Scudo Sports

29er performans olarak daha mı iyi yoksa...

@H.T
sakin biraz
bende diyorum ki eğer teknik detaylar ve ölçülebir farklarını değerlendirirseniz (senceye benceye kalmadan) bu yeniliğin teknik anlamda mı yoksa psikolcik olarak mı ortaya atıldığını kestirebilirsiniz.
ve ilgili konu başlıklarını ekliyorum ki forumda en çok yapılan şeydir, nesine şaşırdınız ?
soru var, kendimce cevabım var, not yaz o zaman tasogare sen yazma! diye :)
gerçi o zamanda gıcıklağına yazarım :)

nereden bildin ? bir sonraki forum moderatör seçim zamanına hazırlanıyorum, adaylığımı koydum, eğer oyunuzu bana verirseniz, marketde ürün koyma sayısını 1 den 99 a çıkaracağım, forumun monoton rengini gökküşağına boyayacağım, ve herkese salcano time trial maşa dağıtacağım, yarınlar bizim. hedef sonraki seçimler. tek sorun seçimler ne zaman yapılıyodu yaa ? 4 senede bir mi 5 senede bir mi ?

bu kadar hassasım işte, sana yazdım yetmez mi, gereklyse sen kendin birleştirme talebinde bulunabilirsin ama sence sorun yoksa bence de yok

Iyi gunler...

Scudo
Yetkili moderatör Deniz Bey eğer bu konuda bir işlem yapılması gerekiyorsa yapardı.
O yapmadığına göre sizin bu yorumlarınız kendinizi göstermeye çalışmaktan başka bir şey değil. Üşenmeden yazıyosun ya helal olsun sana

@H.T Kısaca 26" daha kolay hızlanır daha çevik ve hafiftir ama engel geçme kabiliyeti 27.5" ve 29er boyutlardan daha azdır.29er ise engel geçme kabiliyeti yüksektir ama manevra,çeviklik ve hızlanma konusunda 26" ve 27.5" ten daha azdır.
29er===Engelleri geçerim diyorsan.
27.5"=== Her ikiside olsun tam olsun diyorsan.
26"===Hız,çeviklik ve manevra olsun diyorsan.
İyi Günler...

@uguryilmaz144 Aynısı gibimsi yazmışım.Problem olmaz herhalde diye düşünüyorum...

@H.T Dediğiniz doğru, diğer konulara benzer, hatta çok benzer ama aynı değil. Yoksa tutmuyorum böyle konuları, yorum zaten yazmıyorum böyle konulara. Bu dediğinizde haklısınız ama biraz daha sakin yorum yazın lütfen. Daha ılımlı cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum.
@Tasogare Siz de ciddiyetten hızla uzaklaşma konusunda çok başarılısınız. Böyle fırsatları hiç kaçırmıyorsunuz :)

@Deniz
engel olamıyorum :) tam da o sebeple benden moderatör olmayacağı belli değil mi :)

Geri