Scudo Sports

28 Mart Gazİ Ünİversİtesİ DaĞ Bİsİkletİ YariŞlari - Fotograflar

Adem hocamın eleştirilerinde haklılık payı var. Bisiklete zarar veren bir parkurdu. 2 kere lastik patlattım örneğin. Ama yarıştan sonra o lastiğin neden patladığını, kendimi doğru birşekilde öne atsam lastiğe öyle bir basınç uygulamayacağımı öğrendim. Merdiven inişi konusunda benim için harika bir tecrübe oldu diyebilirim. Yarış ortamı olmasa ben çoğu merdivenden inmeyi denemezdim. Şahsen Gazili arkadaşların da ellerinden geldiğince en iyi parkuru hazırladıklarına eminim. Kötü niyet olmadığı sürece yaşanan her türlü aksiliğin bir tecrübe olacağını düşünüyorum. Bir dahaki sefere parkur düzenleme ile ilgili daha iyi çalışmayı yapacaklarına eminim. Şehir içinde bir yarış olması, üniversite öğrencilerinin katılımcı olarak ya da izleyici olarak orana bulunması, her noktada parkurla ilgili uyarıda bulunan birilerinin olması bence yarışın güzel yanlarıydı.

Düzenleyen , katılan, izleyen herkese teşekkürler. Ben çok keyif aldım...

Scudo
Kim olursa olsun. Tanımadığı bir insana hitap şekli hoş değil.Onuda geçtim kanımca Erdi isimli arkadaş 20yaş altında veya diyelim 30 yaş altında.Muhatap olduğu şahsın 53 yaşında olduğu görünüyorken hiç olmayacak şekilde davranılmış.Kaldı ki kaç yaşında birinden gelirse gelsin yapılan yoruma saygıyla bakmak gerekir.O arkadaşı kınıyorum.

Adem Hocama katılmamak elde değil. Biraz değişik bir organizasyon oldu. Hiçbir standarta uymayan garip bir parkur vardı. Hatırlarsanız 60 dakika yarışlarındaki batıkent parkuru da gata parkuru da XCC standartlarına uyuyordu.

Sonuçları da göremedim. İnternete verilmedi mi? yoksa ben kacırıyor muyum?

Parkur tekniği iyi olmayan arkadaşlar için gerçekten çok kırıcıydı. Ancak ben çok keyif aldım :) XC yarışı olmasa da dağ bisikleti yarışı olabilecek bir yarıştı, bence sorun yok..
Bileğimde yarıştan önceki 3 gündür süre gelen çok büyük bir ağrı vardı yürümekte bile zorlanıyordum ama yarışmadan duramadım :) İlk bir kaç tur sanırım adrenalinin etkisi ile pek hissetmedim bileğimin ağrısını ve gayet güzel gidiyordum ancak sonradan sonraya çıkmaya başladı ağrı ve yavaşlamak zorunda kaldım.. Ama yine de çok keyif aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.. Ayrıca derece yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum, gerçekten insana bişeyler katan bir parkurdu ;) umarım herkes eksiklerini görmüştür..

arkadaşlar ben gazide okuyan bir öğrenci olarak size cevar vermek istiyorum...

gazi üniversitesinde xc standardlarına uygun bir parkur yok,standardlara uygun olmayanı da yok maalesef.bu yüzden kampüs içi seçilmiş olucaktır...niye yok koskoca gazide derseniz de..rektörün önce güdak bisiklet klübünün çalıştığını,iyi işler yaptığını görmesi lazımki,klüp başkanı daha sonra bir parkur isteme yüzüne sahip olsun...

bu parkur hiçbir standarta uymuyo diye,bisiklete zarar verici bi parkur diye bi organizasyonun üstüne bu kadar gidilmemesi lazım bence...eminim organizasyonu düzenleyen arkadaş da bunları biliyodur...ama daha iyi şartlara sahip olmak için önce eldeki imkanlarla bişeyler yapması lazım...

@ADMCOACH

Şilt ve madalya için mi bütün bunlar.... yazık sizin bisiklet sporuna verdiğiniz emeğe ve saygıya... sonuçta bu bir xc yarışı... xc yarışı vurdulu kırdılı olmak zorunda yolda dağ bisikleti sürmeye benzemiyor bu...

Bana ankaranın neresinde parkur hazırla derseniz hazırlayacak durumdayım ki gazi de olup da geçtiğimiz parkurda binaları ilk defa gören "aaa bura bizim üniversiteye mi ait?? diyen insanlarla çok karşılaştım

Kıssadan hisse vereyim hepimiz bisiklete biniyoruz ama çevremizdeki güzelliklerin farkına neden varmıyoruz...Sadece binmek ve para kazanabilmek için...

İşte bendeki şevk ben kazanırken insanlara da kazandırmak istiyorum paylaşmak istiyorum paylaştırmak istiyorum....

Profesyonel Erkekler

1 75 Zülfü KARABULUT 8 Tur
2 71 Ozan Ali BULUNMAZ 8 Tur
3 108 Sefa ALPASLAN 8 Tur
4 124 Demir Berkay YAVRUCUK 7 Tur
5 128 Ahmet Göker DERYA 7 Tur
6 111 İsmail ODABAŞIOĞLU 7 Tur
7 72 Mahmut KUŞÇUOĞLU 7 Tur
8 103 Kemal AYGÜN 7 Tur
9 123 Ali YILMAZ 7 Tur
10 125 Erkut YİĞİT 7 Tur
11 63 Mehmet Akif ERSOY 7 Tur
12 134 Burak ÖZCAN 7 Tur
13 116 6 Tur
14 129 Kemal IŞIKTAŞ 5 Tur
15 91 Fatih IŞIKTAŞ 5 Tur
16 57 Mahmut BAHÇECİ 5 Tur
16 138 4 Tur
18 102 Serkan SOLAK 4 Tur
19 120 Mustafa Kemal MUT 3 Tur
20 127 Bülent ATLAS 3 Tur
21 59 Mehmet Cemal YILDIZ 2 Tur
22 105 Kutlu TUNCEL 2 Tur
23 61 Ferhat SAKA 2 Tur
24 130 Erol KARADAĞLI 1 Tur

Profesyonel BAYANLAR
1 121 Merve AKDUMAN 5 Tur
2 64 Ayşegül YILMAZ 4 Tur

Amatör ERKEKLER (ilk 3)
1 77 Serdar AKTAŞ 5 Tur
2 112 Adem KOÇAY 5 Tur
3 93 Mehmet ÜNGÖR 5 Tur

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
Adem hocam özür dilerim.Foruma yeni üye olmamdan dolayı daha nick kullananların gerçek isimlerini bilmiyorum.Zaten böye bir yorumu bir çocuğun yapabileceğini düşünmüştüm.Bu yüzden de sizi tanıyamadım.Admin yazıyı silerse sevinirim....

@tobleron

Böyle bir cevap verilse hiç bir soruna mahal kalmaz idi,kırılana dökülene helal olsun deriz.ama işi biraz dikliğe vurupta,girmeseydiniz,geçtiydin geçemediydin,şu kural bu kural diye,oraya gelip ter dökenler ile dalga geçercesine bir dialoğa girerlerse tabiki hoş olmaz.

@heng

Senin veya sizin vereceğiniz madalya veya şiltin kavgasında olsaydık.daha farklı yaklaşırdık.konunun şilt ve madalyaya bağlanması tarafından öyle algılanıyor anlaşılan,ne benim nede Başkentsporlu hiç bir bisikletcinin senin vereceğin her hangi bir ödüle ihtiyacı yok.Bizim için hiçbir şey ifade etmeyeceğini bil,bizim için anlamlı ve önemli olan tek şey"Çanakkale şehitlerini Anısına düzenlenen bu etkinliktir".bumu senin spor anlayışın.Atatürk'ün bir sözü vardır..BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.

Yarış adı altında yapılan organizasyonda madalya ve şilt tabiki önemlidir hiç kimse hakkının çiğnenmesine razı olmaz,antreman yapılıyor ter dökülüyor tüm yarışanlar birçok riske giriyor haksızlık olunca insanın böle yarışlara gidesi bile gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: adm coach ve OR700
3 tur mu?
7 tur attım ben . Burak Özcan ile birlikte üstelik. Zülfü , Ozan ve Sefa tur bindirdi. Geri kalanından tur da yemedik. :) Hayırlısı olsun...

@OR700
:) sinirli ifadelerle yazılan mesajlardan pek hoşlanmam ama cevap vereyim. Senin için ya da yarışma komitesi için önemli olmayabilir. Ben madalya için de yarışmıyorum. Ben gırdırına o listedeki arkadaşlarımla yarışıyorum. Neyi boş verip neyi boş vermeyeceğimi senden mi öğenmem lazım.

İsmail sonuçlar için teşekkurler. Cok daha iyi çalışmalar yapacağına eminim. Organizasyonda da sonuclarda da hatalar olabiliyor tabi. İşler göründüğü kadar kolay değil. TEŞEKKÜRLER.

İsmail ve Bülent kardeşimin verilen emekte yerleri vardır.
Yapılan hatada değil,Bu yazılanları ismail kardeşim üzerine almasa iyi olacaktı ama neyse,

@bulent_atlas

Sinirlenme be bülent hocam ifade nicki yanlışlıkla oldu.bilinçli değil kusura bakma,bu kadar sinirlenecek ne oldu onu anlamadım.birbirimiz tanıyor seviyor ve görüşüyoruz etkinliklerde ,öylesine muhabbet mahiyetinde söyledim ama sende hemen parlamışsın neyse sorun etmeye gerek yoktur umarım,gırgırda olsa,madalyada olsa o selenin üzerine oturulduğu sürece hepimiz aynı amaca hizmet etmiş oluyoruz.Saygılarımla :)

Geri