Scudo Sports

28 Mart Gazİ Ünİversİtesİ DaĞ Bİsİkletİ YariŞlari - Fotograflar

Meselenin tatlıya bağlandığına sevindim.

Adem hoca adı üstünde hocanızdır.
Eleştirilerine kulak vermek alınganlık göstermemek gerek.

Yarış organizasyonu göründüğü gibi kolay değildir. Ben de Zafer hocama yardımcı olmak adına birkaç organizasyonda görev almıştım. Daha sonra kendi özeleştirimi yaptım ve görev almamamın daha faydalı olacağına karar verdim.

Fakat bu genç arkadaşlarımızın şevkini kırmamak lazım. Ellerini taşın altına koydukları için hepsini kutluyorum.

Scudo
@bulent_atlas

abi bana söylediğine göre 7 turdu ama kızların yaptığı kayıtlarda numaran 3 kez yazılmış....

yoksa kendime kıyak geçerdim...

@heng
tamam iso ben de sağlamasını yapıyorum. Sen bana tur bindirdin mi? Verilen rakama göre bana 4 tur bindirmiş olman lazım. Yanlışmıyım? E Burak'ın da önünde bitirdiğime göre 12. benim. Burak efendi bir sıra geri çekilsin. Yanlış yeri işgal etmesin.

Çok hızlı geçtiğim için kızlar büyük ihtimalle numaramı görmemiş olabilir. :)

İlaveten ben senden kıyak beklemiyorum. Bana da yapma başkasına da yapma. Kendine hiç yapma....

olmaz valla. Bana 4. lüğü mü yakıştırıyorsun. Ozan versin yerini kabulüm. Başka türlü olamaz. Olabilemez :)

• Beğen
Tepkiler: adm coach
adem hocama coook tesekkur edıyorum orda benım hakkımı savundu ve napalım sonuc yıne aynı ...
olsun benım ılk yarısım olmasına ragmen guzel bı derece yaptım. bıdahakı yarsısta allah ızın werırde katılırsam orda en ıyısını yapmaya calıscam we kendımı gostercem.

ADEM HOCAM SIZE COOOOOK TESEKKUR EDIYORUM TEKRAR :)

Amatör grubunda sıralamada orda dediğim gibi yine iddaa ediyorum kesinlikle bir yanlışlık yapıldı...2. olarak gösterilen arkadaşın 2. olma ihtimali yok bunu Mehmet ile beraberde konuştuk...Hele ki gelmiş daha 1. benim demesin mi???
Bende aslında izlemeye gelmiştim sonra katılıyım dedim ve ilk yarışım olmasına karşın birincilik almam çok mutlu etti :)

Serdar doğru söyler, ben şahitim. Sabit maşayla öyle bir parkuru derece yaparak geçmenin mümkünatı yok. Bianchi leopart xc bisiklet ve üzerindeki lastikler bisikletle birlikte gelen orjinal gri renkli olanlardan. Ben o lastikleri çok iyi biliyorum çünkü aynı bisikletten hali hazırda bende de var. Lastikler o kadar kötü ki bırakın merdiven inmeyi normal asfalt inişte bile buzda kayar gibi kayıyor.

Diğer yandan da ilk üç toplu halde birbirini biliyor, tanıyor. Bu eleman nereden girdi araya anlamadım. Muhetemelen 4 tur attığını düşünüyorum.

Herşeye rağmen o ortamı kurmak, organize etmek ve şehitler haftası için bunu yapmış olmak başlı başına taktir edilmesi gereken bir konu. Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkürler.

"Önemli olan bisikletin değil,sporcunun kalitesidir."

Bende vaktinde maşasız ve amortisorsuz kabak tipi lastik ile dağda 1-2 dk fark atıyordum.Yani olmucak bir şey değil...

@SRS_!
Teşekkür etmek değil de, tebrik ediyorum gösterdiğin anlayış için... :)

BGB
GÜDAK
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA
DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI
Fotoğraflar hergün yüklemeye devam edilecek (850' ye yakın fotoğraf mevcut)
Herkesin fotoğrafı olduğunu tahmin ediyoruz. Fotoğrafı çıkmayan varsa
foto-video-yolla-bgb@windowslive.com
adresine iletebilir.

(link)
(link)

@bulent_atlas

İso turları nediye yazıyon yaw ortalık karışıyo sonra :))

Bülent'in lastiği patladı falan tamir edildi devam etti. Tebrikler Bülent' e.
Yarıştan sonra da SDS' de mışılmışıl, mutlumesut uyuyordu :))

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
Geri