Scudo Sports

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 87.yılında; Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve emeği geçen herkesi minnet,sevgi ve saygıyla anıyorum.

Scudo
Ben de aynen dediklerine katılıyorum sn kardeşlerim, cumhuriyet bayramımız kutlu olsun, bu bayrağın renginin oluşmasında kan döken tüm şehitlerimizide saygıyla anıyorum. Ruhları şadolsun.

Merhaba arkadaşlar, burdan tüm TÜRKİYE'nin, BİSİKLET FORUM Ailesinin ve EXTREME bölümü tutkunu olan dostlarımın; CUMHURİYET BAYRAMI'nı kutlarım.
Basta Atamiz olmak uzere bize bu Cumhuriyeti hediye eden tum sehit ve gazilerimizi saygiyla aniyoruz. :in:

...O,İstanbul boğazında demir atmış ingiliz donanma gemilerine bakarak "Geldikleri gibi giderler" Demişti;izleyen bir kaç gün içinde Samsun'a hareket ederek,kurtuluş meşalesini yaktı.Bundan böyle Hat-ı müdafaa yok,sath-ı müdafaa vardı ve bu satıh tüm vatan'dı.Samsunda yakılan bu kurtuluş ateşi,tüm ulus'un yüreğinde öylesine bir kor oldu ki,kendini de,dokunanı da yaktı geçti.Bu uğurda on binler değil,yüz binlerce şehit verildi.Biz Cumhuriyet çocukları,onun kıymetini biliyor ve çocuklarımıza öğretiyoruz.Hepinizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Kutlamaların yasak olmasına karşın yarın ben ve bir kaç arkadaşım Cumhuriyet yürüşüne katılacağız. Umarım bu ülkenin her evladı üzerine düşen bu vazifeyi koşulsuz yerine getirecektir.
Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Cumhuryetimzin nice yaşlarına...

'Bizler senin ataların gibi ingilize amerikana sığınarak ülkesini satanlara benzemeyiz... Bizler Atatürk ün yolunda bu ülke için kanını canını veren atalara sahibiz... Ne sizin gibi korkakların gücü yeter ne de başkalarının Cumhuriyeti kutlamamıza... 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..'

@Veliuyar Baya kalabalık birçok grup geliyor, Anıtkabire gidecekler, öncesinde Anıtparka, sanırım saat bir bir buçuk gibi bahçeli yedinci caddeden geçecekler öncesinde. Sizin oturduğunuz yere göre değişir saati, farklı yerlerden geliyorlar çünkü...

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri