Scudo Sports

3 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Bu istanbul etabı yerinde nerede iyi seyredilir

Scudo
kızıltoprak bostancı arasında 8 tur atılıyordu şimdiye kadar, bu sene etabı değiştirdiler köprüden anadolu yakaya geçer geçmez altunizade köprüden geri dönecekler ve tarihi yarımadada 8 tur atacaklar en fazla geçicekleri nokta o bölge. ilk defa tarihi yarımadada yapılacağı için 8 tur yarış sırasında sanırım belli olur yalnız eski etap çok daha iyiydi izlenecek çok nokta vardı sahilde ve bağdat caddesinde...

IMG_20150502_132216.jpgTshirt ve numarayı spor as göztepe güzel bahçe tesislerinden bu gün teslim aldım. Herhangi bir kimlik vs belge istemediler. İsim soy isim bildirmem ve imza atmam yeterli oldu. Poset içeriğinde mavi tshirt yağmurluk ve sırt numarası mevcut.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Yağmur durumu ne olacak? Tahmini kuvvetli kişiler yorumlayabilirmi?

@Uğur ŞENCAN Öğlen 1'e kadar belki çok az atıştırır onun haricinde saat 1 den sonra yağış başlayacak gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
ya ben numara alamadım katılabilirmiyim acaba

Evet arkadaşlar, kayıt olmayanlar bir şekilde grubun arkasına takılıp köprüyü geçerek tura katılabilir mi? Sorun çıkarırlar mı acaba herhangi bir şekilde?

@Yasin Büyük

sanmıyorum. ben kayıt yaptırdım ama numarayı gidip alamadım yoğunluktan.

aslında gelecek herkesle buluşsak beraber pedallasak ne kadar güzel olur:)

sonunda alabildim numarayı ve yazayım dedim. Bir kere yarış saat 10:00 da başlıyor ve toplanma noktasından geçişleri saat 10:20 falan. yani en geç 09:30 gibi toplanma noktasında olmak gerekiyor. onlar geçince biz devam edeceğiz. Otobüsle gelecekler 9 da giderlerse otobüs bulamayabilirler. otobüs için saat kaç dedilerse o saatte orda olmak gerekiyor. yağmurluk verdiler bu demek ki yağmur bekleniyor. geçen sene vermemişlerdi para almalarına rağmen. numarasız bi şekilde karışırsınız gibi geliyor aralara. geçen sene çok vardı. Benim numaram çantamdaydı. kimse sormadı. karnım acıktı kumanya veriyorlarmış diye duydum o zaman aklıma geldi numara. neyse sabah görüşürüz. ben beşiktaş-üsküdar yapıp oradan pedallayacağım. gelen olursa görüşürüz....

• Beğen
Tepkiler: EmreDurmaz
Arkadaşlar Bakırköy'den katılmayı düşünüyorum. Meydandan bir otobüsten bahsediliyor ama kaç kişiyi alacak bu otobüs?
Bakırköy veya civardan katılacak olan biri varsa bilgilendirebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: yihehe
@Levent Cavras Toplanma yerlerinde 7 - 7.15 arası olacağımıza göre 12 olamaz hocam. Geçen seneki gibi 10 olur heralde.

Kayıt olduk ama yoğunluktan numarayı almaya gidemedim Göztepe'ye . Yarın numara alabilir miyiz acaba?

Etkinlik sonunda metroyu kullanmak istesek Saat 17:00 kadar mı iznimiz vardı İnternet sitesinde 16:00 yazıyo ama değişti deniliyodu bilgisi olan varmı ??

@Sezer Gülsay bakirkoy meydan diye isaretledim bende sabah 7 de orda olun yaziyo. 7 de bakirkoy meydan da olacak varmi acaba.

haydi bakalım, güzel fotolar bekliyorum sizlerden, özellikle köprü üstünden :) eee, Ankara'da yaşayıp, oralara gidemeyip, sizlere katılamayınca... hepinize; kazasız, keyifli, bol pedallı güzel bir Türkiye turu finali diliyorum kardeşlerim :)

• Beğen
Tepkiler: Zodiac.
Prolar 10:00 da start aldiktan sonra en erken 10:30da kopruyu gecmis altunizadeden donmus tekrar koprude olacaklar. Bizde en erken 10:30da hareket edecegiz gibi gorunuyor. Bu link 51. cmhrbsklgi.. sitesinden (link)

Benim hala cozemedigim bir sey var. Yarin Sultanahmet'e bisikletimle gidersem yariscilar gectikten sonra ayni guzergahi takip ederek kopruden karsiya gecicez di mi bizlerde? Bu kisikli toplanma noktasi asya kitasindakiler icin mi yoksa bir yanlisim var mi arkadaslar @Muratdd

Geri