Scudo Sports

3 aralık dünya engelliler günü,sende pedalla destek ver.

Kudret abi Forum da sorulara Nokta atışı cevaplar vererek bilgilendirdiğin için Allah razı olsun :) burada bütün yük sende abi hakkını helal et ;)

Organizasyon diyer etkinliklerde olduğu gibi Polis kortji eşliğinde gerçekleşecek .

İstanbul da bir çok Bisiklet grubu gönüllü oldu.
Toplam 45 Bisikletli görev alacak .
kortej arkası Profesyonel Bisiklet sporcuları ve ünlüler olacak.
Arkalarında 25 kişilik görevli grup güvenliği sağlayacak.
Ortada ve arkada olmak üzere toplam 45 kişi görev alacak . etkinliğin asıl amacına uygun sürüş olması adına elimizden geldiğince sakin ve Engelli arkadaşlarımıza duyarlı olmalıyız tek düşüncemiz bu .
belli hız limitini geçmeden kurallara uygun kazasız bir sürüş olmasını diliyorum .

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
Harikasın :)

(link)
Haberler de.

IMG_4406.JPG

Rota 15 Temmuz köprüsü olarak zorunlu değişik ile düzeltildi.

(link)

@yunakre

Eyvallah yunus bisiklette idim bugün,bakamadım foruma .

Diğer rota oldukça uzun idi yunus gidemeyenler olabilirdi

(link)

Mecidiyeköy büyükdere caddesi çıkış saati gene 11.00 ,anlaşıldı

Bir engeli ağabeyi olan ve ona vasilik yapan birisi olarak sonuna kadar desteklediğim fakat ağabeyim ile gezip tozup çılgın atacağımız için iştirak edemeyeceğim. Bazılarımız için orada olduğunuz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: dsaygat
Arkadaşlar toplanma noktası CEVAHİR AVM olarak güncellendi diye biliyorum.

Değişmese iyiydi, Anadolu yakasında olduğum için vapurdan indikten sonrası sıkıntı, istemeyerek de olsa vazgeçtim.

@firestone
Abi Beşiktaş iskeleden en kolay nasıl çıkarız Mecidiyeköy'e. Benim kafamda direkt olarak çarşıdan alıp Fulya'dan tırmanıp direkt olarak E5'in oralara çıkmak var.
Daha az eğimin olduğu bir istikamet var mı? 15 dakikalık yol gerçi çok koymaması gerekiyor :)

@Gökhan Akkaya

O ne yav son gün buluşma noktası mı değiştirilir? Mükkemmel bir atlayış.

Ek: Rota da değişmiş. 1. köprü geçişi daha çekici tabi, keşke önceden böyle yapılsaymış.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
:mad::mad::mad:

Yani böyle olacağı ne kadar güzel organize olduklarından belli idi.

Bende levent de bekliyorum kimse yok :mad:

Hay yapacakları organizasyonu emi...

@Erdal Yılmaz

Ne kadar beğendim anlatamam. Ohhh.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@Erdal Yılmaz
Memlekette sığır fazlalığı var maalesef.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe Sizin arabanız yok diye biliyorum, bu duruma göre nasıl sizi de sığır yaptım bilemedim inanın.

@firestone

Ha eyvallah ,anladım yanlız bu gün gerçekten bir arabalı sığırı polisler çevirdi ,çünki motorlu polise makas attı,aynen ehliyetini alıp merkeze çektiler ,son kare resimde, solda polisler var araçta hemen yanlarında

@Kudret Kurtcebe Diğer etkinliklerde de tepki gösterenler oldu bizzat gördüm ama bu seferki biraz abartmış sanırım, cezayla da uslanmaz böyle zihniyetler.

• Beğen
Amerika'daki gibi olsa ne şahane olur, tam o makası atarken polis bu kekonun tekerlerini indirse.

Kaypağın önde gidenidir bu tipler. Polise de yavşamıştır orda şimdi bu, "mağdur olduk, bir hata ettim, özür diliyorum amirim" diye. Daha 30 saniye önce köpükler salyalar saçarak gaza basan o değilmiş sanırsınız.

Valla abi bizimkilerden de az dayaklik insan yoktu :) 36.000 defa sol seridi kullanmayin diye uyarida bulundu polisler ve gorevli arkadaslar. İnatla soldan giden bir amca vardi yesil yelekli, afilli tur bisikleti suren :) Allah ailesine sabir versin.

Geri