(Bölüm 5)
Sert esen ve rüzgar,soğuk ve Kar yağışlı yolculuğumuzu Erdek'e 10 saat gibi 1 sürede .

az mola verip 1 günde ulaşarak Kapıdağ Yarımadası'nı arka takım kaptanım,can yoldaşım,sevgili Robocop ile geçerek noktalamış bulunuyoruzzz:winkenlux
(link) (link)
Artııııık dinlenme vaktiii

daha önceden görüştüğüm Yağcı Otel'e ulaştık. Bizi güleryüz ile karşılayan Otel sahibi Mehmet Ali Bey ve personeli karşıladı

Robocop Oteli görünce ben daha ufak 1 yer bekliyodum kaptan bu ne güzel,konforlu insanlar ne kadar ilgili,sevecen bayıldıım dedi

tabiiii mutlu 1 şekilde yerleştiik.Otel'i çok beğendiğimiz için görüntülemeye çalışıyorum.Odalar tertemiz konforlu,banyo,televizyon aynı zamanda balkon ve manzara kısacası çok şiriin
(link) (link) (link) (link)
Manzara,sahil,önümüz kumsal,yaz aylarında hemen önünden denize girilebilyorrr:60:
(link) (link) (link) (link) (link)
O gece mükemmel uyku sonrası kalktık.Sabah kahvaltı tabağımızı getirdiler,keyifliyiz ama hava muhalefeti dolayısı ile Feribot seferlerinin iptal edildiği haberini alıyoruz.Mehmet Ali Bey uygun hangi sefer varsa ona binerek dönmemizin doğru olcağını,ama ne zaman istersek odayı boşaltabileceğimizi söylüyor.Dışarıda yağmur var ama dolaşmaya karar verdik.Erdek'den biletimizi alarak dönüşümüzü garantileyeliim:cheer:
Neyse biletimizi alıyoruz 15:30 daha vaktimiz var "bari yemek için ne yapacağımıza karar verelim" derkeen Robocop ben sucuk istiiiom demezzzmi

hadeee bakeem gel o zaman dediim

Erdek'in meşhur kasabı Dilek Kasabı na gittik Hüseyin abi ile tanıştık

uscuklarrı aldıık

ben İstanbul için 1 kg Robocop ben yolda yerim diyerek 1/2 kg aldı.Aynı zamanda Hüseyin abinin Durak Et Lokantası olduğunu sahilde yer aldığını öğreniyoruz yola dewaam:cheer:
(link) (link)
Burası Kurbağlı denen yer,genellikle yazlık evi olanların önünden denize girebileceği sahil şeridi.
(link) (link)
Yoğun yağmur altında Otelimize ulaşıp Mehmet Ali Bey ve güleryüzlü personeline teşekkür edip,hojjjçakalın diyerek yola devam ediyoruz.Fotoğraf çekmeyi bıraktım,şideetli yağmur,çamur Erdek-Bandırma 25 km vakit geçirmedeen pedala kuvvet Bandırma'ya ulaşıyoruz,ufak lüüüpletmecee sonrası Feribota biniş ve 17:30 İstanbul'a ulaşıyoruzz :winkenlux İstanbul seller götürüyooo

vapurda çok dinlendik Eminönü'ne kadar pedal basmaya karar veriyoruz.Sonrası...vapur personeli Haşim ile poz verip çektiğimiz

2 foto ile Gezimizi noktalıyoruzzz:cheer:
(link) (link)
Bu bol maceralı yüksek performans gerektiren Gezimizde beni yalnız bırakmayan,sevgili Robocop (arka takım kaptanı) a destek,uyum ve paylaşımından dolayı teşekkür ederimm

Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr
" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "
Pedalsesi İst Temsilcisi
Mert Arsan