Scudo Sports

27.5 jant daha sonra 26 olur mu?

Scudo
@Emre bilgiç

(link)
burada daha uygun, ama bu siteden daha önce alışveriş yapmadım.
hepsiburada'dan alınan salcanolar salko bisikletin deposundan gönderiliyordu, burada da durum aynıysa sorun çıkma ihtimali pek yoktur.

@Burçin Çoban

Size tavsiyem 27,5" jantli bir kadroya 26" jant takmayin cünki tüm geometri bozulur, bir de arkadasimiz senin boyuna uygun ölcü önermis, bence bu ölcüler uymasan cok iyi olur, 1,68cm icin 48-50cm boy cok cok büyük.

http://img853.imageshack.us/img853/667/sb29.png

• Beğen
Tepkiler: Tyler
arkadaslar benim jantım 26lık aynı jant farklı modelde 27.5 da da var yanı tekerden mi kaynaklanıyor bu degısıklık bu benım tekerımı 27.5luga cevırebılmem anlamına gelır mı ?

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Yeni konu açamadığım ve burası sorum için uygun olduğundan buraya yazıyorum.
Yeni bir bisiklet toplayacağım. Kadroyu aldım whistle miwok 1491 d elimde de eski 92 model bianchi bisikletimin 26" jantları ve lastikleri var (Jantlar kaliteli) tabi bunlar disk uyumlu da değildir diye düşünüyorum. Sizce bu kadroda kullansam olur mu? Beni baya bir masraftan kurtarmış olacak.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
peki bu mivok kadroya 26" jant taksam disk uyulu sorun olurmu tabi gene 26" maşa takcağım. sebebide daha alçak olması ve bu takacağım parçaların 2. elini rahat bulabilmem. sizce nasıl olur.

Arkadaşlar merhaba 27.5 jantlarım var. 26 kadro alsam 27.5 jantlarım o kadroya uyum sağlar mı?

Geri