Scudo Sports

2bindokuz altibin7yuz

@serdar canıbeyaz

Sagol Serdar kardesim, Ritchey-Thompson-FSA mi diye zamaninda cok dusunmustum, renklerinden dolayi gonlumde FSA vardi hep ve sonra iki testte gayet iyi performans cikardiklarini okuduktan sonra aldim FSAleri.

Son surat onde gidiyoruz :vroam: :vroam: :vroam:

:D :D :D

Scudo
Bu binmelik değil bence :) Karşısına geçip bakıp bakıp bu benim demelik, okşanmalık , öpülmelik, eline kadife bez alıp her gün silmelik . vs ..... :)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Bu binmelik değil bence :) Karşısına geçip bakıp bakıp bu benim demelik, okşamalık , öpülmelik, eline kadife bez alıp her gün silmelik . vs ..... :)

Birde öneri : Ön amortisördeki Wi-Fi Sensörü birazdaha yukarı çek. Oradaki imajın tam üstüne gelmiş. Üstteki boş alana aırsan hem veri alışverişi daha sağlıklı olur. Hemde daha estetik olur. :)

• Beğen
@djayo

Ben atlamisim o detayi, imaji kurtardim hemen aldim yukariya :D :D

Sele borusu kelepcesinide yeniledik, bazi parcalar kirmizi diye satiliyor ama aslinda bordo, neyse onlardada uyum yakaladim :p

(link)

(link)

(link)

Özgür aynı sele borusu bendeki Scott'un üzerinde de var. Gayet başarılı bir ürün ve bisikletinin üzerinde de çok şık durmuş. Bisikletin genel görüntüsün fotosunu da bekliyoruz :)

• Beğen
Bisikletiniz gerçekten çok güzel. iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Renk uyumu gerçekten mükemmel olmuş. Ağırlık önemli değil demişsiniz, ancak maşallah bütün komponentler karbon. Ancak benim de bir tavsiyem olacak. Beyaz kauçuk bir elcik ve karbon bar end takarsanız çok yakışır gibime geliyor :)
Örneğin şöyle bir elcik
http://www.mtbikers.com/images/products/g21656.jpg

Tabi yanlış anlamayın, bu haliyle de çok güzel :) Allah nazardan saklasın :)

• Beğen
BU forumda gördüğüm en şık bisiklet diyebilirim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Way way way.
Gözümüz gönlümüz açıldı. Harika olmuş.
Keyifli sürüşler.

• Beğen
Bu arada kadronun altındaki apple logosu gözümden kaçmadı. Güzel olmuş.

• Beğen
bu kadrolar harikalar hayırlı uğurlu olsun
birde 8500 kadrosunu çok beğeniyorum TREK'in
iyi pedallamalar...

• Beğen
renk uyumu harika,bisiklet harika,herşey harika ;) trek tasarımlarını süper yapıyor.iyi pedallar

• Beğen
@S.Emre DURMAZ

Merhaba Emre,

Bende ayni elciklerden iki cift almayi dusunmustum (bir cift kirmizi-bir cift beyaz) sagi kirmizi solu beyaz yapmayi planliyordum ama Ergon hakkindaki yorumlari okuduktan sonra birde test surusu yapma imkaanim oldu burada. ERGON GX2'leri kullandiktan sonra diger stile gecmem cok zor sanirim, cok rahatlar, el-bilek agrisi yok ve magnezyum barendleri cok SIK.

Guzel yorumun icin tesekkurler.

@burakb

Bisiklette iki yapistirma var benim ekledigim biri arkadaki Bontrager digeri Apple, daha fazla eklemeyecegim boyle iyi bence. Bende merak ediyordum kim fark edecek diye.

Guzel yorumlarin icin tesekkurler.

@Güney Tuncer

Selam Guney,

Ben zaten senin en son actigin konuda ( uc bisikletin oldugu) hemen farketmistim.

Bu siteden ve dergilerden cok sey ogrendim, mesela; sitback acili ( bendeki) sele borusu ve kisa veya uzun stem alip surus pozisyonunu degistirmek, agirlik merkezini one-arkaya almak gibi.

harika bi bisiklet güle güle kullanın hafifliğe önem vermediğinizi söylemişsiniz bu haliyle bire süper renkleri de bi okadar güzel...

• Beğen
Arkadaslar 5,7 ve 16. resimlerde gordugunuz o seffaf serit crankskins'den almis oldugum aynakol koruyucusudur, aynakolun orjinalinde oyle birsey yok.

Geri