Scudo Sports

'' 3 haziran-bıçkıdere-160 km -ilk 60 km durmak yok''

kudret abi hava güzel ise saat 07:00 erkanla beraber dudulludayız

Scudo
@bahtiyar közen

havaya wunderden ct akşamı bakacağım zannetmiyorum hafta sonu yaz geliyor artık....liste güncelleşmesi.................

1- bahtiyar
2- erkan .
3- kudret...........

sürüş disiplini .............
ilk 60 km mola yok tempo..............göçbeyli çıkışında mola....15 dakika.....ilk 60 km nin saati tutulacak...................
ikinci etabın saatide tutulacak ................
dönüş viaporttan aydos rampalarına..ordan kartal yakacıktan tem ve ideal tepe sapaktan bostancı toplam 130 km 160 a değer.................

güzergah......

dudullu başlangıç...alemdar-şile otoban-ömerli..kömürlük girişi- bıçkıdere- göçbeyli-istanbul bulvar yolu-viaport-aydos-kartal yakacıktan teme ve bostancı...

yaz geldi kudret abi kısa kolu formaları çıkartalım

muhteşem 3 lü
1-kaptan kudret abi-SCOTT
2-bahtiyar-WHİSTLE SPORT
3-erkan- GEOTECH
bıçkıdere kalmasın beyler

kısmet olur cumartesi akşam dönebilirsem, sabah 7:00 de dudullu'dan katılırım.
yanlız dudulluya fenerbahçe'den gelirken yol tavsiyesine ihtiyacım var.bostancı'dan bostancı köprüsü, kayışdağı caddesi,
necip fazıl diye devam eden bir cadde var.uygun mudur acaba o güzergah?
cumartesi akşam foruma girer, son durumumu yazar ve takip ederim.
bisikleti yeniledim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@muradcaglidil

murat dostum direk bostancıya gel saat 06.20 de erken çıkma durumu saat 05.00 de kalkacağım ben, kahvaltı bi saat sonra dışarı bana 3 km bostancı yalnız saati geçirme en fazla beş dakika bekleme olayı saat tam 07.00 de dudulludan hareket edeceğiz 10 km yazıyor bostancıdan dudullu 40 dakikada yolu alırız yalnız saat 06.20 de bostancı adalar iskele önünde buluşmaca, dudulluyu bulamazsın bi kere benle gelirsen bi dahaki sefer orada olman kolaylaşır anlatması zor orayı,anca benle geleceksin ....

1-kaptan kudret saykıl kros scott yol
2-bahtiyar-WHİSTLE SPORT
3-erkan- GEOTECH
4-murat....

saat tam 06.20 de murat bostancı adalar iskele önünde buluşmaca yalnız en çok beş dakika bekleme ve ben saat tam 06.25 de harekete geçerek 10 km basıp çıkış saatine yetişeceğim saat tam 07.00 de dudulludan çıkış yapacağız...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/259851_216489971716918_391769_n.jpg

murat dostum buluşma yeri ve başlangıç yeri burdan 60 km yazıyor rampalar ile ...buraya necip fazıldan geliyorsun bi kere benlen gelmen lazım sapa bi yer bize tabi..

@bahtiyar közen

evet üzerinde ismim olan yeni yaptırılmiş yeşil bisikletin formasını giyeceğim evet teşekkürler yeşil bisiklet ve özellikle sena hanım ...

dostlar..... hareket saati dudulludan en geç 07.30 çıkışta olabilir ama ne kadar erken o kadar şile yolu güzergahında kamyonlara yakalanmamaca
daha önce 3 saatte aldık erkan ile 07.00 de çıkılırsa durmadan saat 10.00 da göçbeyli çıkışında oluruz saat 07.30 de olursa 10.30 da oluruz her ikiside makul saatler olup pek bi geç kalma olayı olmamakta...

@Bilal Abdul-jabbar Keita

selam dost keita.......
valla öyle ama esas zor olan tavşanlı yolu 10 haziranda

anadolu performans

tüzük.....

bizler forma yaptırarak tek tip olmayız isimlerimiz ile varız....bizler falanca bisiklet grubuda değiliz hiç bir gruba mensub değiliz sadece anadolu yakada faliyet gösteren performans yapan bi ekibiz bisiklet sporuna inanmış kişileriz....başkaların anlayışlarınada saygılıyız ama tarzımız bellidir ...bizler yarışlara sıcak bakmayız kişilerin birbirleri ile yarışına karşıyız yarışlar rekabeti getirir rekabet ise kişilerin birbirine yabancılaşmasını beraberinde getirir gerçi pro takımların avrupada olması güzel bi tablo gibi gözüksede herkez ama herkez isterse bağımsız olarak pro takımlarını oluşturabilir ...spora ,bisiklet sporuna para karıştırılması ne kadar etik bunu sorgulamak durumundayız bisiklet sporu halka mal olmalıdır..
anadolu performans özgür bireylerden oluşmuştur burda hiç kimse birbiri ile yarışmaz kendisi ile yarışır kendisini geliştirir...düşüncelerimiz çok radikal gelebilir açıkça sporun her çeşidine para karıştırılmasını tasvip etmiyoruz spor halka mal olacak bu işi para için yapmayacağız .....spor tüm halkın malıdır...............spor sektöründen paralar kazananların etik olmadığını düşünüyoruz...yalnız bisiklet firmaları için durum aynı değildir bisiklet firmalarının herkeze bedava bisiklet vermesi düşünülemez bizler sadece bisiklet yarışlarına paranın karıştırılmasına ve yarışların organize edilmesine sıcak bakmıyoruz bisiklet üzerinden rekabet kişiler arasında yapılamaz bisiklet yarışları rekabete dayandırılamaz bu düşünceler bizi bağlar evet bisiklet sporu halka mal olmuştur ve kişiler kendileri için yarışarak kendilerini geliştirmeleri esastır anadolu performans bu düşüncelerin bayraktarlığını yapacaktır

saygılarımla

anadolu performans

kurucusu..

kudret kurtcebe

namı diğer çavuş............

@Kudret Kurtcebe
formayıda yeniledin kudret abi seni tutana aşk olsun,bu arada bende kendi sınırlarımı zorluyacağım

@Bilal Abdul-jabbar Keita
murat sende gel güzel olacak tur

@bahtiyar közen

bu forma adıma yazıldı çizildi bu forma yazın üstümde olacak yeşil bisiklet solo team bisiklet grubu değildir yeşil bisikletin bana armağanıdır evet bahtiyar yukardaki düşüncelerime ters düşmemeye çalışıyorum biz bi bisiklet grubu değiliz ve grup adımızla anılan performans formalarımızda yok sadece formalarda ismimiz var bizim...tekrar yeşil bisiklete teşekkür ederim bu arada attila bisiklet takımının forması bende kaldı onun bi anısı var çünki, evet isimli kahramanlar olarak yolları dağıtacağız bu pazar..

erkan-murat-bahtiyar-kudret-çavuş

murat saat 06.20 de bostancı adalar iskelede olursan şık olur ben en geç saat 06.25 de harekete geçeceğim ve 10 km topuklayıp start yerine dudulluya ulaşacağım...evet bura göçerse bahtiyar orta kanala...

Kudret abi, favorimsin abi. Buralara gelsen (kayseri) emin ol senin çekirgen olmak için can atardım. Biskletin delikanlı abisi kudret abim benim

puanlama yaptım topiğe ve tek yıldız verdim çünki berbat bi antreman olacak bu ,evet tek yıldız, bi tanede 10 hazirana vereceğim ..

inşallah bir gün bende oraları görürüm Kudret abi.. kondüsyonumu yükseltmeye devam ediyorum.. :) ilerki tarihlere bakacağız artık..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
kudret abi tozu dumana katacağız pazar günü.forum çökerse 2.kanal

@Barış Güney

yapılmayacak hiç bi şey yok aslında barış ,,,,,

Geri