Scudo Sports

27-29 Haziran Kapadokya Yarışı Hakkında

27 haziran günü göreme yarışında hava sıcaklığı 31 derece bu haftanın en sıcak gününde yarış.

Scudo
Kapadokya Yarışı'na katılacak tüm arkadaşlara kolay gelsin kazasız
problemsiz yarışlar dilerim..

Katılamıyorum aranıza ne yazık ki :(

• Beğen
Tepkiler: yarışcı 3
31 derece hatırı sayılır bir sıcaklık o kadar sıcakda değilmiş:D :D
allah yardımcımız olsun

puff yanacaz yaww:eek: ama sonuna kadar yarışıcaz herkese şimdiden başarılar, perşembe sabahı ordayız

Valla sıcaklık feciymiş...
Benim feed zone görevlim hazır :D (kız arkadaşım gelecek saolsun:))
Su sıkıntısı çekmem inşallah..

Dün 10 kişilik bir grup olarak Göreme parkurunu bir kez geçtik, özlemişim. Bugün sabah Göreme parkuru işaretleniyor.

Parkur, Göremeden başlayıp V şeklindeki kum yoldan Kaya kampingin yanına kadar tırmanıyor sonra sola vadiye sapıp (eski tahta merdivenli) vadi boyunca aşağı iniyor ve Göremeye varıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2001 ve sonra 2004, 2005'de bu vadi kullanılmıştı. 2006'da ise yine aynı vadi Balon'un altından start ile kullanılmıştı.

İnşallah Cuma günü rüzgar batıdan esmez.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Yarışacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım güzel bir yarış olur.

arkadaşlar bu yarışta tüm katagoriler varmı?yoksa hangileri var?hiçbir bilgi yok federasyonun kendi siteside dahil hiçbir yerde bilgi yok .insanlar karambole gidiyor.

@kozluk

verse verse trt verir ama sitesinden yayın akışına bakınca da görünmüyor..
yine de ne yapacakları belli olmaz belki verirler!
gerçi cumhurbaşkanlığı kupasını verirken sürekli başbakanın konuşmaları ile mahvetmişlerdi, bakalım bunda ne yaparlar?:mad:

@emiryuksel

Yayın akışında göstermiyor :( İNŞALLAH gösterir tatilde bi keyif yapayım :)

yarışa bide abim ( öz değil ama ben hocam die bilirim kendisini cumhur boyraz ) o yüzden büyük ilgiyle bekliyorum yarışı

Yarışa gircek herkese başarılar

sezen aksunun söyle bir parcası vardı demi.

eskidendi o eskidendi çokkkkk eskidendii.

@bts.elektronikBütün kategoriler açılmış. Biz de kayıt masasına gidince öğrendik.

@ysnymn

abi sen gitmedn mi yarışa?

Ufak ufak dedim zaten acelesi yok :D

Geri