaparız dedim ama tek başıma gazladım taa eminönüne kadar,yokuşu tırmanırken yolcuların gözlerinin içine baktım ,peşime takılsınlar diye ama kimse gelmedi :(

• Beğen
Tepkiler: sebevi ve Uğur S.
@Sinan Ş
ben gelmeyi isterdim ama eşim yanımdaydı. Onu bırakmak istemedim.... yokuşta bi ara sırtından itmek durumunda kaldım....

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@Sinan Ş
Dönüşte Üsküdar'da yağmura yakalandım,dinmesini beklerken bi paça içeyim dedim :)
15954 dosyayı görüntüle
Bu arada yeni farkettim. paçacıda mola olayını. demek sen çorba içerken ben o yağmurda yokuş çıkmaya devam ediyormuşum.

@sebevi

aslında bende sürecektim eve doğru ama marmaray çıkışında telefondan hava durumuna baktım, yarım saate hava açacak diyordu,hakikaten açtı,yağmur dinince yavaş yavaş gittim bende. :)

360p ama yine de izlemek isteyenler için;

Geri