Scudo Sports

3 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
@mehmet ulaş
Ben bi arkadaşımla araya kaynayacağım galiba. :D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@mehmet ulaş

onca kişi arasında bence farketmezler bile.

@mehmet ulaş
Hiçbir şey olmaz. :D

Geçen sene tam karamboldü, binlerce kişi oluyor zaten kimse bakmıyor numaraya falan. Belki düşük de olsa iett garajına girişte kontrol olma ihtimali var, en kötü ihtimalle 250m ileriden konvoya katılınır.
Ben geçen sene numara aldığıma pişman oldum, bu sene kayıt yaptırdım ama gidip almayacağım.
Bu arada o turuncu hapishane kaçkını t-shirtlerden veriyorlar mı gene ? :)

Çapa tarafında oturan varsa haberleşelim.

@KaanG valla tisort beden secimi kismi var ordada standart seciliyor sadece. Ama aciklamada 1 2 mayista numaralariniz almaya spor as ye gelir diyor. Ne karmasik olmus bu sefer arkadas hersey. Cok amatorler aga. Bence vermeyecekler. Eski gecen seneki sistem uzerine yeni guncelleme yapmislar sanirim. Yaptiktan sonrada hic okumamis kontrol etmemsler gibi:)

@Mustafa yıldızzz
Topkapı metro duragından igdaş binasının yanı

Herseneki gibi bu yılda katılıyorum insallah bu sene yagış olmaz baslangıçta unkapanından pedallamaya devam gelecek olanlar ile toplu şekilde gaza basaniliriz taksime

@mehmet ulaş
hiçbir sıkıntı çıkmaz. o hengamede kayıtsız falan katılanları engelleyemezler. merak etmeyin.

köprü bizim, İstanbul bizim, memleket bizim, yol bizim. kimin memleketinde kimi nereye almıyorsun?
sıkıntı olmaz merak etme.

İş yerimin önünden geçecek süper olacak vallahi:)

Ben bir seyi anlamadim. Kayit yaparken toplanma yerini Kadikoy sectim burda okudum kisikli diyor. Anlayamadim ozet gececek var mi 3 mayista kacta nerde olucaz kacta nerden nereye gidicez. Ayrica Kadikoy sectim diye Taksime gidemez miyim mesela?

Başvurular hala açık. Dün kayıt oldum. Hafta içi fatih karagümrükteki spor aş den numaramı alacağım. Ramideyim. 3 Mayıs'ta taksimdeki toplanma yerinden katılmayı planlıyorum.

Beşiktaş'tan vapurla Üsküdar'a geçsek, oradan toplanma yerine bisikletle gidilebilir mi? bilenler cevaplasın lütfen. Anadolu yakasını hiç bilmiyorum...

@sebevi

Gidilir, uskudardan zorlu fistikagaci yokusunu tirmanmaniz(otobus alirsa onunla cikilabilir) altunizade merkezde inip umraniye yonune dogru gidilmeli :)

• Beğen
Tepkiler: sebevi
Kemerburgaz tarafından giden var mı? Buradan nasıl ulaşabilirim başlangıç noktasına? Kayıt olmadım ama nasıl olucak bilmiyorum.

Geri