Scudo Sports

3 Bisiklet Arası Seçim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
307
1.Bisiklet (BİANCHİ AFX 2.0)
2.Bisiklet (BİANCHİ SAUK)
3.Bisiklet (BİANCHİ TROY)

ARKADAŞLAR BAŞKA MARKA ÖNEREN VARSA YAZSIN
BU ÜÇ BİSİKLET ARASINDA HANGİSİ EN İYİSİ HANGİSİ ?
BENİM GÖZÜM SAUK TA (SİZCE)
SAUK'UKU ALIRSAM HİDROLİK DİSK FREN TAKTIRICAM SONRA
AMA DİYERLERİNDEDE GÖZÜM VAR :) ŞİMDİ DÜZ HİDROLİK
DİSKLİMİ ALSAM YOKSA V-FREN LİYİMİ :D

Scudo
Arazi ortamında kullanacaksan hidrolik fren çok işe yarıyor downhill filan yaparken..:D :in: :in:

diskli fren tavsiye etmem,disk istersen en iyisini alıcaksın ya da v.brake ;)

saol volkan beni eklermisin facede bide bisikletinin fotolarını cekermisin ayrıntılı direksiyonu kopmle maayı disk freni komp le felan cekermisin

@KOBE
Yol bisikleti olsa tamam ama dağ bisikletinde disk veya hidrolik şart bence. Hadi v fren de olabilir ama en azından deore olmalı v frende..;) ;)

@KOBE

iyide ben yazları arazide kullancam köyümde disk mecbur olucak disk firenleride sıhınamo yani kaliyeli :) saol yorum için baharda felan şehirde kullancam bide ben bisiklet gezisi yapıcam ondan

@Deniz Caz

Sana tavsiyem şehirde kullanacağın zaman ince yol lastiği al ben şuan genellikle şehirde kullanıyorum cst 1.40 yol lastiği aldım yolda resmen yağ gibi kayıyor...:D :in: :in:

volkan güzel bisklet ayhan bey bianchi dışındada olabilir marka söyleyin yeter

Boşver bianchi yi illla yabancı marka olsun diyorsan para çokça trek al :)

Sedona ve/ya Salcano modellerine bakarbilirsin aynı paraya daha fazla donanım alısın

salcano ng 303 srd ye bak derim. troy a denk bir bisiklet ve daha ucuz. kullanıyorum memnunum ;)

Üstteki arkadaşın da dediği gibi kron modellerini de düşünebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Göktuğ ÖZEL
@Deniz Caz

Bu forum u seviyorum :) Ben de sizin gibi kararsızken cok sey öğrendim kısa zamanda.. oku oku bitmiyor ama :) :rolleyes:

Geri