Scudo Sports

" 27 - 28 Aralık " Kapıdağ Yarımadası Ekşıııın (:

@AYTEKİN ERZAN

Selam,

İnternet bağlantısı şu an için oladığını düşünüyorum ,

Cepden ulaşabilirsin ;)

Volkan

"Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlarr...

17:00 itibari ile internet ile ilişiğim kalmayacak,hafta sonu internete girmeyecek olmamdan dolayı konuya ilişkin soru ve açıklamalarınız için irtibat numaramı kullanmanız rica olunurr ........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İrt: 0533 263 21 69 "

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
arkadaslar nisan veya mayıs a dogru tekrar düzenleyebiliriz turu bu sefer kesin bende gelirim ve otel veya pansiyon masrafı olmaz sizleri evimde misafir etmekten onur duyarım

@AYTEKİN ERZAN

Tabiiii olabilir Aytekin:) seeen yeterrrki gellll beaa:D pazar Erdek'den öğleden sonra çıkarız,haberleşeliim;)

@apocahpto

owwwww harikaaa beaa...nedeen olmasııın:D teşekkürler dostuum;)

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu (Bandırma);)

Cumartesi
Kapalı. Yüksek: 2 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . Rüzgar Etkisi: -9 °C .

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@sports-man

Ben de gelmeyi düşünüyorum. yanımda her ihtimale karşı kamp malzemesi getirmeyi düşünüyorum. Bir kaç gün içerisinde gelişim kesinleşecektir.

Korhan

bol rampalı dedin beni bitirdin :( gideceklere şimdiden iyi eğlenceler dilerim. inşallah ilerleyen zamanlarda ben de katılabilirim

bol rampalı dediysek gözümüzde büyütmeyelım :)

nisan veya mayısda tekrar olcak mert agbi söz verdi :p :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
cumartesi yayın var kaçmaz bir turmuş valla mert kaptan seni yine tebrik etmekten başka bir destek veremiyorum...bu arada bugün habercilerle konuştum tüm hafta soğuk bir hava olacak marmara'da yüksek bölgelere de kar yağacakmış...hepinize şimdiden keyifli turlar

@NKORHANK

Performansına güveniiyosan beklerizz dostuum;) bu arada biz gidecekler şu an 2 kişiyiz (Ben,Robocop),diğer performansına güvenen pedalseverlerden 1 sen varsııın:D biz Otel'de kalıcaz sen kampmı kurcaaan abi:)

Selçuuk abi cep ten arıyorrrm seni ama cevap yoook beaa:D

@jesabel

amaa öööle Canancım:D çoook teşekkürler;) Mayıs ayında tekrar Organizasyon yapcaam katılırsııın beaa:D havalar geç kararıcak o zaman problem olmazzz:) Biz en geç 16:30 - 17:00 gibi parkuru bitirrmeliyizzz

@loribarokas

Sağol Loricim dostların desteğini hissetmek güzeeeel;) yuppiiiiiiiiiiiiiiii harikaaa beaa:D herrr yerdeee karrrr warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nay nayy nay nayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :D :p

bende bir gün sorun çıkartmayacağından emin olduğum bir bisiklet satın aldığımda bu tür organizasyonların demirbaşı olacağım.. bianchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:boese157:

@sports-man

Kara kara performans boyutunu düşünüyorum olayın. Rampa ve rüzgarın siddeti ile ilgili birkaç şey duydum. Halen durumu tartmaya çalışıyorum. Bu durumda gelirsem zaten kamp imkansız ruzgar ve hava tahminlerinden sonra. Ben de otelde kalırım. Benim cep 0555 762 69 65

Korhan

aklımda bi fikir var mert agbi eger cogu kişi performans açısından korkuyorsa soyle bir parkur düzenlemesi yapabiliriz ...

bandırma>erdek>ocaklar>narlı>ilhanlar>doganlar>turanlar(turanların bir yolu var tam kapıdagın ortasından geçiyor direk ocaklara çıkıyorsunuz)>ocaklar>erdek

tur parkuru kış nedeniyle boylede olabilir :) sadece bir fikir

@NKORHANK

OK dostuum;)

@apocahpto

Olabilirrr dostuum;) ama bu gidişimizdee diil abi:D o yolu biliioruuum:) Mayıs da Org yaptığımdaa nedeen olmasınnnn:) Turanlar dan Ocaklar a yarı Kapıdağ Turu olurrrrrr hallederissss beaa:D

gerçe turanlardan ocaklara da çok kotu yokuş var ama :D

mayısda yapıcaksak :) fikrimi geri çekiyorum

Haftada iki gün rampa çalışması yaparsam , uzun yola hazır olur muyum, rampaları aşabilir miyim acaba Mert kaptan...? :)
Mayıs da yaparız dediğin organizasyona belki sevgili Canan ile ben de katılırım..

Bu zorlu kış şartlarında yapmayı plandığın turda sana ve beraber gideceğin bisiklet dostlarına hayırlı ve keyifli sürüşler diliyorum..

Mert'cim merhaba....

Mayıs ayında yapacagını duydugum konaklamalı Kapıdag Yarımadası turuna simdiden katılmayı arzu ediyorum...Biline...:):)

Sizlere de simdiden iyi yolculuklar dilerim...Kazasız , belasız keyifli surusleriniz olsun insallah...

Sevgilerimle...

@AYTEKİN ERZAN

yol ile gelmeni tavsiye etmeeem,:( hava koşulları sorun yaratabilir abi:)

@naz34

O bisikletle rampa çalışması yaparak başarman çok ÖNEMLİ sevgili Sibel:) dağ bisikletin olsa o rampalarıı çıkmaan daha kolay olurrr;) beklerissss beaa:D

Güzel üslubun ve ince düşüncen için çoooook teşekkürlerrr

@apocahpto

demeee beaa:D :p :D

@trinity72

Selam Elmascım,

hadeee bakeeeem:D

İlgine ve alakana çok teşekkür ederiim;) .......sevgilerrr

Gezimize ilişkin katılım listesiii

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop arka takım kaptanı)
2. Belliii diiiiiil:D

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu (Bandırma);)

Cumartesi
Kar Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 3 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 20%. Rüzgar Etkisi: -6 °C .

arkadaşlar bence bu rampaları gözünüzde büyütmeyin rampa olmadan turun zevki çıkmıyor benden sölemesi.kondisyon yetersizse bile tura katılın yavaş yavş çıkılır hepsi:)kaptan sizi bekler zaten şimdiden iyi yolculuklar:)

Geri