Scudo Sports

3-4 kasım 2018 gran fondo çeşme

Scudo
@neX
Aynen aynen kesinlikle alışıyorsun :D Ama sıcak asfalta geçincede kendini buz pistine geçmiş gibi hissediyorsun yani ben öyle hissetmiştim :D :D

Sürüş olarak soğuk asfaltı çok yadırgamadım ama felaket sesler geliyordu sürerken. Bir ara aha şimdi dağılacak alet dedim :D

Bu soğuk asfalt aliminyum kadroda rahatsız ediyor beni ,bisiklet 8.6 kilo ,karbon emiyor idi ,
bütün sarsıntı kadroya yansıyordu,mtb idi eski bisiklet,gülü seven dikenine katlanır

@Çağdaş78

Ben kısa 47 k'daydım 100 k'yı bilmiyorum. Kısada oran neredeyse yarı yarıya idi.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Kudret Kurtcebe

Evet oldukça sarsıntılıydı abi, Allah'tan maşa karbon. Alüminyumlar tamamen titreşime almışlardır kendilerini. Karbon kadroyla girmek lazım o etaplara onlar fazla hissettirmezler sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Abdülkadir Ergin

Benim maşada karbon ama ,konforlu olmuyor,mtb karbon kadro idi çok sert zeminlerde sürdüm tek sarsıntı vücudum hissetmedi,adamlar ona göre yapmış tabi,sert zemine gir farkı gör diye,scott scale 30 idi bisiklet amortisör fox yüzlüktu,

@Kudret Kurtcebe abi çelik bisiklette viraj almak daha güvenli diye okumuştum. Konfor bakımından nasıldır ?

@Cemil Dada

beni biraz zorlar uzun parkur , sizi seneye kisaya alalim mumkunse :)

2020 'de biz de uzuna geliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri