Scudo Sports

'' 3 haziran-bıçkıdere-160 km -ilk 60 km durmak yok''

Scudo
liste güncelleme...

1- bahtiyar
2- erkan
3- murat
4- kudret

..murat dostum saat tam 06.20 de bostancı adalar iskele önü ve saat 06.20 de hareket geç kalma olursa en geç 06.25 de hareket hemen start yerine gideceğiz 10 km sonra dudullu saat tam 07.00 da çıkış evet bahtiyar forum göçerse orta kanal.....................hava bu gün çok güzel yarında....

(link)

(link)

@Erkan Közen

forum giderse bahtiyar ile ikinci kanal erkan ben sanada mesaj atarım ikinci kanaldan...

@Kudret Kurtcebe
küdret abi manzara süper temiz hava almaya gidiyoruz

murat attığım mesajları inşallah okur arka sayfalarda ona mesaj attım, istanbulda değil galba, şimdi şu ara foruma girse diyorum akşama ne olacağı belli değil forum giderse orta kanaldan ona ulaşamam ,bahtiyar bundan sonra herkezin cebini alalım ...

@muradcaglidil

helal dostum bu akşam 23.00 de yatalım ....saat tam 06.20 de bostancı adalar iskele önü hemen hareket ve dudullu bu arada bahtiyar bende cep yok murat dostun cebini al biliyorsun teknoloji düşmanıyız ya....

@Ozan Güner

20 gün bi de bakmışsın ozan pusula suadiye rampalarından kartepe 1300 rakım olurmu olur ha....daha ölmedik..

@Kudret Kurtcebe
tamam abi cep bende

@muradcaglidil
murat dostum benim cep 0534 700 58 61

@bahtiyar közen

bahtiyar o.k partnerler belli diziliş şekli dudulludan çıkış önde erkan sen onun arkasında 3 de murat dörttte ben fren mesafe, ilk 60 km boyunca no mola 2.5 saatte alma durumu göçbeyli çıkışındaki bakkala varan bekleyecek ama 15 dakika ....partnerlerini kaybeden diğerini yakalamaya çalışsın ama dörtlünün birbirinden km lerce uzak olmaması evet önde en hızlıya göre ama 60 km sonra bi 70 daha var herkez temposunun bilincinde olarak bu turu kesin yeriz...dönüş serbest dedik ben 15 dak
ka bekleyince vücut soğuyacak ikinci etaba önce yavaş ilk yarım saat ısınma sonra atak dönüş göçbeyli köyü ve istanbul bulvar yolundan viaport ve aydos, kopmalar olurda birileri öne fırlarsa asla durmayacak ve kendisi ile yarışacak bostancıya vardığımda saate bakacağım yeni km hazır..evet haydi hayırlısı...erken yatmaca 05.00 de mesaj atacağım buraya...

topiğe tek yıldız verdim berbat bi antreman olacak ısı yüksek, sıfır rüzgar

(link)

sabah 3,5 km rüzgarın hızı, akşama arkadan itecek bu bir şans evet 16 km istanbul bulvar yolunda arkadan tam destek olacak rüzgar çünki doğudan tam arkadan vuracak 16 km ....

Bu tur Yarın belki Tüm Yurtta yapılacak en uzun metrajlı performans gösterisi olucak ! Kimse sıcaklığın bir anda bu kadar tavana vurduğu böylesine bir günde buna kalkışamaz ! Şimdiden bu çılgın gruba başarılar :in: ...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Kudret abi bugün görüşmüştük ama genede yazma gereği hissettim.. grubun tüm çılgınlarına kazasız belasız sürüşler diliyorum.. özellikle de Murat abi sana, malum geçen sefer bisikletin pek iç açıcı durumda değildi.. :) akşama haberleri bekliyoruz..

@Barış Güney

murat dost bisikleti yeniledi, artık sıkı bir partnerim oldu 50 yaş katogorisinde..

selam ekip saat 04.10 saat tam 05.55 de evden çıkacağım bostancı 3 km yazıyor...herkeze bol şans ağır tur bizi bekler...

tüm ekibe teşekkür ederim,,,,,,evet murat kanki dehşet bi tempo yaptı saat tam 07.15 de dudulludan hareket ve saat tam 09.28 de göçbeyli çıkışında oldum 2 saat 13 dakika tempo 28 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,murat kanki 6 dakika önce finişe vardı erkanın lastik patlaması teknik problemi olarak zuhur ettiysede başa baş murat dost ile tempo yaptılar bahtiyar 15 dakika sonra geldi ve süprizi ogün yaptı iyiki geldin ogün.. herkez iyi idi.....26 ile tempo 20 de kalırken 28 jant bayağı fark etti yalnız ogünün söyledikleri kartepe konusunda kulağıma aynen küpe oldu bi daha aşka gelmemek lazım kendi kendimizi gaza getirttik sonra rampada diz çekmedi evet pazara 10 haziranda şu şelalede bi yıkanak......

Geri