Scudo Sports

3-4 kasım 2018 gran fondo çeşme

Scudo
Buradan öncelikle Veloturk ve ekibine başarılar dilerim bu senede sorunsuz olacak yarış ,
Rüzgara dikkat ,
Takipteyim

(link)

(link)

@Okan Örs

Veloturk gerçekten başarılı :harika:

55 -59 katagoride kisada kürsüye yakın favoriler,
Cihat yurtseven ve osman tatlıcilar.

60-64 katagoride

Kisada mücadele fatih altan ersan kaçan,mustafa sevinçel arasında olur,

(link)

Rüzgar az ,,,şimdilik ,

@a.valverde Tabii ki hocam. An itibariyle rüzgar yönü güneye doğru dönmüş durumda, 7 km/h hızla (kuzey batıdan) karayel esiyor. Pazar için tahmini 17 km/h yıldız (kuzey) yönünden gözüküyor. Etabın başındaki çiftliğe gidiş gelişi saymazsak:

24.km'ye kadar rüzgar arkamızdan esecek.
24.km.'den itibaren sol yandan vurmaya başlıyor.
28.km. civarı kafalama dalmaya başlıyoruz.
35.km. civarı sağ ön çaprazdan cebelleşiyoruz :)
41.km.de rüzgarı tamamen sağa almış oluyoruz.

Yani her halükarda dönüşte kafa rüzgarımız olacak, inşallah şiddetli olmaz. Yarın yine güncellerim.

@Okan Örs

Okan acaip heyecan var bende ha ha:D gitmediğim halde,,,,2017 gran fondo 60 mastır şampiyonluk bende idi,ama 2018 'de benim katılmadığım yarışta bayrağı mustafa sevinçel aldı,görürsen ya da resimlerini arka sayfada koydum tanırsan kudretin selamı var de ,gerçi son gün orta kanaldan bol şans dileyecegim

@Kudret Kurtcebe Merak etme abi. Özellikle ulaşmaya çalışacağım.Malum 800 küsur kişi olacak,insan kendini kaybeder :)
Bu arada arka jant tellerimden birisi.vida kısmından hasar görmüş,tel tamamen gevşemiş,lastikleri değiştirirken farkettim :( Yarın onu halletmem gerek.
Dediğim gibi, Sevinçel hocayı mutlaka görmeye çalışıcam...

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Okan Örs

Başarılar okan,,,,aman teli hallet yanılmıyorsam soğuk asfalt var etapta tekerin havasını kontrol edersin

İlk defa böyle bir organizasyona katilicaktim çok da guzel antremanlarla hazirlanmistim ama maalesef dizimdeki sakatlık nedeniyle gelemicem :( Orda olucam ama izlemek için gelicem sizlerin pedalına kuvvet

@orhun21 cok gecmis olsun , umarim seneye siz de burada olursunuz.

bu arada , cok tuhaf , bu konuya cevap yaziliyor ancak , ana sayfa da gorunmuyor , saniyorum site komple beni engelledi. :)

• Beğen
Tepkiler: orhun21
@Abdülkadir Ergin

Müthiş bir paylaşım.Bisikletin gidon boğazına tam da yazılacak notlar.:harika:

@a.valverde
Senin yerin ayrı reis:)

@Okan Örs

Okan taş parke ,soğuk asfalt denmekte aynen lastik patlamaları yaşanacak demektir,

23 km 'de 13 eğim

1 km uzunluğunda burada süratli çikan işi götürürde sona kuvveti kalacak tâbi

1 km iniş yüzde 15 eğim vaaay

1 km inişe dikkat okan,,,

27 'inci km 'de köpeklere dikkat

4 km 'den sonra 1200 km kasisli yok,

Burada mazgallara dikkat 3 adet

Yol kenarında sabitlenmis dubalara dikkat

14 km 'tırmanış var ,yerde islaklik olabilir denmekte yani çiğ yagabilir

16.5 km sonra köprü altından keskin önce sağ sonra sol varmış

Okan riskler mevcut,acemilere dikkat et gelir sana çarpar arkani hep kolla özellikle inişlerde tekirdag sarkoyde aynen bu takdigi uyguladim

23 üncü km 'de eğim 13 ,rüzgar 24 'üncü km 'ye kadar arkadan eserse iş kolay olur aksi bodoslama aynen millet duvara toslar 1 km eğim

Rüzgar 24 'üncü km 'ye kadar insaflı gozukmekte,sonrasi he babam dayak atacak

Rüzgara karşı küçük su dökülmez,,emme rüzgara karşı pedal çevirmek hemde 35 km 'yi göğüslemek adamı öyle bi yorarki,

@Okan Örs

Okan biliyorsun tek idman rüzgara karşı [ yarıştada ]nafiledir,ikili çalışma yapanlar burada birbirini bulur ise aynı performansta ise bu işi kotarirlar,her işin başı antreman,

Edirne yarışı kriterini murat kör bana söyledi yarışı sona doğru en önde götürdüler kimle gökan uzuntaş ile ,ikiside sıkı ,
rüzgâra karşı kendilerini korudular

@isosel

Km sayacı şu açıdan iyi iyice ezberlemek lazım nerde eğim sertleşiyor 23 km 'de 22 km yazınca göz ucu ile bakınca aynen konsantre olunur,bu etap bence riskli,tekirdağ sarkoy bunun 3 misli risklisi idi üstelik 72 km idi,

Geri