Scudo Sports

3 Bisiklet Arası Seçim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
1.Bisiklet (BİANCHİ AFX 2.0)
2.Bisiklet (BİANCHİ SAUK)
3.Bisiklet (BİANCHİ TROY)

ARKADAŞLAR BAŞKA MARKA ÖNEREN VARSA YAZSIN
BU ÜÇ BİSİKLET ARASINDA HANGİSİ EN İYİSİ HANGİSİ ?
BENİM GÖZÜM SAUK TA (SİZCE)
SAUK'UKU ALIRSAM HİDROLİK DİSK FREN TAKTIRICAM SONRA
AMA DİYERLERİNDEDE GÖZÜM VAR :) ŞİMDİ DÜZ HİDROLİK
DİSKLİMİ ALSAM YOKSA V-FREN LİYİMİ :D

Scudo
Arazi ortamında kullanacaksan hidrolik fren çok işe yarıyor downhill filan yaparken..:D :in: :in:

diskli fren tavsiye etmem,disk istersen en iyisini alıcaksın ya da v.brake ;)

saol volkan beni eklermisin facede bide bisikletinin fotolarını cekermisin ayrıntılı direksiyonu kopmle maayı disk freni komp le felan cekermisin

@KOBE
Yol bisikleti olsa tamam ama dağ bisikletinde disk veya hidrolik şart bence. Hadi v fren de olabilir ama en azından deore olmalı v frende..;) ;)

@KOBE

iyide ben yazları arazide kullancam köyümde disk mecbur olucak disk firenleride sıhınamo yani kaliyeli :) saol yorum için baharda felan şehirde kullancam bide ben bisiklet gezisi yapıcam ondan

@Deniz Caz

Sana tavsiyem şehirde kullanacağın zaman ince yol lastiği al ben şuan genellikle şehirde kullanıyorum cst 1.40 yol lastiği aldım yolda resmen yağ gibi kayıyor...:D :in: :in:

volkan güzel bisklet ayhan bey bianchi dışındada olabilir marka söyleyin yeter

Boşver bianchi yi illla yabancı marka olsun diyorsan para çokça trek al :)

Sedona ve/ya Salcano modellerine bakarbilirsin aynı paraya daha fazla donanım alısın

salcano ng 303 srd ye bak derim. troy a denk bir bisiklet ve daha ucuz. kullanıyorum memnunum ;)

Üstteki arkadaşın da dediği gibi kron modellerini de düşünebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Göktuğ ÖZEL
@Deniz Caz

Bu forum u seviyorum :) Ben de sizin gibi kararsızken cok sey öğrendim kısa zamanda.. oku oku bitmiyor ama :) :rolleyes:

Geri