Scudo Sports

29 Ağustos Cumartesi - GOPedal İftar

aleykumselam

derin bir aahhhhh çekiyorum şuan keşke şu an İstanbul da olsaydım diye İstanbulda herşey başka... Şu an Ankara dayım keşke orada olsaydım da sizlere katılabilseydim...

Scudo
gezilere bakıyorum bende manyak geziler yapılmış fotoğraflarda güzel benimde içim ahh ediyordu yarın bende katılıcam gopedala yaşasın gopedaal :D

Mehmet Akif benide ekle kardeşim listeye Allah bir zeval vermezse 19:00 caminin önündeyim bu arada telefonla iligili alacağın olsun yazdım bunu bir kenara intikamım kötü olacak:boese157: şaka bir yana tesadüfün böylesi nasılda tutturdun var bişey ama hayırlısı :D

1-YARGISIZ_INFAZ
2-Speedy Gonzales
3-Cengiz Akgün
4-Mahir Aslan
5-Bülent Kara
6-calvin
7-Serdar PEHLİVAN

@calvin
Serdar abi yalnız bırakmaz bizi ;)

1-YARGISIZ_INFAZ
2-Speedy Gonzales
3-Cengiz Akgün
4-Mahir Aslan
5-Bülent Kara
6-calvin
7-Serdar PEHLİVAN
8-Ahmet Türkölmez

Arkadaşlar katılacak arkadaş varsa adını eklesin..

-Gelecek arkadaşlar ilk mesajda belirttiğim gibi ortak bir iftar yemeği yiyeceğiz.Sonradan herkes kendine müslüman gelmesin :D

-Tur da yapacağımız için alet edevat getirmeyi ihmal etmeyin.

-Gece karanlık olacağı için olanlar bisiklet ışıklarını getirsinler :) sonradan önümü göremedim m.akif düştüm filan yok :)

-volkan sen yedek olabilecek herşeyi getir :D

-Serdar abi fotoğraf makinanın şarjını lütfen kontrol et :)

-gece Cengiz abi bizi kandırabilir tarabya yaptırabilir..Eve geç geleceğinizi söyleyin :)

-en az 1 kişi yama takımı getirsin.Ahmet abi geliyor gerçi o getirir..Yinede volkan sende al yama takımını..

-calvin bu bizimle ilk turun..Ekersen birdaha yok sana tur :)

-Soda getirmeyi unutmayın..Kazıklanıyoruz yolda :D

-Bunları okuyun..Sonradan hatırlatmadın demeyin :)

Son durum
1-YARGISIZ_INFAZ
2-Speedy Gonzales
3-Cengiz Akgün
4-Mahir Aslan
5-Bülent Kara
6-calvin
7-Serdar PEHLİVAN
8-Ahmet Türkölmez

güzel bir tur organizasyonu tebrik ederim.
geçen gün sultanahmette iftar yaptık çok güzel bir atmosfer.
nacizane birkaç tecrübemi paylaşayım. hafta sonu sültanahmetde iğne olağan üstü bir kalabalık oluyor. bisikleti bırakın yürümek dahi çok zor. çimenlerde piknik yapmak için biraz erken saatlerde orada olmak lazım. eğer iftardan yarım saat önce yada daha az süre kala orada olursanız yerb bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. birde kalabalık olursanız o da cabası. cami avlusunda şansınızı deneyebilirsiniz orası nispeten saha az kalabalık oluyo.

o gün iftara davetli olduğum için aranıza katılamayacağım. hepinize hayırlı iftarlar....

m.akif kendim dışındaki herşeyin yedeğini getiriyorum :D bu sefer mtb ile gelecem ama çok büyük ihtimal zaten.

birde aslında iftarı beraber yapacağımız arkadaşlarla bi konuşup iftar için getirlecekler falan konuşsak. iyi olur gibime geliyor.bi netleştirelim derim.

@gökhan aksoy
Gökhancığım tavsiyelerin için gerçekten çok tşkler..Ramazan bitsin ilk pazar belgrad var..Bu sefer organizasyonu sağlam yaparız :) daha önce görüşemezsek orada görüşürüz seninle..

@Speedy Gonzales
Valla mantı getirecektim ben..Namazda kokarız diye ciğer ve pilav getiricem :) birde meyvesuyu ve plastik bardak getireceğim..Herkes getireceklerini yazsın da bari pişti olmayalım..Bir bakıyoruz herkes pilav filan :D

Kardeşim süper bir iftar oalcak sanırım.Ben de Gelecem.:D VALLAHİ imrendim.Aslın da böyle bir organize yapsak süper olur..İftar çadırını geçmene az kaldı.:) Umarım güzel geçer.Bol resim eklemeyi unutma bana link de mutlaka at..İyi forumlar..

ben gelmiyorum ya kimsenin umurunda değil dimi :) serdar mehmet yuh size

@Hasan Topcan

Kardeşim benim ayıp ettin ya sen umurumuzda olmazmısın kalbimizdesin çok sık giremiyorum nete pek fırsat olmuyo bakmaya turla ilgili cevabıda ancak bu gün yazabildim :) sana hayırlı iftarlar biz beraber nasıl olsa birşeyler yaparız allaha emanet ol

@Hasan Topcan
Aşkolsun hasancım :) sert şut çekiyorsun bak olmuyor :) sen uzaklarda değil damarlarımızda kanımızsın be :)
şaka bir yana kardeşim gelseydin çok iyi olacaktı ama senin canın sağ olsun.inş Birdahakine..

@Burak Yılmaz
Burak kardeşim bugün netleştirirsen bize haber ver adını yazalım seninde..

Haydi arkadaşlar birkaç arkadaş daha bulunda 10 yapalım şunu :)

evet geliyooorumm :)

Son durum
1-YARGISIZ_INFAZ
2-Speedy Gonzales
3-Cengiz Akgün
4-Mahir Aslan
5-Bülent Kara
6-calvin
7-Serdar PEHLİVAN
8-Ahmet Türkölmez
9-Hasan Topcan

Ooo hasancığım gel bakalım :) gelecek arkadaşlar varsa en geç saat 19:00 da gop merkez cami önünde bulunsunlar..

Son durum
1-YARGISIZ_INFAZ
2-Speedy Gonzales
3-Cengiz Akgün
4-Mahir Aslan
5-Bülent Kara
6-calvin
7-Serdar PEHLİVAN
8-Ahmet Türkölmez
9-Hasan Topcan

selamın aleyküm saat şu an 18 : 22 çıkıyoruz taşlıya doğru allah izin verirse

Geri