Scudo Sports

29 Ekim Delta Bisikletin turuna Avr. yakasından gidiş organizasyonu

Benim durumum kesinleşti...

Pazartesiye kadar bana veya bisikletime bir şey olmazsa geliyorum.:)

Aklıma takıldı, tahmini hızımız kaç olacak, yani eğer çok hızlı ve hız kesmeden gidilcekse ben yetişemiyebilirim çünkü bisikletim ağır ve benimde kondisyonum çok iyi değil onun için soruyorum...:)

Birde eminönüne tahmini varışımız 7.45 , vapur 8.15 'te, yetişmemiz zor olmazmı ??

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
ben geliyorum :)

8.15'de beşiktaştayım.. sanırım sizinle de yolda karşılaşırız..

• Beğen
konu başlığının başındaki saatler çok farklı, düzeltmek iyi olabilir, yanlışlık olmasın,

8:15 beşiktaş değil mi?

yıldız parkı sanırım iptal olmuş,bende beşiktaş iskeleden size katılırım 8:15 vapuruna biniyoruz değil mi

1. soneryen (+)
2. msd_57 (+)
3. emresafa (+)
4. ahusenem (+) (Beşiktaş)
5. Dapoet (+)
6. wolfret (?)
7. Dairus (+) (Beşiktaş)
8. çağatay_çankaya (kesin değil ama elinden geleni yapacak)
9. Sercan (?)
10. brol (+)
11. borab (+)
12. barış (borab'nin kardeşi) (+)
13. Hakan Yazman (+) (Belki performans için Beşiktaş-Bakırköy ve bizimle Beşiktaş yapabilir.)
14. batuhany (+) (Kesin Değil)
15. pelin90 (+) (Yenikapı)
16. Atom (+)
17. ferdionat (+) (Eminönü)
18. serdarsen (?) (İş durumuna göre)
19.Yollugtgn (+)(Beşiktaş

Merhaba. Ben de gelmek istiyorum, ancak Avrupa Yakası grubunun Bakırköy'de buluşma saati çok erken. Aslında erken değil, ancak ben Küçükçekmece'de oturduğum için benim Bakırköy'e gelmem 30-45 dakika arası sürecek muhtemelen, bu yüzden yolda oluşabilecek -Allah korusun- olumsuz koşulları (lastik patlaması, teknik arıza vs.) da düşünerek en az 1 saat önceden yola çıkmam gerekiyor ki bu da 5.30 demek oluyor. Savunmasız ve kaportasız bir bisikletçi için bu saat de tek başına oldukça tehlikeli, ki gece saat 02.00'da bisiklet sürmüş olmama rağmen, 5.30'un daha tehlikeli olacağına eminim, zira sokaklar o saatte köpek kaynıyor, daha önce de bir köpeği atlatmaya kalkarken o heyecanla takla atmışlığım olduğundan fobi oldu bende bisiklet üzerindeyken köpek tarafından kovalanmak :) Şimdi bana alternatif ulaşım şekli bulabilirsek, ya da Küçükçekmece'den gelecek olan olursa, buluşup beraber gidebiliriz. Tren geldi aklıma ilk olarak, ama 5.30'da tren olacağını sanmıyorum, en erken 6.00'daydı yanlış hatırlamıyorsam. TCDD'nin sitesinde de bulamadım Halkalı-Sirkeci arası tren saatlerini. Normal koşullarda Küçükçekmece-Bakırköy arası 15 dakika sürüyor trenle. Yani eğer 6.00-6.30 arası tren varsa size yetişebilirim, ucu ucuna olsa bile... En önemlisi de trene bisiklet sokup sokamayacağım... Malum, işe gidenlerin saati (gerçi tatildir işyerleri değil mi?) insan bile zor biniyor o saatlerde, bir de bisikleti sokmaya kalkarsam yaş odunla döverler valla.

Durum bundan ibaret. Küçükçekmece'den gidecek varsa ya da dediğim gibi tren ile ilgili kesin bir bilgisi olan varsa (trene daha önce bisiklet soktuysanız ne gibi sorunlar yaşadınız yazarsanız sevinirim) özellikle kaçta hareket ettiğine dair, gelip gelemeyeceğim kesinleşmiş olacak.

1. soneryen (+)
2. msd_57 (+)
3. emresafa (+)
5. Dapoet (+)
6. wolfret (?)
7. Dairus (+) (Beşiktaş)
8. çağatay_çankaya (?)
9. Sercan (?)
10. brol (+)
11. borab (+)
13. Hakan Yazman (+) (Belki performans için Beşiktaş-Bakırköy ve bizimle Beşiktaş yapabilir.)
16. Atom (+)
19.Yollugtgn (+)(Beşiktaş)
20.bixekolik (+)Eminönü)

• Beğen
Tepkiler: Bixekolik
@batuhany

sanmıyorum ya eğer eminönünden katılacak arkadaşlar tam zamanında orda olmuş olursa yetişiriz gibi duruyor yarım saatte vapura. yani umarım öyle olur:)

• Beğen
@emresafa

Eminönü'ne daha önce varabiliriz. Birde Eminönü-Beşiktaş arası gerekirse performans yaparız. :)

• Beğen
Tepkiler: asık-ı sadık
@Sercan

Benimde senden pek farkım yok. Bende Güneşli'den Bakırköy'e geleceğim. Hatta sen küçükçekmece'den bence benden daha rahat gelirsin. Ayrıca tren olayına gelirsek, ben zaman zaman Eminönü-Bakırköy trenini kullanıyorum, çok yoğun bile olsa kimse yaş odunla dövmüyor çünkü trene bisiklet sokmak serbest, sadece düzgün bir yere yerleştir ve başında ayakta git. Birde şunu söyleyeyim. Küçükcekmece'den Bakırköy yapıp Bakırköy deniz otobüsü ile Kadıköy yapabilirsin ben bu şekildede karşıya çok geçtim. Bu vesile ile erken çıkmana gerek kalmaz, sen bizden daha geç çıkıp bizimli aynı saatte Delta Bisiklette veya Kadıköy vapur iskelesinde olabilirsin. Birde yine bizden sonra ve tek başına Küçükçekmece-Eminönü yapıp oradanda karşıya geçebilirsin. Bence bu alternatif yollardan birini kullan ama tek başına gitmiş olursun.

@emresafa

Seninle Sarıyer turunda yağmura rağmen eminönü-Beşiktaş'ı daha kısa sürede kat etmiştik. Ben yetişiriz diye düşünüyorum.

En iyisi trene binip, sizle beraber gitmek. Yalnız çok sıkıcı oluyor ;)

@batuhany

Evet sokabiliyorsunuz. Sadece deniz otobüsleri diğer vapurlara istinaden 2 YTL. bisiklet parası alıyorlar ama yinede bazen çok gerekli ilaç gibi geliyor. Sadece İETT otobüsleri ile hızlı tramwaylara bisiklet alınmıyor diğer her türlü ulaşım aracına ben şahsen bindim ve herhangi bir yasak yok. Sadece deniz otobüsünde + ücret var digerlerinde ücret bile almıyorlar. Çokta rahat ulaşım oluyor.

• Beğen
Tepkiler: batuhany ve brol
@roadworms

Tamam görüşürüz.

sahil yolunda size katılırım..

1. soneryen (+)
2. msd_57 (+)
3. emresafa (+)
5. Dapoet (+)
6. wolfret (?)
7. Dairus (+) (Beşiktaş)
8. çağatay_çankaya (?)
9. Sercan (?)
10. brol (+)
11. borab (+)
16. Atom (+)
19.Yollugtgn (+)(Beşiktaş)
20.bixekolik (+)Eminönü)
21.elif (+) (Zeytinburnu-Eminönü arası sahilden)

Geri