Scudo Sports

27-29 Haziran Kapadokya Yarışı Hakkında

Scudo
@mert fr

mert yaw düşüşünü videoda izledm çok kötü düşmüşsün :eek: inşallah hemen iyileşir yaraların ! bundan hepimizin çıkarıcağı ders neymiş lockout u iniş sırasında açmaya çalışmamamız lazm, hepimize ders oldu;) yine ucuz atlattın daha kötüde olabilirdi

@nuriaktürk

candede düşmeden geçen muhabbet :D

-Abi hadi gayret !!!
Bu arada gözü arkada habire :D
-Gürola selam söyle dedi ve sonrası videodaki gibi maglum :D:D:D

@nuriaktürkHani Türk filmlerinde olur ya, kötüler hep Allahtan cezasını bulur. Bak olayın hikayesi şöyle:
http://www.30speed.com/images/2008/06/can_dede_directors_cut.jpg
Kaynak: Bisikletebin.com videosu.

Allah hepinizin iyiliğini versin hemi...
Allahım benim ne işim var bu delilerin içinde yaa

Hepinizi çok seviyorum.Kendinize iyi bakın.

Yüreğim ve Sevgimle.

• Beğen
Tepkiler: heng
@gurol

süpersiniz ya, yarışanların hepsini tebrik ederim.

@candede

Can dede bence sen Türkiye'yi karış karış gezmeye devam et derim, tabiki ara sıra yarışlarıda ihmal etme.Gürol abiyle aranızdaki rekabette ayrı bir hoşuma gitti.

Bir Kapadokya festivalini daha geride bıraktık. Hiç şüphesiz sezonun şimdiye kadar olan en sıkı yarışları oldu her iki parkurda inanılmaz zevkliydi özellikle Ürgüp çok hızlı ve inanılmaz heyecanlıydı, kayakapı tırmanışı hepimizi çok zorladı, aşırı sıcaklar da şartları çok daha zor hale getirdi.

Öncelikle beni misafir eden sevgili İsmail Ağıllı ve ailesine, Tüm Kral Otel personeline teşekkür etmek istiyorum. Bu yarışı var eden Federasyonumuza, parkuru mükemmel şekilde hazırlayan arkadaşlara, kendimi daha çok zorlamamı sağlayan güçlü rakiplerime, her türlü desteği esirgemeyen Hasan Hakan Koç ve Emre Dinç e, gerek fotoğraflarıyla gerekse en sıcakladığım anlarda bana su serinletme yardımı yapmalarıyla, en zorlandığım en acı çektiğim anlarda tezahüratlarıyla beni hayata döndüren tüm arkadaşlara, aklıma gelen veya gelmeyen diğer tüm arkadaşlara içten desteklerinden dolayı teşekkür ederim..
Bir dahaki Kapadokya yarışlarını şimdiden iple çekiyorum ;)
Hakan Yazman

[QUOTE;364709]Hani Türk filmlerinde olur ya, kötüler hep Allahtan cezasını bulur. Bak olayın hikayesi şöyle:
http://www.30speed.com/images/2008/06/can_dede_directors_cut.jpg
Kaynak: Bisikletebin.com videosu.

hani maçlarda yarışlarda güzel bir enstantane vardır ya can dedenin estantanesi de bu güzellikler...Güzel insan can dede ye sevgi ve saygılarımla..sizler olmasanız bu yarışın tadı çıkar mıydı abi....

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
arkadaşlar ürgüp yarışını detaylı sonucları acıklandımı ben ulaşamıyorum
bilgisi olan varmı

henüz açıklanmadı bu gidişle biraz daha bekliyeceksiniz hala buralarda geziyorlar pek zamanları yok sonuçları açıklamaya.

bir tip not ismailden alıntıdır yarrısı bitiren sporcular finish çizğisinden defalarca geçtiği için sonuçlar karışmış onu ayıklamaya çalısıyorlarmış.

@nuriaktürk

belliydi böyle bir şey olacağı

Geri