Scudo Sports

28 ekime kim hazır

Scudo
@Barış Güney

barış pt bakacağım rüzgara valla 25-30-40 da iptal olur ama ekim ayı 4 pazar var illaki bi pazar uygun şartlar olur ,zati ısı düşecek ısının düşmesi iyi ama rüzgarda düşmeli tabi..

medeniyetin olmadığı yer dört teker gürültüsü yok orada tam 58 km boyunca ses yok teker sesi......ilk 30 km tavşanlı-ahmetli-örencik-ve mahmudiye 10 km iniş soldan çakırlı köyünden iznik gölün kuzeyi 1 km sonra şelalelerin orda duracağız epeyce.....sermayeci köyüne girmeyeceğiz örencik köyünden sonra ....

evet kesin liste ...

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- ogün
5- barış
6- doğaç...

doğaç kask al biliyorsun almaz isen kağıt imzalatacağım boyalıcadan sonraki yolun haritası olacak bende printleyeceğim o yolu hiç kullanmadım .....tavşanlıdan girişi 2 kez aldım ..bu sefer gerek barış ve gerek bahtiyar bol bol resim çekecek gölün görünümü 660 metreden çok güzel ora tam mahmudiyeden sonra mahmudiyenin 660 rakımında bekleme yapacağız ora çok güzel..sonra iniş tam 10 km yola dikkat keskin viraj var sağda solda oynayan mıcırlara dikkat ben yavaş ineceğim teker 1.32 dir.

saat 08.00 bostancı ,,,direk eskihisar 44 km sonra feribot bisiklete 3.5 liara verme durumu

(link)
Açık. Yüksek: 25C. Rüzgar Hızı: 15-20 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.
Pazar Gecesi
(link)Açık. Düşük: 17C. Rüzgar Hızı: 15-25 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

pazar rüzgar makul 15-20....................................kuzey doğu hiç şaşırmadım..poyraz doğu..

bu kadroya murat abi de gelirse süper olur bu hafta sonunu iple çekiyorum aydosta semaver keyfi olmadan olmaz

@bahtiyar közen

bahtiyar etap tavşanlı -boyalıca hattı, aydos felan yok yalnış anlaşılmasın saat 08.00 de bostancıdan direk eskihisara gidiyoruz..

tavşanlı boyalıca hattı 168 km

medeniyetin olmadığı yer dört teker gürültüsü yok orada tam 58 km boyunca ses yok teker sesi......ilk 30 km tavşanlı-ahmetli-örencik-ve mahmudiye 10 km iniş soldan çakırlı köyünden iznik gölün kuzeyi 1 km sonra şelalelerin orda duracağız epeyce.....sermayeci köyüne girmeyeceğiz örencik köyünden sonra ....

evet kesin liste ...

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- ogün
5- barış
6- doğaç...

doğaç kask al biliyorsun almaz isen kağıt imzalatacağım boyalıcadan sonraki yolun haritası olacak bende printleyeceğim o yolu hiç kullanmadım .....tavşanlıdan girişi 2 kez aldım ..bu sefer gerek barış ve gerek bahtiyar bol bol resim çekecek gölün görünümü 660 metreden çok güzel ora tam mahmudiyeden sonra mahmudiyenin 660 rakımında bekleme yapacağız ora çok güzel..sonra iniş tam 10 km yola dikkat keskin viraj var sağda solda oynayan mıcırlara dikkat ben yavaş ineceğim teker 1.32 dir.

saat 08.00 bostancı ,,,direk eskihisar 44 km sonra feribot bisiklete 3.5 lira verme durumu

tavşanlı boyalıca hattı 168 km -

bostancı saat 08.00

liste,,,

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- barış
5- ogün
6- doğaç.....

ekip işini bilir iç lastiğini alır kaskınıda pompasınıda ,,iç lastik olmayan yolda kalır zati.....yamalar evde yapılır.......168 km toplam
bostancı eskihisar -44 dönüşte aynı 44 toplam 88 km
topçulardan tavşanlı 800 metre sağdan giriş ,30 km boyunca 10-19 eğim rampalar,,sırasıyla----ahmetli ,,,örencik ,mahmudiye ve çakırlı ....sahile iniş solda şelale konaklama yeri....10 km sonra boyalıca köyü yukarı kızderbente ve direk altın ovaya çıkış 28 km altın ovadan topçular 10 km ..168 km rampalar ile 200 km ye yakın yorgunluk yaratacak zati bizim 200 km leri görmemiz gerekmekte..200 km sınıra vücud hazır olmaliki ,bellimi olur ekim ayında bi ayar çekebiliriz kartepe otele...

tavşanlı boyalıca hattı 168 km -

bostancı saat 08.00

liste,,,

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- barış
5- ogün
6- doğaç....
7- murat.....

ekip işini bilir iç lastiğini alır kaskınıda pompasınıda ,,iç lastik olmayan yolda kalır zati.....yamalar evde yapılır.......168 km toplam
bostancı eskihisar -44 dönüşte aynı 44 toplam 88 km
topçulardan tavşanlı 800 metre sağdan giriş ,30 km boyunca 10-19 eğim rampalar,,sırasıyla----ahmetli ,,,örencik ,mahmudiye ve çakırlı ....sahile iniş solda şelale konaklama yeri....10 km sonra boyalıca köyü yukarı kızderbente ve direk altın ovaya çıkış 28 km altın ovadan topçular 10 km ..168 km rampalar ile 200 km ye yakın yorgunluk yaratacak zati bizim 200 km leri görmemiz gerekmekte..200 km sınıra vücud hazır olmaliki ,bellimi olur ekim ayında bi ayar çekebiliriz kartepe otele...

kurallar............................

kesin liste

1- kudret
2- murat
3- ogün
4- doğaç
5- barış
6- bahtiyar
7- erkan

yukardaki ekip elemanları gerek ferdi gerekse grup olarak bi arada bulunmuş ve çalışmışlardır tempolar hemen hemen pek fazla birbirinden kopuk olmasada gecikme payları 10 dakika ile sınırlıdır tabi bu gecikme uzun etaplarda olmaktadır bu da pek fazla önemsenecek bi durum değildir....bıçkıdere olsun mollafenari olsun ve diğer polinez etaplarda yukardaki dostlar birbirleri ile pedallamış ve birbirlerini sahada çözmüşlerdir bu nedenle yukardaki ekibe gelecek pedalşörlerin ....

1- en az 6 ay zamana karşı 100 artı etaplarda çalışmış olmaları kesin gereklidir..
2- 18 yaş altı ekibe kabul edilmeyecektir....
3- herhangi bi hastalığı olanların bizleri önceden haber etmeleri mecburidir..doğacak olumsuz olaylardan ekip sorumlu değildir, kalp yetmezliği olanlar artı kalp ritm bozukluğu olanlar yüksek tansiyonu olanların katılması kesinlikle yasaktır...

anadolu performansın çizgisi az mola ve zamana karşı limitleri kontrol ederek sürat yapmaktır pedalşörlerin hepsi tecrübelidir kopmalar olduğu vakit lastik patlamalarında herkez tekdir bu ekip kendi başına her işi halledecek yetenek ve tecrübeye sahiptir..

@Erkan Közen

kanbersiz düğün olmaz....anadolu performansa süratli adam gerekmekte...süratli adamlar ile gelişilir ,,,bunun en basit örneği benim aytekin erzan ile yaptığım çalışmalar özellikle ben volkan akboga ve aytek ile gebzeden suadiyeye durmadan 63 km basma olayı mtb de o gün 35 km den aşağı düşülmedi süratli adamlar ile gelişilir erkan..

bizim kadro süratleniyor kudret abi

@bahtiyar közen

evet aynen,,,,,,bahtiyar biz zamanında yarış koşmuş adamlarda değiliz 70 lerde ben alaydan yetiştim 70 lerde takıma girmek ya da takım kurmak gibi derdim olmadı yalnız arkadaşlar arasında mahallede toplanırdık ve program yapardık afşaya bisiklet ile gitmek gibi ve bodruma gitmek gibi...80 den sonra mtb furyası başladı pejo demiri sattım mehmet salabaş maraton koşan bi sporcu idi onla 90 larda tanıştım aynı zamanda bisiklet sürüyordu,salabaş ile didimde bayağı pedallamıştık meta pro bianci vardı bende ,2000 lerden sonra hakikaten teknolojide çok iyi bisikletler geldi,atx gıant 840 aldım o bisiklet 12.5 kilo idi..sonra onu sattık salcano city alınca 28 jant hızlandık gene 28 başka idi fakat bilgi eksikliği nedeniyle sayko krosları bilmiyordum eğer böyle bi bisikletlerin var olduğunu bilseydim alırdım ama hiç bi bayide o zamanlarda yani 2008 de cyclo cross yol yoktu talep hep amortisörlü dağ bisikletine karşı idi..zararından neresinden dönsek kardır misali şimdi bisiklet bence eskisinden çok daha iyi oldu ve süratlendi bu karbon 5 yıllık yani garantisi 2013 ün ocak ayında süresi dolmakta inşallah kadro dayanacak bakalım göreceğiz...

şimdiki bisikletler şahane ah şu paranın gözü kör olsun

yalakdereden sonra semetlere uğruyacakmıyız

son durak hersek mi

@bahtiyar közen

hayır bahtiyar

(link)

haritada en üst köşeye istanbul yaz ondan sonra zumla yalakdereden sonra akçukur mh.sonra soğuk su belde akyazma gölü ,altın ova,

@bahtiyar közen

hayır hersek yok bahtiyar altın ovadan sonra yine topçulardan karşıya..

Geri