Scudo Sports

2bindokuz altibin7yuz

Ozzgurr

Forum Bağımlısı
Tepki
1.613
En son haliyle bisikletim huzurlarinizda; 19,5 inc 2009 model TREK 6700. Benim icin agirlik degil renk uyumu onemli zaten fotolar herseyi anlatiyor.

(link)

[URL=http://img197.imageshack.us/i/img0153zp.jpg/]http://img197.imageshack.us/img197/1705/img0153zp.jpg[/URL]

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
o bisiklet nasıl duruyor öyle :S:S phootoshop sanırım :D

Bisiklet dedim pardon uçak bu bence mükemmel bir bisiklet ama deore orta aktarııcı gitmemiş sanki ? güle güle ve kaskınızla pedallamak nasip olsun .....

Bu renk uymunda neden bu kadar tutucuyuz anlamış değilim :D
benimde bisikletim 2 renk hariçten renk olunca içim rahat etmiyor,
kıyafetlerimi bile bisiklete göre uydurmaya çalışıyorum :D

Gerçekten güzel bir bisiklet, renk uyumu güzel olmuş,
güle güle kullanın,
yolunuz açık olsun, bol pedallar.

bakarken gözlerim kamaştı :D Allahtan ağırlık takıntınız yokmuş. :D olsa da daha hafifini nasıl bulacaktınız :D her bir şeyi karbon maşallah. renk uyumuna aşık oldum :D

Renk uyumu harika olmuş elinize sağlık .Küçük bir tavsiye o spacerlerin hepsini çıkarın derim sürüşte ve görünüşte daha aerodinamik olur.Bu arada resimin çekildiği yer yurtdışı değilmi ?

abii abiii abiii:eek: ağırlık önemli değil demişsin ama carbonları yerleştirmişsin:D seni gdi senii:D ufak tavsiye affına sığınarak düşündümde buna bi 2009 sid team taksak beyaz üzerine yazıları kırmızı olan:cool: nasıl olur ozmn sonuna kadar hafiflemiş olur:) bide o ön aktarıcı deore kalmasın xtr olsun tabi ;) olmasa ne mi olur ? hayralıkla bakıcağmız bir bisiklet olur gene ellerine sağlık :cheer:

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Görünüm gerçekten ağırlıkdan ödün verdirecek kadar güzel. Hayırlı olsun harika bir bisiklet..

• Beğen
Harika...
Renk uyumu herkesinde dediği gibi mükemmel olmuş.. Fsa K-force parçalar benim hayallerimi süslüyorlar :) böyle hepsini bir arada görünce duygulandım :)

• Beğen
güle güle kullanında bir sorum olacak..ayaklık tarzı bişi olmadan bu bisiklet nasıl dik duruyor?

• Beğen
Arkadaslar hepinize guzel yorumlarindan dolayi cok tesekkurler.

Nasil ayakta durduguna gelince; ikinci fotoya bakinca arka tekerlerde disk tarafindan bir destek goreceksiniz isin sirri o tahta. ;)

@Bülent ÖZER

Selam Bulent bey,
Benide onceden cok rahatsiz ediyordu o spacerlar ama cok astronomik bir fiat istediler onu kesmek icin bende simdilik vazgectim.

Resimler Allen/Celebration Park'ta cekildi, Allen; Dallas'in kuzeyinde cok guzel ufak bir sehir, her yer yemyesil.

Allen-Texasdan selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
@haydarpasa781

Guzel yorumun icin tesekkurler.FSA cikarsin aktariciyi hemen alicam :D

Dogru haklisin, pek gitmiyor ama yasadigim yer dumduz, on aktarici hep en buyuk dislide gerek kalmiyor degistirmek icin. Arka disliyi bile devamli 9-5 numarali disliler arasinda kullaniyorum.

Avatarimdakide benim; photoshoplu ve kaskli

Geri