Scudo Sports

27-29 Haziran Kapadokya Yarışı Hakkında

Merhabalar...

Pazar günkü yarışşş

İyi başladığım bir yarıştı startan sonra yokuşun sonralarına doğru 7 veya 8 idim ilk tur geçen olmadı 3. tur deli ile oğuz yetişdi ve önüme geçtiler... yokuşta tekrar yetişsemde.. düzlüklerde farkı açtılar.... artık sonra iki sporcu daha aynı şekilde geçti ... yarış böyle biticek derken merdivene gelmeden yokuşta bilali arkamda gördüm ve ona engel olmamak için merdivenlere hizlı bir şekilde ilerliyordum ki sol taraftaki 5-7 yaşları arasında bir kız çocuğu önüme fırladı hiç bir şey yapamadam kendimi yerde buldum hemen kalkıp yoldan çeklidim çünkü bilal geliyordu :) diresiyon barentler hepsi farklı yöne bakıyordu düzeltirken yanımdan muam geçti ve bende 13 olarak tamaladım.... Şuan her yerim ağrıyor vücudumun % 20 cizik durumda :p....... ullahtan çoçuğun drumu benden daha iyiymiş ama ona bir şey olsa sorumlusu kim olucaktı...............

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
Ben 1 yıldır Kapadokya'yı iple çekiyordum. Göreme parkurunu daha önce görmediğim için yorum yapamam ama Ürgüp parkurunu değiştirmek için çok uğraşmışlar sanırım.. Geçen senede hatırladığım hemen hemen hiç birşey yoktu, sadece ilk tırmanış aynıydı. Keşke hiç değiştirmeselerdi geçen seneki parkuru aynen turlasaydık...

@kozluk
yarış videoları her zaman ki yerinde hazır olacak..

benim için güzel başlayan bir yarıştı taki kadro kulağını kırana dek derece yapan tüm sporcuları tebrik ediyorum katılan herkeze teşekkür ediyorum

Cuma günkü yarış benim ilk yarışım olucaktı.Fakat lisansımda problem çıkınca cuma günkü yarışı feedzone luk yaparak geçirdim.
Cumarteside Ürgüp parkurundaydık ve tam benim için yapılmş bi parkur diyordum..çok zevkli gelmişti parkur ve pazar günüde yarışa giricektim.
Pazar günü start verildi herşey süperdi.6. gidiyordum.Taki merdiven inişinde maşamı kitli unutana kadar..:)

sonrası vahim:eek:....sol el parmakalrım ezildi ve vücudumun nerdeyse her yerinde sıyrıklar var..ama neyseki ucuz atlattım.

Derece yapanları kutlarım.

Yahu son turu benimle tamamlayan bir bileği sarılı ve tek elle kullanan kimdi? Bravo ona. Acı çektiği belliydi.

ismini bilmiyorum ama iki tur döndü gürol abi o kişi.

o kişi a samsun yada ordudan biriydi kaçkar yarışlarındada bulunmuştu........
bence yaptığı çok mantıklı değildi o elle o şekilde yarışa devam etmek şimdi büyük ağrılarıyla boğuşuyordur......

Benimde sol el parmaklarım ezildiğinde ön freni sıkıp sıkamadığıma baktım eyer sıkabilseydim bende devam edicektim...:) ama bırakın fren sıkmayı oynatamıyodum bile..:eek::)

• Beğen
Tepkiler: Burak Taha
yarışmaya katılanherkesi tebrık ederım,lıstede bızlerın kabarık oldugunugörmekguzel duygu,hepınıızn ayaklarına saglık,bol sanslar,helall olsun emeklerınıze,

@cazgır

Cazgır arkadaşım Göreme olsun Ürgüp her iki parkurda güzeldi, tabiki herkezden herkeze parkurlar farklılık gösterecektir ama genel olarak güzel ayarlanmış.

Ürgüp parkurunun değişme sebebi parkurun bir bölümünde evlerin arasında su çalışması olması nedeni ile değişti ve parkur bu hale gelmiş iyiki gelmiş çoğu kumlu yer orda kaldı bu halini daha çok sevdi yarışa arkadaşlar.

Aykut kardeşim valla bir sen bir ben bu yarışta her şeye rağmen pes etmeyip yarışı tamamladık :)

ürgüpte 2 kere zincirim koptu üstüne 4. turda da yağsızlıktan ve 3 baklanın ekikliğinden dolayı aktarıcım kilitlendi söküp düzeltmem gerekti ama ona rağmen tamir ettim ve yarışı 4 tur atarak tamamladım...

Bu arada umarım ciddi bişey yoktur çok geçmiş olsun tekrar...
Bu arada acele ile suyu tam sıkamadım galiba kusura bakma kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: aykut52
@aykut52

öncelikle geçmiş olsun...:eek:
ötesinde de helal olsun, tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: aykut52
Geri