muzaffer bey.................
önce profesör doktor ahmet aydının taş devri kitabını alacaksınız ağır bisiklet sporu yapacakların beslenme periyodunu anlatmıştır burada anlatmaya başlarsam topik patlar....evet çanta ben kullanmıyorum nedeni sürat yapıyorum 28 jant kullanıyorum bisikletim modifiye edilerek sayko kros şehir bisikleti durumuna geldi hiç pedal çevirmeden dün ömerlinin dik inişinde 55 km yi gördüm fakat gidon son derece titremeye başlayınca kesik kesik frenleme yaparak 44 km ye düştüm evet tek fren kullanıyorum bunun nedeni slx fren kaliperleri tek satılmıyor 400 milyona zamanında aldım 4 parça kolları ile, sistem çok iyi çok para iyi mal bisiklet için geçerlidir...bi tanesi 100 milyona gelmekte kaliperin yani fren sisteminin..
bende çok küçük bel çanta var bunun içine haşlanmış kıyma alırım halk ekmek ile yerim bir de küçük çay kaşığı ayrıca bisiklet formamın arkasına su konur pet şişe ve iç lastiğide formanın arkasına koyarım bel çantaya pompa ve janttan tekeri sökmek için aparatlar konur bir adet enerji barı alırım tabi yanıma para alırım yolda muz yerim ...kuru incirde olur badem olur ve fındık olur ama onca ağır antreman sonucunda bende çabuk biten tek gerçek proteindir protein haşlanmış kıymadan sağlanır tabi bu bende dün bayağı etkili oldu 1.5 saat sonra sele üstünde etkisini gösterdi kendimi iyi hissettim dünki zor etap saat 09.28 de bitti geriye akşama kadar vakit vardı 130 km idi toplam ama 160 a eşdeğer idi rampada harcanan kaloriyi km ye ekleyeceksiniz..ilk 60 km devirdim 2 saat 13 dakikada geriye 70 km kalmıştıki artık lay lom lom yapalım dedimsede gene tempo yaptık..
ve ayrıca asla iğne sübap kullanmam araba sibop yedek iç lastiği arka bisiklet formada taşırım patlama olursa hemen değiştirir yenisini takarım iç lastiğin üst üste patlaması tekerin eskimesinden olur 6 ayda bir tekerimi kontrol ederim 2 sene aynı teker olmaz çünki 2 senede dünya km yol yaparım öyle bana dayanıklı teker icat olmadı..
yollarda ben çok iç lastik değiştirdim evde prova çok yaptım anında tekeri söker iç lastiği takarım şimdi benim tekere 70 hava basılır bu pompa ile olmaz pompa ile 60 kadar basarım gerisinide ilk benzincide basarım her benzincide hava basma aleti vardır..biz avrupa yakada oturmuyoruz, orada cango çok olduğu gibi aşırı trafik vardır bu yüzden şanslıyız benim etaplarımda fazla araç yoktur dün sabah 06.00 da çıktık şile yolunda çok az araç seyir ediyordu, yukardaki yolda tek araç var bura bıçkıdere yolları orda tek araç geçer bu pazar tavşanlı yollarına ve boyalıca yollarına dalacağız 60 km boyunca sadece traktör geçer orda ,,ora iznik,,,, sabah 06.40 da yola çıkarak gebzeye ulaşacağız 44 km sonra eski feribotla hemde bisiklete para vermeden topçulara geçeceğiz yalnız dönüşte malesef trafik olmakta,giderken iznike doğru 10 km boyunca biraz trafik olacak kuzey yolunda gene 10 km de trafik çoğalacak ve dikkat edilecek tek yol gebze ve bostancı etabıdır 40 km dir burda bir sürü kavşak vardır kavşağa gelirken arkaya bakarak yavaşlarım eğer araçlar çok hızlı geliyorlarsa hemen durur ve beklerim asla çok sürat yapılmaz temde özelliklede çok araç var ise...dün kısa süren bi tem yolu oldu orda kavşaklara çok dikkat ettik bu bizim tarzımızdır...
6 saatte 50 değil ilk geçen bıçkıdere antremanında 160 km yi sekiz saatte aldık bunu 5 saate de çekmek bizim elimizdede yalnız bi arkadaşım bi günde 273 km gitti kendi ağzından söylediği ise kendimizi harcıyoruz dedi ben buna pek katılmıyorum genç adam bu mesafeleri yapacak ama kısa zamanda bunun tekniklerini burda anlatmaya başlarsam gene topik patlar her şey eğitimdir sahada tecrübedir..son olarak mtb li yetkin palkın 28 leri geçmiştir bende o gün 26 var idi ona tekirdağda yetişemedim genç ve kuvvetli öyle genç adamlar vardırki 28 ile at başı gider onlardan biride almanyada yaşayan volkan akboga dır