Scudo Sports

3 aralık dünya engelliler günü,sende pedalla destek ver.

Scudo
Büyük bir katılım bekliyoruz :)
Engelleri kaldırmak adına destekliyoruz...
katılacak olan tüm Bisiklet tutkunlarına şimdiden teşekkürler ;)

IMG_4363.JPG

Peki @yunakre katılanlara yarım ekmek arası tavuk dürüm veriyormusunuz. Onuda bir öğreniyim.

• Beğen
Tepkiler: yunakre
Anadolu yakadan hareket edeceğim ,beşiktaş vapuru ile karşıya,saat 11.00 çıkış olacakmış,ona göre ayar çekerim,yağmur yağsada iptal olurmu bilemem,
Tam adres,,

(link)

(link)

Yağmur gözükmüyor

Gördüğü her bisikletliyi engelli bireyler yapmaya yemin etmişcesine kin ev nefretle direksiyon başına geçen insan müsveddelerinin çoğunlukta olduğu bir toplumda, hem engelli hem bisikletli farkındalığı için çabalayanları ayakta alkışlıyorum.

@mehmetsunu abi eğer öyle bir talep olur ise elimizden geldiğince doyurucu olmaya çalışırız :)

@Kudret Kurtcebe abi kesinlikle iptal söz konusu değil her koşulda etkinlik gerçekleşecek .. zaten amacımız tüm engelleri aşmak Üstad :)

@Kudret Kurtcebe yaş ilerledikçe açlık hissi azalır diyorlar dı acaba yalanmıydı :))) hahahhaha

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Selam arkadaşlar. Etkinlik tüm bisikletlilere açık mı? Ve bir yere kayıt yaptırmak gerekli mi?

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi korsan yakın zamanlarda adana ekrem tok hastanesini ziyaret etmismi

@Kudret Kurtcebe
Az bile yapmış. Ben olsam köpekbalıklarının ortasına atlardım.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Tek başına bütün entrilerin yuzde onunu sen girdin kudret abi.

@Kudret Kurtcebe
Kartepe, kudret kurtcebenin son nefesine dek devam etmeli. Ne zaman kartepe biterse bizde o zaman taksiratı affolsun diyebilelim.

• Beğen
köprü geçişi resmi bir şekilde mi yapılacak, yoksa gelenler 90 lirayı hazırlasın mı?

Geri