Scudo Sports

3 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Anadolu Yakasında Tuzla-Pendik-Kartal'dan Katılacak var mı ? ? Toplanıp birlikte gidelim ...

Scudo
İstanbul etabı haritası

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1430199090225.jpg
    uploadfromtaptalk1430199090225.jpg
    70,9 KB · Okunma: 65
@Sinan Ş
teşekkürler. Peki bu fıstık ağacı yokuşu çok mu uzun? denenebilir mi yani? ne bileyim çok uzun değilse elde falan çıkarız gerekirse... eşim de olacak yanımda çünkü...

@sebevi çok değil. olmadı yürüyerek çıkmak isteseniz bile en fazla 20 dakika sürer. Çok büyütülecek bir yokuş değil ;)

@Ahsen Okyay
teşekkürler.... iskeleden sorarız artık. benim gibi gelecek varsa haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
@sebevi yadex haritadan panaroma şekilde kontrol ederseniz yoluda incelemiş olursunuz. üsküdar ticaret lisesi diye arattırın haritada. onun önünden yukarı doğru tüm yola bakabilirsiniz ;) bu sayede yoluda hafızaya almış olursunuz

@Ahsen Okyay
teşekkürler.... bi inceleyeyim bakalım. varış noktası altunizade olarak alırım.

@sebevi aynen ;) altunizadeden 2 dk gözüküyor hemn orası. millet bahçeside seçebilirsiniz varış noktasını

• Beğen
Tepkiler: sebevi
Metrobüse bisikleti sökmeden binebiliyor muyuz? Saat sabah 7 civarı

@abdullahsngl yoğun olduğu için almıyorlar videoları filanda mevcut.Görkem barıkandı galiba videolarına bakın anlarsınız

@mehmet ulaş Evet izlemiştim. Peki o saatte otobüse ve vapura binebilir miyim? Görkem Barikan en yoğun saatte bindiğini yazmış ve videosunu paylaşmıştı. Ama sanırım bisikleti sökmüştü. Pazar sabahı o saatte pek yoğun olacağını sanmıorum ama yine de o saatte tekerleri sökmeden binsem otobüse sıkıntı yaratmazlar dimi? Bi de eğer yasak derlerse ne diye karşılık verebilirim?

@abdullahsngl otobüslerde "kaptaann arka kapı" diyince açılıyor kapılar gerisi sizin bisikleti sokmanıza kalmış ama önerim yanınıza branda veya poşet alın bisikletinizin lastiklerini örtün insanlara çarpınca uyuz oluyorlar hatta bazıları " bisiklet otobüse biner mi " Gibi tartışmalar oluyor.Vapurdada sıkıntı yok koyarsınız boş bi yere :)

Sabah saat 6 da kartal metrosuna binip ayrılık çeşme durağından bisikletle ulaşacağım start noktasına. Üşenmezsem daha erken kalkıp Pendik sahilden bisikletle gidebilirim...

@sebevi

çok da zor bir rampa eğil orası. sıkıntı yok. ben de eşimle gelicem, bu nedenle muhtemelen bir süre elimize alıcaz bisikleti. yapılacak bir şey yok.

istanbul anadolu yakasından gideceğiz sultanbeyli sancaktepe sarıgazi şile yoluna girip ümraniye üzerinden gelecek varsa haber versin

etkinliğe 18 yaşından küçükler katılamaz yazıyor ama 96 doğumluları kabul etmiyor site halbuki 96 doğumluların hepsi şu an 18 yaşında :D

bu arada katılım saati ile ilgili bir durum var. Saat 07:00 09:00 arası orada olun diyor. Peki prolar geçinceye kadar biz ne yapacağız orada? yoksa önce biz mi gideceğiz ki mantıksız :)

@sebevi başlangıç noktasına otobüslerle geleceklerin otobüs kalkış saatleri ''
3 Mayıs 2015/Pazar günü start alanına gidecek olan otobüsler, 07:00' da Bakırköy Özgürlük Meydanı'ndan, 07:15' de Taksim Divan Oteli önünden ve 07:30' da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünden hareket edecektir." şeklinde. Galiba 7.00-9.00 derken 7 de başlangıç noktasına gidecek otobüsler kalkmaya başlıyor demek istemiş olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: sebevi
@Necdet HAKLI Ben işte oraya (Spor A.Ş. Genel Müdürlük'e) sitedeki açıklamayı doğru dürüst okumadan Salı günü gittim.. Numaramı verebilir misiniz? diye sordum, "Beyefendi numaraları 1 ve 2 Mayıs Tarihlerinde veriyoruz diye sitemizde duyurmuştuk dediler, Gerisin geri döndüm.. Olsun, yine bisikletle gitmek için bir bahane oldu. Bu arada ÖNEMLİ!! Spor A.Ş'nin yerini bilmeyip de navigasyon kullanacak arkadaşların dikkatine, Google Maps'de Spor A.Ş'nin yeri yanlış!! Karagümrük Vefa Stadının karşı sokağında gösteriyor!! Ben koskoca Google Maps bu, nasılsa yalan söylemez, diye navinin götürdüğü yerde en az yarım saat aradım. Karagümrük Esnafına sordum, burada Spor A.Ş'nin yeri varmış neresi diye, hiç biri bilmeyince içimden "bir de esnaf olacaksınız daha sorduğum adresi bilmiyorsunuz" diye hayıflandım. belki bir şubeleri falan vardır diye düşündüğümden bu kadar ısrar ettim tabii. Sonra tarifle buldum. Ulubatlı Metro İstasyonunun Yanı, Edirnekapı Sulukule'den doğruca aşağı inince rahatlıkla bulunuyor. Katılacak arkadaşlarla turda görüşmek üzere..

Geri