Scudo Sports

29 er hakkında

Kerim KOÇAK

Forum Demirbaşı
Tepki
486
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar salcano nun 29 er modellerinden alan kullanan varmı aramızda? Varsa tecrübelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşırsa sevinirim teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Scudo
Salcano'nun 29" modeline pek ısınamadım açıkçası.
XCR maşa,x5 set,Avid J3,Race King 2.2 (Teki 40 $ (link)) donanımları olmasına rağmen nasıl 999 TL oluyor anlamış değilim.

salcanonun satış pazarlaması fiyat/performansa göre ayarlı anlaşılan yoksa daha pahalı olurdu

Diğer markaların bu tip 29" bisikletleri daha pahalı, salcanonun daha ucuza vermesi yerli bir marka olmasından kaynaklanıyor, ancak yinede o donanımın bu kadar pahalı olma nedenini anlayabilmiş değilim. 29" mtb uyumlu jantlarmı genel olarak pahalı acaba.

@Harun Salcı

Deneme amaçlı yapmışlardır zaten ya giriş seviyesi gibi aslında seneye daha sağlam 29 lar gelicektir eminim salcano bence de f/p ürünleri yapıyo ki buda güzel bişey hepimiz kendi türk markalarımız olsun kaliteli bisiketleri ucuza alalım demiyomuyduk yıllardır?

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
Bir süredir 29er ları araştırıyorum Salcanonun haricinde Specialized,Corratec ve Marin de var! Specialized ve Marin henüz gelmemiş.Specialized'in fiyatları malum,Marin de ise sadece tek model gelcekmiş Alpine Trail ve 850 euro olcakmış,donanım olarak salcano iyi duruyor bence tercih edilebilir f/p oranı iyi cünkü...

@özgür bağdatlıoğlu

corratec in sitesine baktım göremedim link verebilirmisin

Bu arada Kackar bisiklet'e Giant ve Scott 29er lar gelecekmiş bir kaç haftaya kadar...

Giant in talon diye bir modeli var fiyatı uygun gözüküyor-yurtdışı fiyatları- beklersen birkaç hafta sonra onuda araştırabilirsin...

benimde ilgimi çekti internette araştırdım biraz ama 29" lastik bulamadım :unsure: yani bunu alsam yarın bir gün lastik yarsam ayazda kalacağım

TREK' inde var 29er sitesinden bakabilirsiniz.Ben Velespit' de gördüm muhteşem...

Geri