Scudo Sports

29 mtb yardım.

Gelişmleri bildirirsen iyi olur. Hatta Canyon getirtirsen, yaşadıklarını bizlere de tecrübe olması açısından burada paylaşırsan seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
Scudo
Emre Bey,
beğendiğiniz Canyon özellik olarak Merida'dan daha iyi gibi duruyor... tek sorun firmanın fabrikadan direk satış yapıyor olması... bu da daha düşük kargo masrafları ile bisikleti alabilmenize olanak vermiyor. (örnek olarak CRC, MHW gibi firmalar €25-35 gibi fiyatlarla bisikleti gönderebiliyorlar) maliyet hesabına girerseniz, kargo masrafı bildiğim kadarıyla vergiye dahil değil. DHL gümrükte 2 güne kadar ardiye almıyor fakat gümrük işlemleri için 300-400 TL gibi bir ücret talep edebiliyorlar. daha önce forumda CRC'dan bisiklet alan bir arkadaş vardı, telefonla konuşup ekstraları ödemeden bisikletine kavuşabilmişti... bu kısım biraz şans :( konuları araştırıp arkadaşa ulaşabilirsiniz belki...

@halilgoksal

evet konuları okuyorum,bakıyorum,bilgi edinmeye çalışıyorum,kargo masrafı çok fazla evet benim ayırdığım bütçeyi aşıyor almaya kalkarsam,ordan gelen yardımcı olucak birilerini bulabilseydim daha ucuza gelir diye düşünüyordum,bu işlerin bu kadar kafa yıpratıcı olduğunu bilmiyordum,az önce canyona baktım almak istedğim bisikletin bir alt modeline tamam fiyatı ucuz ama içime sinmedi,hatta dün canyon outlet kısmında tam istedğim bisikletin aynısından mevcut idi 800 küsür Euro idi,kadroda ve maşada birer çizikten dolayı fiyatı düşmüş,onu şimdi hemen görim dedim dün gece gördüğüm ürün satılmış,çok iyi olurdu o olsaydı,şimdi nerden nasıl başlıyacam bilmiyorum bütçem 3300 zorlarsam 3400 en fazla oda belki zaten bütçem beli olduğu için riske giremem,şimdi bir,kahve alıp inceleyerek konuları tekrar,baştan başlamayı düşünücem,meridaya bakıyorum,meridaya bakıyorum,meridayı alasım gelmiyor,sizler gibi malzeme bazında incelmedim,en çok görselik içe sinme beyeni tarzında bakış açısına sahip idin ilk başlarda şimdilerde ise,malzmesi çok farklı olduğunu anlıyorum..herkesi bilgilendiricem.

Halil Bey'in söylediği doğrudur.. Vergilendirmede kargo ücreti hesaba katılmaz..

• Beğen
fiyat aralığınızda bir alternatif belki şu olabilir: (link)
komponent olarak yakın sayılır, aynı fiyat ve kargo bedava... belki ilginizi çekebilir...

• Beğen
arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı tek tek teşekkür ederim,ben bu işle uğraşamıyacağım,meridayı almaya karar verdim,teşekür ederim hepinize,

Tabiki siz bilirsiniz ne de olsa. İyi araştırdınız mı peki meridada çünkü yüksek fiyatlı bir bisiklet size hitap ediyor mu

• Beğen
@Ali Ç.

hocam arşatırmaktan yoruldum,fazla öneride olmadı beyendim meridayı,kadronun kesim açıları hoşuma giti,ne bilim görel anlamda gözde hoş geldi Allah nasip ederse 20 nisana teslim alıcakmışım,konuştum hal etim,şimdi ise lastik bakıyorum iç dış yedek gibi toprak ve asfalt yol karışımı kulanımı için lastiklere bakıyorum,ayakabı km saati,ufak tefek ekipmanlarada ihtiyacım var bisiklet gelmeden onları tedarik etmeye bakıyorum..

bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun... yurt dışından bisiklet getirmek oldukça zahmetli bir işe dönüşebiliyor. Eminim Merida da sizin beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. yeni bisikletinizi güle güle kullanın...

merida alıcaksan acaba hangi rengini alıcaksın ?? daha çok beyaz seviyorum onuda bulamadım.sadece kendi sitesinde gördüm şu ana kadar.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,sonunda bisikletime kavuştum,reismlerini çektim ama bir türlü resim yükleme işini beceremedim,bisikletlerimizin resimleri bölümüne,aldığım bisikletin resimlerini eklmek istiyorum,nasıl yapıcam acaba,herkese tavsiye ederim 29 jant bisiklet gerçektende mükmel,

@emre özgür

(link) buraya upload yapıp şu üst kısmlardaki iconlaran 'Insert image,'e basıp yükleyebilirisniz. Hayırlı olsun :)

• Beğen
Geri