Scudo Sports

28 jant için 48-52 cm arası city bike kadrosu

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.149
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selam, elimdeki malzemelerle 28 jant city bike toplayacağım. Kadro boyu 48-52 arası olması gerekiyor.
Renk önemli değil, v fren kullanacağım. Düz maşa için uygun olan tercihimdir, ancak maşa yoksa da kendime ait maşa var.
Elinde olan veya kadrosunu değiştirmek isteyen var ise görüşmek isterim. Boya yeni-eski mühim değil. Kendim boyayacağım zaten.
İstanbul içi elden alabilirim.
Saygı ve sevgilerimle...

Scudo
Merhaba @Kuzey Ege

2 sene önce sıfır aldığım, yaklaşık 5000km kullandığım Salcano City Sport bisikletimi, boyuma daha uygun olan bir tur bisikletine geçtiğimden bu aralar satmayı düşünüyordum.. Fotoğrafları az once çektim. Sele borusu-orta göbek arası mesafe 51cm.. Kadronun hiçbir yerinde özellikle de birleşim yerlerinde herhangi bir dezenformasyon yoktur. (ayrıntılı fotoğraflandırabilirim isterseniz..) 2 sene boyunca oluşan çizikleri saymıyorum tabii..

Rst Rfm-7 maşayı ise yeni aldım (230₺ye). Henüz sadece 500-600km kullandım. (Ağustosta İzmir-Çanakkale turumda)

Fiyat:
Kadro+sele borusu+furç ile beraber 230₺
Üstüne Rst marka Rfm-7 düz maşayı da isterseniz birlikte 350₺ olur.
Ayrıca ihtiyaç varsa düz gidon ve orta ayaklık da hediyem olur.

Bunların dışında, açı ayarlı gidon boğazı (20₺), sonradan aldığım standart bir marka arka bagaj (20₺), çamurluk (15₺) gibi malzemeler de mevcuttur..

İzmirde yaşıyorum. PTT veya başka kargolarla, iyi bir ambalajlamayla alıcı ödemeli gönderebilirim..
İyi bayramlar...

WP_DS20150925.jpg WP_DS20150925(1).jpg WP_DS20150925(3).jpg

@mervan kızıl

ok, ben bir değerlendirme yaparak size geri dönüş yapacağım, teşekkürler.

@Kuzey Ege
(link)
sadece kadro,gidon,boğaz,sele borusu şeklinde de maşa dahil şekilde de düşünürseniz.
Bu arada nedense özel mesaj atamıyorum size.

Geri