Scudo Sports

3 aralık dünya engelliler günü,sende pedalla destek ver.

@zamliyerme

(link)

Teşekkürler,Soruyu sordum cevap bekliyorum

Yunus dostum cevapladı sorun yok izinler alınmış

Anadolu yakadan gelecekler ilk vapur 07.45 'dedir,kadikoyde beşiktaş iskeleye gelecekler

(link)

Scudo
@Murat Semiz
Herhangi bir kayıt sözkonusu değil. Tüm Gruplar davetli;) ve bir çok grup görev alacak etkinlikte

@zamliyerme
resmi :)))

@zamliyerme Resmi bir organizasyon 8. si düzenleniyor link e girmenizi tavsiye ederim ;)

@Kudret Kurtcebe biz seni kalbimize yazdık boşver grupları :)

Her birey birer engelli adayıdır. Böyle organizasyonlara emek harcayan herkesi gönülden kutluyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yunakre
Bende face olmadığı için detayları göremiyorum.
Buraya da tasirmisiniz etkinlik detaylarini.
Toplanma yeri ve saati v.s.

Not: bu facebook öyle bir hal almış ki vatandaşlık numarası gibi herkeste var sanılıyor :) yok abi ben kullanmıyorum. Öyle olunca kudret abi buraya konu açmasa haberimiz bile olmayacak.

@isamorgil

Barikatsız Bir Dünya İçin Hayata Pedal Çeviriyorlar
Detaylar
8.si düzenlenen ''Uluslararası Barikat Film Festivali'' 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Engellerin aşıldığı, Barikatların Yıkıldığı Kıtalar arası ''Barikatsız Bir Dünya İçin Hayata Pedal Çevir'' sloganıyla Avrupayı-Asya'ya bağlayan Marmara denizinin ''Fatih Sultan Mehmet'' (FSM) köprüsü üzerinden engelli, milli sporcu, sanatçı ve daha birçok kesimden bisikletlilerin hem spor hemde sanatla buluştuğu farkındalık turuna tüm bisikletlileri bu anlamlı etkinliğe davet ediyoruz. Köprü geçisi sırasında zillerimizi çalıp sloganlar eşliğinde geçişimizi yapıyoruz. Tur sonunda mini konser verilecekir ve basın açıklamasıyla turumuz sonlandırılacaktır.

Dipnot: Muhtemel bir yağış sebebiyle etkinliğimiz iptal olmayacaktır zaten asıl maksadımız günün anlamını ve önemini vurgulamaktır.engellerin aşıldığını ve barikatların yıkıldığını göstermektir. Diğer bir konu ise bisiklet korteji için kurallar hepimizin can güvenliği içindir bu yüzden herkes kendi sorumluluğunu bilmelidir. 3 Aralık dünya engelliler gününde ''Barikatsız Bir Dünya İçin'' görüşmek umuduyla...

Ayrıntılar bunlar izinlerde alınmış.

(link)

Yağmur yok , saat 14.00 'de 23 km ani rüzgarın hızı.

@Kudret Kurtcebe abi polis eskortu olacak mı soruna cevap geldi mi? Öylece yaradana sığınıp mı geçeceğiz yoksa?

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@brdtl

(link)

Bakanlık destek verdiğine göre emniyet görev alacaktır muhtemelen ,
ayrıca görevliler olacak

(link)

Anadolu yakadan geleceklerin rotası,beşiktaş iskeleden devamla yıldız üniversitesinden yukarı, kavşaklara dikkat edilmesi gerekiyor

@Kudret Kurtcebe

Abi teşekkür ederim.

ancak şu açıklama ile etkinliğe katılmak mümkün değil :acpsnr:

toplanma noktası ve saati , hareket yeri ve saati yok.

yani tüm yazışmaları okuyup bölgeyi de bilen biri olarak aşağı yukarı bir nokta çıkardım kafamda :eek: ancak saat konusunda pek bir fikrim yok. 14:00 hareket saatimi ?

8-uluslararasi-barikat-film-festivali-basliyor--10319518.Jpeg

@isamorgil

Saat 11.00 de levent metrocity karşısında olunacak

(link)

Levent metrocity

138355 dosyayı görüntüle

Karşısı denmiş ama,önünde toplanması bence mantıklı olur geniş alan var orada.

138357 dosyayı görüntüle

@Kudret Kurtcebe

abi karşısı dedikleri yer "levent çarşı" orada 20 tane bisikletli yan yana gelse kaos çıkar :D

@isamorgil
Aynen ben meydanda olacağım zati.:islik:

Mehmetsunu,kızmasın metrocity demeye korkuyorum valla bi suncity dedimde beni az kalsın dövüyordu,:D

@brdtl

Dostum yunus özelden evet dedi zati bağcılar belediyesinin organizasyonu olduğu için resmi bir organizasyonda belediye ve trafik birlikte hareket edecektir

@Kudret Kurtcebe

Ne dedin sen ne dedin

İnan senden suncity metrocity veyahut narcity gibi kelimeler okuyunca istemsiz olarak şöyle bir tepki belirdi bende. Tabiki büyüğümüzsün...Ama yine de, ne dedin sen ne dedin....ŞLAKKSSSS....

• Beğen
Bağcılar belediyesinin resmi sitesinde sadece film festivali olduğu yazıyor. Böyle büyük bir bisiklet turu olduğu yazmıyor. Bu, milleti toplayalım da kalabalığa kimse bir şey diyemez mantığı güdülmüyordur inşaallah.

OK ŞİMDİ GÖREBİLDİM

8. Uluslararası Barikat Film Festivali başlıyor!
Türkiye'de Engellilerin sanatla buluştuğu ilk film festivali olan Barikat Film Festivali Başlıyor. Festival bu yıl İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak.

• CROPY
8-uluslararasi-barikat-film-festivali-basliyor--10319518.Jpeg

Engellilerin sanatla buluştuğu ilk film festivali olan Barikat Film Festivali Başlıyor. Festival bu yıl (link) (link) Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak.
1-4 ARALIK'TA
Barikat Sanat Atölyesi Derneği tarafından hayata geçirilen, Kültür ve (link), Gençlik ve (link) Bakanlığı, TC. (link), (link) ve (link) Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın destekleri ve İstanbul Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde sekizincisi gerçekleşecek “Uluslararası Barikat Film Festivali", film gösterimlerinin yanı sıra düzenlenecek konserler, defile ve futbol maçlarıyla tüm “barikatları” kaldırmayı hedefliyor.
ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Cervantes Enstitüsü, (link), (link), (link), (link) ve (link) Kültür Ataşelerinin de destek verdiği “Uluslararası Barikat Film Festivali" engellilerin beklentilerini ortaya koyan ilk “uluslararası” film festivali olarak da dikkat çekiyor. Festival, 1 Aralık Cuma günü kültür ataşeleri, sanatçılar, siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla saat 14.00’de Tünel’den (link) Lisesi önüne düzenlenecek yürüyüşle başlayacak.
2 Aralık Cumartesi günü Bağcılar Engelliler Sarayında gerçekleşecek film gösterimlerinin yanı sıra Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt’ın konuşma ve duymasını sağladığı engelli çocuklardan oluşan koro (link) Ural’ın yönetiminde sahne alacak. Aynı gün (link) Tasarımcısı Sabiha Alakuş’un Osmanlı kadın sultanlarının giydikleri kostümlerden oluşan Osmanlı defilesi gerçekleşecek.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden engelli vatandaşların bisikletle geçişi ile devam edecek olan festival, 4 Aralık Pazartesi Günü Görme Engelli Milli Futbol Takımı (Futsal) ile Eski A Milli Takımının Efsane futbolcularının maçı ile renklenecek. Festival 4 Aralık Pazartesi akşamı Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek Mümin Sarıkaya ve Çisem konseriyle son bulacak.

Etiketler

@mehmetsunu

Allah allah , yav arkadaş ben boşuna haykırmadim aptal kutusu diye,işin acı tarafı dünyada dahil bu aptal kutusu içinde yutulmus insanlık var,işim olmaz tv medyası ile,biliyorsun face'ede sıcak bakmıyorum,ne zaman tv seyrediyordum 1974' de 1975,1976,bu yıllarda böyle zibidi renkli tv medyası yok idi,çok güzel belgeseller vardı hele hele diziler,zengin ve yoksul,kunta kinte yani kökler,uzay yolu,mr spayk,komiser kolombo,kaçak ,unutulmazdi olsada seyretsek,o kadın programlari yerine insanları eğitici programlar yapsınlar

@isamorgil Benim de aklıma takıldı bu konu. Karşı derken Metrocity'nin bulunduğu yolun karşı şeridinden mi yoksa Metrocity'nin karşısındaki meydandan mı bahsediliyor? Meydanda toplanılırsa organizasyon, buluşma işleri daha basit olur ama ordan milleti karşı şeride geçirmek zor olur. Örneğin, en yakın geçiş metro alt geçidi ve onlarca bisikletlinin 2-3 kat merdiveni inip çıkması bana biraz anormal geliyor. Şayet karşı şeritte toplanılırsa sizin de aktardığınız gibi milleti bir araya toplamak oldukça güç olur. Bence konuya bir açıklık getirilmesi lazım.

@enes_gunesli

Trafik görevli olacaktır bisikletliler derneğinin köprü geçişinde 5000 'e yakın kişi var idi taksimden ,üsküdar hareme birinci köprüden geçtik trafik araçları yolları kapadı,ve motorlu polisler görev yaptı buradada aynı durum olması gerekir

Toplanma noktasının 100 mt kadar ilerisinde çarşının meydanı var. yeterli derecede boşluk ve kafeler v.s. var. Sanırım beklemek için en uygun yer burası olacak. Oradan hareket noktasını izleyip hareket başlayınca katılına bilir.

POWqoO.jpg

• Beğen
Afişin alt kısmındaki sponsor amblemlerden seçebildiklerim Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İ.B.B.

Bir sıkıntı çıkmaz gibi duruyor, lütfen çıkmasın.

Geri