Scudo Sports

" 27 - 28 Aralık " Kapıdağ Yarımadası Ekşıııın (:

çok haklısın fakat kardes ordakı rampalar istanbulun rampaları gıbı dııl ucsuz bucaksız :):):) bide 1 günde bitiremezlerse rotayı geceye kalırlarsa o karanlıkta orda bi tarafın uçurum bisiklet surmek cok zor ve cok tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
@apocahpto

off çok güsel canım çekti valla tam bana göre:p:p artık sıkıldım her gün çamlıcayı çıkmaktan keşke katılabilsem tura:(

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Cumartesi
Kar Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 3 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . Chance of precipitation 50%. Rüzgar Etkisi: -5 °C .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

kaptan hafta sonu izinleri kaldırdılar bu yüzden üzülerek katılamayacağımı belirtmek durumundayım beni affedin sizlere en iyi dileklerimle iyi eğlenceler bol foto bekliyoruz

• Beğen
Dün akşam Robocop la biletlerimizi aldıııııık:D hayırlısı olsuun;)

kaptan size iyi turlar biraz zorlancaksınız fakat çok eylenceli olucagından eminim :) bol bol foto çekmeyi unutmayın

• Beğen
Yine süper bir gezi olur, fakat yine bensiz olur :/

gidecek arkadaşlara iyi eğlenceleer :)

• Beğen
Yolunuz açık olsun :) Bizi burada kaptansız bırakıp gidiyorsunuz demek :) Eeeee siz yokken biz de burada düz koşu yaparız artık:)

@sports-man

@sports-man

öncelikle kendinize dikkat edin mert,

bulunduğunuz noktalar ulaşım fazla olmayan yerler,yağmur-kar kış falan bastırır tedarikli olun.

yolculuğunuz boyunca bolbol fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin

hayırlı yolculuklar dilerim

@apocahpto

o zamanda okul sınav falan olur ama inş uygun olurum da katılırım:)

mert kaptan 31 aralık çarşamba günü bi tur düzenlesende senenin son turunu gerçekleştirsek:p olur mu?

bir bandırmalı olarak sizle gelmek isterdim ama o tarihler arası çok mühim bir işim var sizlere iyi geziler....

• Beğen
@serhad k

Sağol Serhad abi allah razı olsun:) yaniiii macera bekliiooo beaa:D düz koşu yapııın ısının:) inşallah dönünce depara kalkarııızzz :cheer:

@Nedret Günaydın

Sağol dostuum;)

Hepsiini hesap ettim,1 aksilik olmazsa 18:00 en geç 19:00 gibi Erdek'de olmayı hedefliyoruum :winkenlux

Tabiiii her rampayı çıktıktan sonra kaç km veee fotoooo beaa:D

kendinize iyi bakın:) oradan irtibat kurabilir ve sizi bilgilendiririm inşallah....sevgilerrr

@cagan0403

inşallah döneliim:) hallederissss beaa:D

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
mert abi inşallah bi aksilik olmadan kazasız belasız bir tur gerçekleştirirsiniz...
(fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyeceğiz:) )

<<süleyman demirel üniv.adına bisikletle başladığımız antremanlara çetin hava şartlarından dolayı ara vermiş bulunmaktayız,ileriki zmanlarda fotoğrafları paylaşmak temennisiyle;)>>

• Beğen
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu (Bandırma);)

Cumartesi
Kar Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 5 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . Chance of precipitation 30%. Rüzgar Etkisi: -4 °C .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 5 °C . Rüzgar DKD 39 KM/S . Chance of precipitation 30%. Rüzgar Etkisi: -4 °C .

mert kaptan kendinize çok dikkat edin hava yagmurlu olucak galiba... kazasız belasız bitirin şu turu :)

off inanılmaz!! :) mert abi süper fikir gerçekten! ben tabiyki gelemiyorum, sınavlar olmasa da cesaret edemezdim o ayrı... bahar vakitlerine inşallah! gidecek herkese kazasız belasız şahane yolculuklar diliyorum...

@apocahpto

Sağol dostuum İnşallah;) Kar da gözüküyooo beaa:p yuppiiiiiiiiiiii:D

Ekşıııııın Ekşııın Ekşıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn:cheer:

Geri