Scudo Sports

" 27 Ocak " Beşiktaş - Sarıyer - R.Kavağı

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine Keyifli bir Kis Gezisi.....olmasi dileklerimle.

Etkinlik Tarihi : 27 Ocak Pazar

Bulusma Yeri : Besiktas Barbaros Hayrettin Pasa Heykeli onu

Bulusma Saati : 10:00

Parkur : Rumeli Kavagi

Program : Bulusma yerimizden 10:00 fazla vakit kaybetmeden ayrilarak,
Sariyer'e dogru pedal basiyoruz...Ufak 1 mola ( su,ihtiyac) Rumeli Kavagi'na devaam ediioruz orada Haci Amca'nin balik ve midyeleri luuup
lupledikteeen sonra,ayni istikamatten geri donuyoruzzz:winkenlux

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz.........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not: Tum Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi.....ONEMLE belirtilir
hava,raporlara gore parcali bulutlu 5* C civarinda,gerekli onlemleri almak yerinde olacaktir.

Complete
Sports*- Man
0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: gizer
Scudo
@hızlı

Dostummsss olmassmı beaaa:D aynııı geçen sene kiii gibiiiiiiiiiii;) :p görüşmek üzere.......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gezimize ilişkin son hava durumu değişim raparuuu:)

az bulutlu 11* C civarında olacaktır.

@hızlı

Sen varsan ben gelmiyorum. Seninle yemeğe giden aç kalır. Biraz da bize bırak kenarından:))

Wayyyyyyy Özgürrr dostuum nbrr beaaa:D abi sensizz tadı çıkarmııı;) seniiii gidii....nerelerdesiin şimdiyee kadarr kaçaak seniii:pgörüşmek üzereee

Arkadaşlar ve dostlar bu son mesajım;) hafta sonu duyuru altında kiii irtibat numaramdan görüşeliiim:) bekleeee cuma akşamı....Keyfi geliiioom:D

çok güzel olacak, hava da iyi, heyecanlandım avalla :)

@sports-man

Aylardır bisiklete binmiyorum. Biraz antrenmansızlık olabilir. Yine de katılmayı düşünüyorum. Bizim ufaklık bugün hastalandı. Kedini toparlarsa pazar sabahı Suadiye' den yola çıkıyorum. İsteyen arkadaşlarla Caddebostan, Göztepe, Kızıltoprak ve Kadıköy iskelesinde buluşabiliriz.
Görüşmek üzere.

ctesi çok yoğun çalışacağım. pazar günü size katılmak isterim ancak ne kadar dinç olacağımı bilmiyorum. pazar sabahı çıkmadan kesin durumu bildiririm.

Sabah 08:00' da Suadiye' den yola çıkıyorum. Kadıköy vapur iskelesine kadar katılmak isteyen arkadaşlar için telefon numaram;
0505 712 22 82 (Sabah 07:30' dan sonra açık)

Geleceğim demiştim ama uyanamadığım için gelemedim :( dün gece geç saate kadar bilgisayarda çalıştım, o yüzden bu sabah uyanamadım.. kusura bakmayın, üzüldüm kaçırdığım için, giden arakdaşlar anlatır mı nasıl geçti??

Geri