Scudo Sports

29 Ekim Delta Bisikletin turuna Avr. yakasından gidiş organizasyonu

@sertacr88
7:00 de samatya sahilden sonerleri karşılayacağız.inş..

Scudo
28 kişiyi vapura almazlar gibime geliyo ama bakalım inş. alırlar. :)

sevgili soneryen,

ben ve depoet arkadaşım ile birlikte direkt olarak delta ya geçiyoruz bilginiz olsun.eminönü diye yazmıştık karar değişti bilgi vereyim dedim..

sevgiler

Arkadaşlar, biraz geç oldu ama aklıma bir şey takıldı.:) Yarın tam olarak nerde buluşcaz, yani ido iskelesinin neresinde ?

Kısmetse ben de yarın 6.30-6.40 gibi Bakırköy İDO iskelesinde olacağım. Umarım trene bisikletle binebilirim...

Trene bisikletle binersin hiç merak etme.. Eğer bisikletle trene binme konusunda sorun çıkaran görevli yada görevliler olursa aşağıdaki linkten onları güvenle şikayet edebilirsin...

(link)

evet şimdilik hava karanlık ama birkaç dakika içinde evden çıkmış bulunacağım:) iskelenin orda görüşmek üzere:)

Arkadaşlar çok eğlendik, kaçıranlar üzülebilir.:D Bakırköy'e en az 15 kişi gelcekti fakat 4 kişi çıktık bakırköyden..

Tur gerçekten süper geçti hem 29 ekimi kutladık hemde çok güzel bir antreman ve gezi oldu.

Atilla takımındaki yoldaşımıza tekrar geçmiş olsun.

harıka organızasyon oldu..super geçtı.... çok güzel oldu.. herkese sevgıler...

sanırım her bisikletçinin hayalini;özellikle gelemiyenlerin yerine biz yaşadık.her şey çok güzeldi,toplu hareket edememek dışında:rolleyes:

Tur fevkalade güzel geçti. Anlatılmaz yaşanır cinsten. Akşama doğru Ortaköy'den geri dönüşümüz ayrı bir güzeldi. Bardaktan su boşanırcasına yağmur vardı. :) Avrupa Yakası'ndan yine birçok geleceğim diyen kişi gelmediği halde bir haber bile vermedi. Başlangıç yerinde gelmeyen arkadaşları 5 dk. daha bekledik. Yenikapı'ya rahat gelmemiz sebebiyle Yenikapı'da Zuhal'ı 10 dk. kadar bekledik. Toplam Bakırköy'den 4 kişi hareket ettik. Neyse tura bizimle beraber katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Geçiş töreninde çektiğim resimler Ulaş'ın açtığı başlık altındadır.

Arkadaşlar biraz geç kaldık duyurmakta ama bi anda sertaç la karar verdik.saat 20:15-20:30 arası beşiktaş sahil barbaros parkında (iskelenin arkasında) toplanıp boğaza doğru gezi amaçlı tur yapıyoruz.özellikle yakın yerlerden katılmak isteyenler için ideal bir akşam.çünkü hava güzel.sanırım ortaköy portakal yokuşundan sırasıyla ulus-z.kuyu-m.köy-taksim tarafına gideceğiz.taksimden yada m.köy eve dönecekler içinde ideal bu güzergah.katılmak isteyenler ismini listeye ekleyebilir yada beni cepten arayabilir 0 536 564 00 54

1.emre (+)
2.cem (+)
3.serkan (işten yetişebilirse
4.sertaç (+)
5. .....

@soneryen
En az 15 kişi gelcekti 1 tanesi bile ben gelemicem diye haber vermedi... 4 kişi Bakırköy'den gittik Beşiktaşa. 4 kişinin içinde benim de olmama rağmen hızlı gittik gibi.:)

@maskesiz

abi yeter :D:D:D nereye baksam bu yazı valla yediğim geri gelcek şimdi. Hayır bırak şimdi televizyondan da görmekten korkuyom allahtan tanıdığın yok:D

• Beğen
Tepkiler: wolfret
haftasonu olsaydı ibo show dada yayınlatırdık,merak etme sen :D

Merhaba :)

Bir kac gun once HaliliOzturk'un haber vermesiyle bilgim olmustu. Acikcasi soyledigi zaman rutin, sIkIcI bir gezi olacagini sozun ozuyle bombos bir aktivite olacagini dusunmustum.

Aksine; Besiktas'ta iskelenin oralarda kalabalik bir grup gorunce acaba deyi verdim. Uc bes sohbet Anadolu Yaka'sina geldigimizde; Delta Bisikletin orada grubun tamamlanmasini bekleyisimizde (bir kisim gelmemisti:( ), yola cikip bulusma yerinde kimsenin olmayisinda, kaza yapan arkadasin uzucu durumuna sahit olusumuzda da * hakli ciktigimi dusunmeye baslamisken; bir baktim ki biz konvoyun ilerlemesini beklerken hareket haline gecmisiz, insanlarin heyecanli bagirislari, gozlerinden okunan ve alkislarinda canlanan coskulari adeta tuylerimi urpertmisti. Bacaklarim titriyor pedala basamiyordum. Korteji ayakta selamlayan temsilcilerin gururlu bakislarini ise bogazim dugumleniyor,soyleyemiyorum. Duygulu, gurulu ve onurlu bir gundu.

Bu duyguyu benimle paylasan ve gunun anlamini varliklari ile percinleyen, gelmek isteyipte sartlardan oturu gelemeyen ayrica; bu aktiviteyi organize eden Delta Bisiklet'ten Ulas, Davut, daha adini ogrenemedigim iki arkadasada ozellikle tesekkur ederim. Cok basariliydi.

*Gecmis olsun dostum, umarim bi'seyin yoktur. Gozumun onunde dusu verdin! Iyi ki Ahu Hanim oradaydi.

@gugus

Ben biliyordum :) Biyoloji bilgisinin yanında bunu dile dökecek edebi altyapı da şart :) İşte kanıtı .)

Kesinlikle insanların kortej ilerlerkenki coşkusu herşeye bedeldi. İnsanların önünden geçerken kendimi onlara layıkmış gibi hissettim. Onlar hissettirdi belki de. "Emeklerimiz helal olsun , ewet bu ülke sahipsiz kalmaz" der gibi bakıp alkış tuttular. Trafiği çok fazla aksatmamıza rağmen hiçbir sürücü hoşnutsuz ya da sabırsız bakmadı bize. Korna çaldıklarında bile ritmlerinden bizimle beraber yürümek , bizimle beraber bayrak tutmak istediklerini hissettim.

İnsanların o coşkusu tatmini , benim yüreğimdeki vicdan rahatlığı ve görevden azad hissi rahat yatağından kalkıp 1 haftalık yorucu bir çalışma temposundan sonra tatil günümde katıldığım bu tura 100 misli değerdi :)

Tekrarlarında buluşmak dileğiyle katılan herkese teşekkürü borç bilirim :)

Geri