Merhaba
Bir kac gun once HaliliOzturk'un haber vermesiyle bilgim olmustu. Acikcasi soyledigi zaman rutin, sIkIcI bir gezi olacagini sozun ozuyle bombos bir aktivite olacagini dusunmustum.
Aksine; Besiktas'ta iskelenin oralarda kalabalik bir grup gorunce acaba deyi verdim. Uc bes sohbet Anadolu Yaka'sina geldigimizde; Delta Bisikletin orada grubun tamamlanmasini bekleyisimizde (bir kisim gelmemisti

), yola cikip bulusma yerinde kimsenin olmayisinda, kaza yapan arkadasin uzucu durumuna sahit olusumuzda da * hakli ciktigimi dusunmeye baslamisken; bir baktim ki biz konvoyun ilerlemesini beklerken hareket haline gecmisiz, insanlarin heyecanli bagirislari, gozlerinden okunan ve alkislarinda canlanan coskulari adeta tuylerimi urpertmisti. Bacaklarim titriyor pedala basamiyordum. Korteji ayakta selamlayan temsilcilerin gururlu bakislarini ise bogazim dugumleniyor,soyleyemiyorum. Duygulu, gurulu ve onurlu bir gundu.
Bu duyguyu benimle paylasan ve gunun anlamini varliklari ile percinleyen, gelmek isteyipte sartlardan oturu gelemeyen ayrica; bu aktiviteyi organize eden Delta Bisiklet'ten Ulas, Davut, daha adini ogrenemedigim iki arkadasada ozellikle tesekkur ederim. Cok basariliydi.
*Gecmis olsun dostum, umarim bi'seyin yoktur. Gozumun onunde dusu verdin! Iyi ki Ahu Hanim oradaydi.