Scudo Sports

3 ağustos pazar Ormanda Bisiklet Keyfine varmısınız ?

Scudo
Herkese merhaba;

Sormak istediğim birkaç soru var;bisikletim Sedona Borla ve yaklaşık dört aydır -işlerimin yoğunluğundan dolayı mayısta yaklaşık 15 gün hariç- hergün(tamam tamam!!bazen doğal olarak yorgunluktan binecek halim olmuyor,istirahat ediyorum 3 günde bir :brutal324 ) sabahları Kızıltoprak-Kartal arası sahilyolunda bisiklete biniyorum.Oflaya,puflaya 30 km'yi 1 saatte hallediyorum. :10:

Daha önce hiç arazi,orman ya da bunlara benzer ortamlarda bisiklete binmedim,hazırlık için dikkat etmem gereken neler olabilir ve en önemlisi şu an slick lastikler takılı(60'ar PSI'da hava basılı),parkur ne durumdadır?Bu orman parkurunda büyük bir problem yaratır mı?Kayıp uçmayalım havalara!!

arkdaSLAR EVET BENDEDE SU ANDA ASFALT LASTİKLERİ VAR ONU ÇIKARTMAK GEREKİRMİ SÜREKLİ LASTİĞİM PATLASIN İSTEMİYORUM :) ONA GÖRE DAĞ LASTİKLERİNİ TAKICAM

@zekixx

bende sizi ordan karşılarım beraber diğer tarafa tekrar pedal basarız

@CenkJK1989

cenk sen uskudardamiydin? uskudardan gelecekler varsa eminonu iskelesinde bulusup hep beraber gidelim.

yok ben eminönü gelicem ben avrupa yakasındayım

Ormana giriş kapısından mı gireceksiniz? Yani Orman Fakültesinin önünden geçip gişelerden mi gireceksiniz? Dediğim yerden girecekseniz, tahmini kapıya gelme saatiniz kaç olur?
Belki bende gelebilirim İlkay.

ewt girişe kaç gibi gelirsiniz bende ordan eklenebılırım sıze..

Karşıdan gelen arkadaslar 8.30 kadar eminonu eminonu iskelesinde olsun ....

@burakb

hızmız en yavaş oana göre ayarlanır yarış yapmıyoruz yetişecek yerimizde yok ok

• Beğen
Tepkiler: burakb
Parkur nasıl?,çakıl,toprak,toprak içinden çıkan taş,kaya parçaları?yoksa sertleşmiş şose yol gibi toprak,çakıl karışımı mı?Duruma göre lastik değiştirecem,açıkçası garaja inipte değiştirmeye üşeniyorum :) slickler bir sorun yapar mı?

degerli arkadaşllar ilk önce yolumuzun bir çok yeri asfalt belirli süre sonra ormana giriyoruz ama ince lastik degilse lastikleriniz her hangi bir proplem olacagını tahmin etmiyorum. sevgilerimle...

degerli merveö ve gizer biz kagıthaneden yola cıkıp ayazagdan fatih ormanının arka giriş kapısı yani şeytan deresişnin ordan girecegiz.. tahmini varış saatimizi şuan için bilemiyorum ama isterseniz tel ile görüşe biliriz arkadaşlar irtibat telefonu 0537 984 53 36 0555 286 93 79 ümit ilkay levent telefonle haberleşe biliriz

• Beğen
Tepkiler: gizer ve merveö
Bende sabah 07.50 Kadıköy-Eminönü vapuruyla Anadolu'dan Avrupa'ya geçeceğim,bir aksilik olmazsa Eminönü'nde görüşmek ve tanışmak üzere.

Acaba sabah Kadıköy'den Eminönü'ne geçecek başka kimse var mı?Daha önce hiç bisikletle vapura binmedim de,yardımcı olur belki hehe!!. :7:

@GdBAR

bisikletsiz halde nasıl geçiyorsan şimdide aynı şekilde geçiceksin bir fark yok anlıcan merak etme gerekirse görevlilere sölersin yardımcı olurlar öte yandan zaten geçen insanlar olucak merak etme bende sizi orda karşılıcam daha sora pedallarız ...

@CenkJK1989

Hehe!dalgasına yazdım ben onu yaa!!.Peki o zaman başka bir dalga soru daha,umarım milleti cinlendirmem akşam akşam!;bisiklet için akbil basmak gerekir mi?? :000002158

Hımm!! galiba bu sorunun cevabını yarın sabah alıcam gibi geliyor!.

@zekixx
slm... kesin gelecekseniz, bakırköyden gelecegim , sirkecide sizin ile bulusmak isterim..

@GdBAR
slm... bisiklet için akbil basmanıza gerek yok sanırım :) umarım gelirsiniz, sabah belirtilen saatte sirkecide olacağım ...

Bi aksilik olmazsa bende katılıcam =)

8:30 kadıköy vapur iskelesinin önünde olucam ;)

Bn gelemicem ama sirkecideki arkadaşllarla tanışma babında yanınıza gelebilirim :D

@GdBAR

bende kadıköyden binicem ama 08.00 karaköy vapuruna binicem istersengelebilrisin karaköyden eminönü 3 dak mesafede zaten hemen geçeriz

Geri